Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε το έχω δει το Dogma αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για αυτή τη ταινία. ΟΚ, το πόσο μας αρέσει μια ταινία είναι προφανώς υποκειμενικό αλλά μη τα μηδενίζουμε όλα... δε γίνεται μια ταινία με 7,3/10 μέσο όρο να παίρνει -10...Σίγουρα ο kevin smith δεν είναι για όλους αλλά μη το χέσουμε κιολας...

Καλά, δες την πρώτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλάκα κάνετε. Το δόγμα είναι ταινίαρα. Προφανώς το χιούμορ μερικών φτάνει μέχρι Μπεν Στιλλερ

Ναι ετσι πάει. Όποιος δεν γελάει με αυτα που γελάμε εμείς γελάει μόνο με τελευταίας κλάσης χιούμορ.

Ειδα και εγω το real steel μιας και ειχα ακουσει πως ειναι πολυ καλο.Ε ενταξει βλεποταν αλλα τιποτα το φοβερο, απλα η ιδεα ηταν ωραια αλλα ηταν λες και το ειχες ξαναδει.Το περιμενα πιο "ωριμο" αλλα τελικα ηταν οικογενειακη περιπετεια.

Ενα 6.5 θα του εβαζα,δεν νομιζω πως αξιζει 7αρι.

ειδα το Tremple Grandin μια ακομα βιογραφικη ταινια απο το hbo για μια αυτιστικη που εγινε κορυφαια επιστημονας στην κτηνοτροφια.

Η danes εξαιρετικη ερμηνεια, αλλα και απο το homeland ηξερα πολυ καλα οτι το εχει το "φευγατο"...

πολυ καλη

assasination games

Δυο πληρωμενοι δολοφονοι , ενος εκ των οποιων ο Βαν Νταμ .Πιο καλη απο οτι περιμενα , το 6αρακι του imdb δικαιο.

Incendies

Eξαιρετικη , την συνιστω ανεπιφυλακτα. :-)

Crazy, Stupid, Love.

O Καλ μελαγχολει, εκπαιδευεται , αλλαζει για να καταληξει εκει οπου η καρδια του παντα ανηκε .

Ενα 6.7 απο εμενα. :D

ps.Μια γνωμη για το The Stoning of Soraya M ? Το εχει δει καποιος ?

real steel

παναγια μου τι χαλι ειναι αυτο? απιστευτα κλισε και κακογουστη παιδικη παπαρια που δεν θα πρεπε να ναι καν για παιδια. Δηλαδη απο την μια ολοι κραζουν οτι τα πιτσιρηκια παιζουν βιαια βιντεογκειμς και οτι δεν ακολοθουν τα pg ratings και κανουν οτι γουσταρουν, και απο την αλλη το χολυγουντ γυριζει ταινια για τα κακοθημενα παιδακια που τα ξερουν ολα απο τα βιντεογκειμς, συμπεριφερονται σαν ενηλικες, θελουν να περναει το δικο τους και πανε στις κακοφημες συνοικιες για να κανουν παρανομους αγωνες. Εντωμεταξυ δεν καταλαβαινω αυτη την μανια των αμερικανων που για να αποδωσουν ενθουσιασμο και παθος (πχ σκηνη στον ΄ζωολογικο κηπο΄)κανουν σαν παρανοικοι γοριλες, πετανε μπυρες, σκληριζουν, φτυνουν και κανουν σαν γκαγκουροι σε steroid overdose. O τζακμαν ειναι κακιστος,η λοστ γκομενα αδιαφορη, αλλα το σοου το κλεβει το πιτσιρηκι με την γουρουνομυτη, απιστευτα ενοχλητικο, κανει σαν τις γκομενες στα sweet 14 παρτι που δειχνει στο mtv, στριγγλιζει σαν το σκασμενο και επισεις χορευει σαν αναπηρος μπιμπερ που ειναι συγκαμενος

Η ταινια παει να εκμεταλευτει 3-4 δημοφιλη πραγματα, τα βιντεογκειμς, την βια, την χορομανια(mtv, dance offs και παπαριες) τα στυλ τρανσφορμερ εφε, το μποξ (αν και το μποξ πεθαινει) και γενικως ξυλο/mma(to mma απο την αλλη ειναι σε μεγαλη ανοδο). Αλλα σορυ κιολας αυτος δεν ειναι ενας αχταρμας που πρεπει να γινει για ταινια για παιδακια. Μεχρι που στεινουν σκηνικο που μοιαζει με τα background yards fights που βγηκαν στο γιουτουμπι που εχει και καλα πραγματικα street fights (kimbo slice και ετσι). Και ναι ειμαι σιγουρος οτι αυτα ειχαν στο μυαλο. Και μην με παρεξηγειτε, δεν εχω τιποτα εναντια στο ξυλο, ειμαι υπερφανατικος οπαδος των mma αγωνον και εχω δει ανετα καμια χιλιοπεντακοσαρα τετοιους!! Αλλα το θεωρο σπορ και τεχνη και οχι κοκοραμαχιες. Στην ταινια απλα μιλανε για την διψα τον ανθρωπον για βια και πως φτιαξανε της ρομπομαχιες για να αντικαταστησουν τους ανθρωπους. Και οπως ειπα παιζουν με την ιδεα της κοκορμαχιας, στοιχηματα, καφροι σε σκουπιδοτωπους, βια...κτλπ...και δεν βλεπω πως αυτο το κανει παιδικη ταινια. Αλλα περα απο αυτο, ειναι γυρισμενο σαν παιδικη ταινια γεματη κλισαδιες. Παραξενο επισης το πωσο κακη αποδοση/προσεγγιση εχουν στην σχεση του τζακμαν με το παιδι.

Αμα αυτο το πραμα ειναι καλη ταινια, καλια να μην ξαναδω καμια. Τι σκατα το θελα, ειπα να δω καμια καινουρια, το βρηκα σε 720π, περιμενα οτι θα ναι μουφιτσα, αλλα λεω δεν μαμιεται, χαβαλε θα χει. Αλλα δεν αξιζει ουτε για σκοτωμα ωρας. 2/10 διοτι μου ψιλοαρεσανε τα ρομποτ και καποιες κινησεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...