cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 The Big Lebowski 1/10 Ίσως η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ. Τέτοια μαλακία που να θεωρείται και καλή δεν έχω ξαναδεί. Έχει αυτό το σκουπίδι 8,3 και είναι και από τις αγαπημένες μερικών;;; Καλά που είχε (λίγο)γέλιο σε μερικές σκηνές γιατί θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα. Δεν είχε κανέναν απολύτως ρυθμό πράγμα κουραστικό όσο δεν πάει, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα(εκτός αν μου διαφεύγει κάτι), δεν έχει σενάριο που να οδηγεί κάπου, δεν έχει συμπαθητικό πρωταγωνιστή, ο σκηνοθέτης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια με τις σκηνές, δεν έχει τίποτα. Τελειώνει και αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που είδες. 7 στα 10 πράγματα που έγιναν δεν είχαν λόγο ύπαρξης ενώ οι διάλογοι επαναλαμβανόντουσαν και ήταν κουραστικοί και χωρίς νόημα, ενώ η λογική αλληλουχία των πράξεων ενός νοήμονα ανθρώπου έχει πάει περίπατο με αυτά που γινόντουσαν. Δεν έπρεπε αυτό το πράγμα να είχε γυριστεί ποτέ. Αίσχος. Δεν το περίμενα.
linkin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 The Big Lebowski 1/10 Ίσως η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ. Τέτοια μαλακία που να θεωρείται και καλή δεν έχω ξαναδεί. Έχει αυτό το σκουπίδι 8,3 και είναι και από τις αγαπημένες μερικών;;; Καλά που είχε (λίγο)γέλιο σε μερικές σκηνές γιατί θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα. Δεν είχε κανέναν απολύτως ρυθμό πράγμα κουραστικό όσο δεν πάει, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα(εκτός αν μου διαφεύγει κάτι), δεν έχει σενάριο που να οδηγεί κάπου, δεν έχει συμπαθητικό πρωταγωνιστή, ο σκηνοθέτης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια με τις σκηνές, δεν έχει τίποτα. Τελειώνει και αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που είδες. 7 στα 10 πράγματα που έγιναν δεν είχαν λόγο ύπαρξης ενώ οι διάλογοι επαναλαμβανόντουσαν και ήταν κουραστικοί και χωρίς νόημα, ενώ η λογική αλληλουχία των πράξεων ενός νοήμονα ανθρώπου έχει πάει περίπατο με αυτά που γινόντουσαν. Δεν έπρεπε αυτό το πράγμα να είχε γυριστεί ποτέ. Αίσχος. Δεν το περίμενα. Δεν την καταλαβες ποτε την ταινια. Ξαναδες την.
alexmm Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 The Big Lebowski 1/10 Ίσως η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ. Τέτοια μαλακία που να θεωρείται και καλή δεν έχω ξαναδεί. Έχει αυτό το σκουπίδι 8,3 και είναι και από τις αγαπημένες μερικών;;; Καλά που είχε (λίγο)γέλιο σε μερικές σκηνές γιατί θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα. Δεν είχε κανέναν απολύτως ρυθμό πράγμα κουραστικό όσο δεν πάει, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα(εκτός αν μου διαφεύγει κάτι), δεν έχει σενάριο που να οδηγεί κάπου, δεν έχει συμπαθητικό πρωταγωνιστή, ο σκηνοθέτης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια με τις σκηνές, δεν έχει τίποτα. Τελειώνει και αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που είδες. 7 στα 10 πράγματα που έγιναν δεν είχαν λόγο ύπαρξης ενώ οι διάλογοι επαναλαμβανόντουσαν και ήταν κουραστικοί και χωρίς νόημα, ενώ η λογική αλληλουχία των πράξεων ενός νοήμονα ανθρώπου έχει πάει περίπατο με αυτά που γινόντουσαν. Δεν έπρεπε αυτό το πράγμα να είχε γυριστεί ποτέ. Αίσχος. Δεν το περίμενα. πράγματι κάτι σου διέφυγε. οκ, δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει, αλλά θα σου πρότεινα όταν βρεις καιρό να τη ξαναδεις....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εγώ θα προτείνω να την ξαναδείς μετά από χρόνια, με μια φρέσκια ματιά. Στο καπάκι δεν έχει νόημα.
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1351685/?ref_=sr_1">Jack the giant slayer Καλο παραμυθακι βλεπεται χωρις να απογειωνεται ποτε . 5.5/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εγώ θα προτείνω να την ξαναδείς μετά από χρόνια, με μια φρέσκια ματιά. Στο καπάκι δεν έχει νόημα. Κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Όταν το είχα πρωτοδεί κι εγώ (σε dvd) είχα σχεδόν την ίδια γνώνμη με σένα, Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάπου είχα πατήσει και το fast forward πράγμα το οποίο δε το κάνω ποτέ! Την ξαναείδα τη ταινία περίπου 7-8 χρόνια μετά με τελείως διαφορετική διάθεση και οπτική και (χωρίς να κόβω φλέβες) μπορώ να πω ότι πλέον μου αρέσει αρκετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Όταν το είχα πρωτοδεί κι εγώ (σε dvd) είχα σχεδόν την ίδια γνώνμη με σένα, Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάπου είχα πατήσει και το fast forward πράγμα το οποίο δε το κάνω ποτέ! Την ξαναείδα τη ταινία περίπου 7-8 χρόνια μετά με τελείως διαφορετική διάθεση και οπτική και (χωρίς να κόβω φλέβες) μπορώ να πω ότι πλέον μου αρέσει αρκετά. Ακριβώς. Κι εγώ από προσωπική πείρα μιλούσα.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Hatchico: A dogs tale Ενταξει, το δακρυ ποταμι. Ρεαλιστικοτατο, ολοι οι χαρακτηρες ηταν συμπαθεστατοι αλλα ο Hatchi ηταν πραγματικα φοβερος. Δεν χρειαζεται να πω πολλα, απλα δειτε την. 9/10. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 The Big Lebowski 1/10 Ίσως η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ. Τέτοια μαλακία που να θεωρείται και καλή δεν έχω ξαναδεί. Έχει αυτό το σκουπίδι 8,3 και είναι και από τις αγαπημένες μερικών;;; Καλά που είχε (λίγο)γέλιο σε μερικές σκηνές γιατί θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα. Δεν είχε κανέναν απολύτως ρυθμό πράγμα κουραστικό όσο δεν πάει, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα(εκτός αν μου διαφεύγει κάτι), δεν έχει σενάριο που να οδηγεί κάπου, δεν έχει συμπαθητικό πρωταγωνιστή, ο σκηνοθέτης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια με τις σκηνές, δεν έχει τίποτα. Τελειώνει και αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που είδες. 7 στα 10 πράγματα που έγιναν δεν είχαν λόγο ύπαρξης ενώ οι διάλογοι επαναλαμβανόντουσαν και ήταν κουραστικοί και χωρίς νόημα, ενώ η λογική αλληλουχία των πράξεων ενός νοήμονα ανθρώπου έχει πάει περίπατο με αυτά που γινόντουσαν. Δεν έπρεπε αυτό το πράγμα να είχε γυριστεί ποτέ. Αίσχος. Δεν το περίμενα. Άλλος ένας που μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Aloumina σε ότι αφορά κριτικές ταινιών. 1
liakinen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Άλλος ένας που μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Aloumina σε ότι αφορά κριτικές ταινιών. Στην σελίδα 400 διάβασα τις κριτικές του για την φιλμογραφία του “θεού” Lynch και συμφωνώ απόλυτα με εξαίρεση το mulholland drive (10/10) . Καλό είναι που “τολμά” με επιχειρήματα όμως και ασκεί τέτοια κριτική στο Lebowski. Διαβάζουμε μια υψηλή βαθμολογία σε αρκετές ταινίες στην συνέχεια τις βλέπουμε και προσπαθούμε να τις αγαπήσουμε με το ζόρι. Τι με νοιάζει που το Requiem for a dream έχει 8.4 από 350.000, όταν για μένα θα είναι πάντα ένα Trainspotting ηλιθίων 1
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Άλλος ένας που μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Aloumina σε ότι αφορά κριτικές ταινιών. Δεν θυμάμαι τι κάνει ο αλουμινας στις κριτικές του αλλά είπα συγκεκριμένα τι με πείραξε στο έργο. Το αν ενοχλήθηκες επειδή είπα παπαριά κάτι που σου άρεσε δεν έχει να κάνει απαραίτητα με εμένα
deesnider Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Άλλος ένας που μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Aloumina σε ότι αφορά κριτικές ταινιών. Εντάξει, για τ' όνομα τού Μανιτού! Εκείνος είναι ιδρυτής τής κατηγορίας και παίζει μπάλα μόνος του εκεί. Αποκάλεσε «πατάτα» το ...Godfather!!! Για να το κάνει κάποιος αυτό, απαιτείται μεγάλο ταλέντο! Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη... ...νομίζω ότι τον αδικείς τον cthulhucarbide...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Κι εγώ νομίζω ότι τον αδικεί. Έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει για να πλησιάσει το θρύλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις