Andre85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μόλις τελείωσα με τις: Jack the Giant Slayer <--7.5/10 Περνάει ευχάριστα η ώρα. Αξίζει να την δείτε και Τhe GodFather <---9/10 Δεν την είχα δει ποτέ..Μου άρεσε πολύ!!
king2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 <p>το εφτιαξα...</p> Μπορεις να μου πεις το ονομα της ταινιας?Το εξωφυλλο ειναι στα κινεζικα.Ευχαριστω. Sent from my u8800pro using Insomnia
Kapami Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μόλις τελείωσα με τις: Jack the Giant Slayer <--7.5/10 Περνάει ευχάριστα η ώρα. Αξίζει να την δείτε και Τhe GodFather <---9/10 Δεν την είχα δει ποτέ..Μου άρεσε πολύ!! 1.5 βαθμός διαφορά απο το jack στο godfather? Ενα τσιγάρο δρόμος που λέμε.. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Oz The Great and Powerful Ταινία για εξάχρονα (περίμενα να είναι έστω για δεκάχρονα). Fast Five Καλή φάση. Δεν είχα δει τα προηγούμενα (εκτός από το πρώτο πολύ παλιά). Μπράτσα, αυτοκίνητα, γκόμενες και όπλα. Τι άλλον ζητήσει κανείς. 6,8/10
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 the fourth kind 2009 ... δεν ξερω τι να πω και τι να γραψω. Το μονο που μπορω να πω ηταν οτι τραμαζα οποτε εβλεπα την "αληθινη γιατρο" να μιλαει...
Eru Iluvatar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μπορεις να μου πεις το ονομα της ταινιας?Το εξωφυλλο ειναι στα κινεζικα.Ευχαριστω. Sent from my u8800pro using Insomnia Lesson of the evil 1
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Οz the great and powerful ,έχουμε δει και χειρότερα αλλά είναι μια ευχάριστη πολύχρωμη ταινία, ανάλαφρη και όχι για πολλά πολλά.Ο Franco συμπαθέστατος ο άτιμος, δεν μπορεί να με εκνευρίσει αυτός ο άνθρωπος με τίποτα. 5/10
Πανος... Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Είδα το Dead Silence (Νεκρική Σιγή). Η ταινία ήταν εξαίσια και καλύτερη ταινία θρίλερ-τρόμου που έχω δει! Πολύ ωραίο κλίμα σε διάφορες σκηνές και ήταν ταινία που σε κρατούσε εν μέρει σε αγωνία! Αρκετά καλές ερμηνίες.. Άλλωστε εμένα μου αρέσουν οι ταινίες με μύθους (αν και η συγκεκριμένη δεν αποτελεί κάποιο μύθο αλλά έχει σχέση με το ''η κατάρα'' και το ''the ring'' όπου κάποιοις δολοφονείται και μετά κάνει κακό στους ανθρώπους)! Με λίγα λόγια ήταν υπέροχη ταινία. Δε χάνετε να τη δείτε και μη το παραλείψετε αν σας αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες!!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το deadly silence ειναι πολυ καλη ταινια και σιγουρα αναμεσα στις καλες του ειδους. Η ατμοσφαιρα και το creepy factor που εχει ειναι πραγματι καλοδουλεμενο.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Captain cronos 1974 καλο το σεναριο αλλα η υλοποιηση ειχε hard faults Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2013 από viper2005
mpasketpro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Fast and the Furious (1-6) Καλησπερα με αφορμη την καινουργια ταινια αποφασισα να δω απο το 1-6 για να μπω στο νοημα. 1 και 2 ειχα ξαναδει στην τηλεοραση αλλα και παλι απο τα καλυτερα franchise ειναι. Μπερδευεσαι λιγο στο Τokyo Drift αλλα ουσιαστικα τον Χαν τον σκοτωνει αυτος απο το τελος της 6. Τελος παντων,γκομενες,αμαξια,θορυβος και γαματοι ηθοποιοι. Σε ολο το franchise 8/10.Περιμενουμε το 7 Oz the great and powerful Κλασικη παιδικη ταινια. Ωραια σχετικα λογω εφε. 5/10
kid10100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Tekken Blood Vengeance 2011 μολις ειδα. 5/10 γιατι εγω βαρεθηκα στην αρχη και ειχε πολυ μπλα μπλα στορυ μεχρι να φτασουν στα καλα...αλλα ενταξει στο τελος παιχτηκαν ωραιες σκηνες καλα γραφικα
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Fast and furious 6 Μπορω να κραξω τα παντα αλλα θα αρκεστω σε ενα δεν μου αρεσε. Θεωρω ακομα κορυφη το tokyo drift και το f&f 2. Μαρεσει η ελεγχομενη καγκουρια... Σεναριακα το 4&5&6 βρισκονται πριν το 3. Μου εκανε εντυπωση γιατι πριν τα credits εδειξε τον Jason statham που σκοτωνει τον χαν και το ειχα ξεχασει αυτο. Αρα στο 7 θα ειναι ο κακος ο jason. Μου ακουγεται λαθος αλλα θα δειξει. Εντωμεταξυ ο ηθοποιος που εκανε τον χαν ειναι φανταστικος. Μακραν στους 3 τοπ χαρακτηρες του fast and furious για μενα. ΥΓ Tον vin diesel και τον the rock δεν τους εχω στον πατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις