KilliK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Οpen Range απο τα καλυτερα western που εχω δει. ο Costner πρεπει να γυρισει περισσοτερα αφου το εχει το genre. 1
Miracle Worker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Jagten, The Hunt, Το Κυνήγι Κοινωνικό Θρίλερ, απ'τα τέλη του 2012. Αρκετά καλό, προκαλεί έντονα συναισθήματα και προβληματισμούς, με εξαιρετικό τον πρωταγωνιστή. Νομίζω πήρε και ένα βραβείο στις Κάννες.
mastor10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 The Hobbit μαγευτικο με ολη τη σημασια της λεξης σε ολους του τομεις μουσικη, τοπια, εκλπηξη να βλεπεις τους παλιους ηθοποιους αλλα και τους καινουργιους να παιζουν τοσο καλα, μαχες, αστειες φασεις, τα παντα πολυ μεγαλο + το οτι εβαλε τους ιδιους ηθοποιους και ελπιζω να το κανει και στο 2 2
V for Vagelis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 πολυ μεγαλο + το οτι εβαλε τους ιδιους ηθοποιους και ελπιζω να το κανει και στο 2 οχι, στο 2 θα τους αλλάξει 1
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Sin City Την ηξερα σαν ταινια αλλα δεν ηξερα τα περι σκηνοθεσιας της. Τα εμαθα οταν ειδα το side by side και εμεινα εκπληκτος. Ειδα το extended cut που ηταν 2 ωρες και 20 λεπτα και μου φανηκε μεγαλη σε διαρκεια. Ειναι 3 ιστοριες που εξελισονται στην ιδια πολη και δεν το ηξερα στην αρχη και οταν ειδα τιτλους τελους στην πρωτη ιστορια περιπου στα 40 λεπτα ξαφνιαστικα. Ο bruce willis απλα απολαυστικος οπως και η jessica alba αλλα για αλλο λογο. Διαβαζω τα trivia στο imdb και εχουν μεγαλο ενδιαφερον...
bnvdarklord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 btw αν δείς την κανόνική εκδοση(οχι την extended) οι ιστορίες τρέχουν ταυτόχρονα(δηλαδή δεν βλέπεις πρώτα την 1η κτλ) και κατα την γνώμη μου ειναι πιο ενδιαφέρον έτσι.
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 btw αν δείς την κανόνική εκδοση(οχι την extended) οι ιστορίες τρέχουν ταυτόχρονα(δηλαδή δεν βλέπεις πρώτα την 1η κτλ) και κατα την γνώμη μου ειναι πιο ενδιαφέρον έτσι. σιγουρα ειναι πιο ενδιαφερον αν και δεν αλλαζει τιποτα σημαντικο στο 2λεπτο "διαλλειμα" που παιζουν τα credits αλλα στην extended φαινεται διασπασμενη ταινια
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 The Call Καλογυρισμένο θριλεράκι με την Χάλι Μπέρυ που σε κρατάει σε αγωνία από το πρώτο λεπτό. Με το ζόρι το είδα βασιζόμενος στο trailer αλλά δεν ήταν καθόλου κακό. 7/10
Fan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0208092/?ref_=sr_1 Άλλη μια υπερτιμημένη ταινία. Βλέπω στο imdb ότι έχει ένα από τα καλύτερα καστ ηθοποιών, βλέπω 8,3 στη βαθμολογία ε λέω θα είναι ταινιάρα. Ναι καλά, μέντολες μπλε. Αν και δεν ήταν κακή οι μεγάλες προσδοκίες που μου δημιουργήθηκαν πριν τη δω δεν με άφησαν να την απολαύσω. 6,5/10.
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Little Miss Sunshine Ευχαριστη ταινια, με γελιο και πολλες ατακες. Νομιζω οτι επειδη ηταν αληθινη μεχρι γελοιοτητας (ειδικα στο τελος αν και γελασα), την εκανε να ξεχωρισει.
Superuser Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Source Code Έχοντας δει και το moon,εδώ κάπως μου άφησε μια γλυκόπικρη αίσθηση... Λίγο η μικρή διάρκεια,λίγο κάποια κενά στην επεξήγηση της τεχνολογίας,λίγο τα αμερικάνικα κλισέ που συμπεριέλαβε... Θα μπορούσε καλύτερα
linkin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0208092/?ref_=sr_1 Άλλη μια υπερτιμημένη ταινία. Βλέπω στο imdb ότι έχει ένα από τα καλύτερα καστ ηθοποιών, βλέπω 8,3 στη βαθμολογία ε λέω θα είναι ταινιάρα. Ναι καλά, μέντολες μπλε. Αν και δεν ήταν κακή οι μεγάλες προσδοκίες που μου δημιουργήθηκαν πριν τη δω δεν με άφησαν να την απολαύσω. 6,5/10. Το γεγονος οτι εσενα δεν σου αρεσε φιλε μου, δεν την κανει υπερτιμημενη την ταινια. Kαι για να μεινουμε on topic, ειδα το Parker με τον Statham. Διασκεδαστικο αλλα μεχρι εκει. 2 μερες μετα και δεν πολυθυμαμαι τι παιχτηκε στην ταινια...
Orpheas1992 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κυνοδοντας.......και επαθα πλακα.Δεν ειμαι φαν των ταινιων γενικα και πολυ σπανια θα κατσω να δω ταινια οταν ειμαι σπιτι, αλλα μου αρεσουν οι λιγο πιο ψαγμενες που σε βαζουν να σκεφτεις και δε σε περιοριζουν απλα σε εναν παθητικο ρολο. Εχοντας ακουσει καλα σχολια αποφασισα να κατσω να δω τη συγκεκριμενη ελληνικη παραγωγη και δεν το μετανιωσα. Πρωτοτυπο εργο, εξαιρετικες ερμηνειες και τρελη τροφη για σκεψη αν δεν την δεις επιφανειακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις