ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0208092/?ref_=sr_1 Άλλη μια υπερτιμημένη ταινία. Βλέπω στο imdb ότι έχει ένα από τα καλύτερα καστ ηθοποιών, βλέπω 8,3 στη βαθμολογία ε λέω θα είναι ταινιάρα. Ναι καλά, μέντολες μπλε. Αν και δεν ήταν κακή οι μεγάλες προσδοκίες που μου δημιουργήθηκαν πριν τη δω δεν με άφησαν να την απολαύσω. 6,5/10. Τι ειπες ρε? Υπερτιμημενο το Snatch? Το snatch ειναι απο τις λιγες ταινιες στο imdb που η βαθμολογια της πρακτικα αντιπροσοπευεται επαξια. Εκπληκτικοι διαλογοι και γραψιμο και φυσικα οι χαρακτηρες που ηταν ολα τα λεφτα. Ειδικα ο bricktop. 5
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κυνοδοντας.......και επαθα πλακα. Δεν ειμαι φαν των ταινιων γενικα και πολυ σπανια θα κατσω να δω ταινια οταν ειμαι σπιτι, αλλα μου αρεσουν οι λιγο πιο ψαγμενες που σε βαζουν να σκεφτεις και δε σε περιοριζουν απλα σε εναν παθητικο ρολο. Εχοντας ακουσει καλα σχολια αποφασισα να κατσω να δω τη συγκεκριμενη ελληνικη παραγωγη και δεν το μετανιωσα. Πρωτοτυπο εργο, εξαιρετικες ερμηνειες και τρελη τροφη για σκεψη αν δεν την δεις επιφανειακα. Κάνει πολύ κρα βασικά και το χάνει κάπου. Η σύλληψη ήταν καλή, στην πράξη... μάλλον όχι. Είναι πολύ επίπεδη ταινία. Το κατά πόσο δε είναι πρωτότυπο είναι πολύ αμφίβολο.Έγινε μεγάλος ντόρος για τις ομοιότητες του Κυνόδοντα με το El castillo de la pureza. Δεν το έχω δει το δεύτερο, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να του ρίξω μια ματιά. Καθένας με τα γούστα του βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται. 1
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Είδα το Πολύ μεγάλη μ@λακία για να αντέξεις. Μιλάμε για βλασφημία, μιλάμε για ρεζιλίκι ανεπανάληπτο. 0 ουσία, 0 συναίσθημα, 0 αγωνία, 0 ατάκες, 0 όλα! 0/10 και ντροπή σας ρε που ξεφτιλίσατε έτσι τον Τζον Μακλέιν! 8
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ruby Sparks Το βρηκα ιδιοφυες. Το σεναριο ηταν τοσο καλογραμμενο. Ερχεται η καθαρση αλλα δεν ξερεις τι σκεφτηκε ο σεναριογραφος και τι οντως εγινε και σε αφηνει να πλασεις την δικη σου θεωρια χωρις βεβαια να επηρεαζει το τελος
linuslost Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κυνοδοντας.......και επαθα πλακα. Δεν ειμαι φαν των ταινιων γενικα και πολυ σπανια θα κατσω να δω ταινια οταν ειμαι σπιτι, αλλα μου αρεσουν οι λιγο πιο ψαγμενες που σε βαζουν να σκεφτεις και δε σε περιοριζουν απλα σε εναν παθητικο ρολο. Εχοντας ακουσει καλα σχολια αποφασισα να κατσω να δω τη συγκεκριμενη ελληνικη παραγωγη και δεν το μετανιωσα. Πρωτοτυπο εργο, εξαιρετικες ερμηνειες και τρελη τροφη για σκεψη αν δεν την δεις επιφανειακα. Eιναι απο τις λιγες ταινιες που μπορω να κανω κριτικη στη γνωμη του αλλου... Η πιο ΑΠΑΙΣΙΑ ταινια που εχω δει ποτε μου ειναι ο Κυνοδοντας. Πρεπει να ειχε παρει ο,τι ναρκωτικο κυκλοφορει στην αγορα, πριν την γραψει ο σκηνοθετης..
deesnider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Scary Movie 5. Γέλασα, όπως έχω γελάσει και με τα προηγούμενα. Ανάλογο των προσδοκιών μου. Θα είχα γελάσει σίγουρα περισσότερο όμως, αν είχα δει τις ταινίες που σατιρίζει (τόσο αυτό, όσο και τα προηγούμενα). Δεν αντέχω όμως να το κάνω αυτό στον εαυτό μου...
doubtful Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 In A Better World 9/10 και οχι 10/10 γιατι το σεναριο με την Ευρωπη και την Αμερικη να "βοηθαει" την Αφρικη ειναι παραπληροφορηση (ειναι τεραστιο θεμα και δεν προκειται να επεκταθω).
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Scary Movie 5. Γέλασα, όπως έχω γελάσει και με τα προηγούμενα. Ανάλογο των προσδοκιών μου. Θα είχα γελάσει σίγουρα περισσότερο όμως, αν είχα δει τις ταινίες που σατιρίζει (τόσο αυτό, όσο και τα προηγούμενα). Δεν αντέχω όμως να το κάνω αυτό στον εαυτό μου... Εχασα πασα ιδεα ,πες μου οτι γελας και με τον Σεφερλη? 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Χάσαμε και το Alter που έδειχνε τις επιτυχίες του non stop 2
linkin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Scary Movie 5. Γέλασα, όπως έχω γελάσει και με τα προηγούμενα. Ανάλογο των προσδοκιών μου. Θα είχα γελάσει σίγουρα περισσότερο όμως, αν είχα δει τις ταινίες που σατιρίζει (τόσο αυτό, όσο και τα προηγούμενα). Δεν αντέχω όμως να το κάνω αυτό στον εαυτό μου... Εχασα πασα ιδεα ,πες μου οτι γελας και με τον Σεφερλη? Τα μισα να μου λεγε.... 1
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Stoker. http://www.imdb.com/title/tt1682180/ Χαμένος χρόνος.
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εχασα πασα ιδεα ,πες μου οτι γελας και με τον Σεφερλη? Ίσως δεν έδωσες σημασία στο «όπως έχω γελάσει και με τα προηγούμενα» και στο «ανάλογο των προσδοκιών μου». Δεν είπα αν ήταν πολύ ή λίγο το γέλιο, ούτε αν οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές. Ελαφριά κωμωδιούλα από αυτές που ξέρω τι να περιμένω είναι και ναι, χαβαλεδιάζω αρκετά μ' αυτές. Γιατί όχι; Άμα είναι να περνάω από κουλτουροποιοτικό φίλτρο και τις σαχλαμαρίτσες, χαθήκαμε... 3
alexdelpiero Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Eιδα δυο ταινιες προσφατα.Τον Ζωολογικο κηπο, με τον Ματ Ντειμον και την Σκαρλετ Γιοχανσον.Υπεροχη ταινια.Ειδα επισης και τα πιρανχας η επιστροφη, καλη ηταν.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 The Village ουδεν σχολιο. Για κάνε μια προσπάθεια. Cthulhu γράφει στο άβαταρ, όχι Κάλχας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις