Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα με τις:

Jack the Giant Slayer <--7.5/10 Περνάει ευχάριστα η ώρα. Αξίζει να την δείτε

και

Τhe GodFather <---9/10 Δεν την είχα δει ποτέ..Μου άρεσε πολύ!!

Δημοσ.

<p>το εφτιαξα...</p>

Μπορεις να μου πεις το ονομα της ταινιας?Το εξωφυλλο ειναι στα κινεζικα.Ευχαριστω.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα με τις:

Jack the Giant Slayer <--7.5/10 Περνάει ευχάριστα η ώρα. Αξίζει να την δείτε

και

Τhe GodFather <---9/10 Δεν την είχα δει ποτέ..Μου άρεσε πολύ!!

1.5 βαθμός διαφορά απο το jack στο godfather? Ενα τσιγάρο δρόμος που λέμε.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Oz The Great and Powerful

Ταινία για εξάχρονα (περίμενα να είναι έστω για δεκάχρονα).

Fast Five

Καλή φάση. Δεν είχα δει τα προηγούμενα (εκτός από το πρώτο πολύ παλιά). Μπράτσα, αυτοκίνητα, γκόμενες και όπλα. Τι άλλον ζητήσει κανείς.

6,8/10

Δημοσ.

the fourth kind 2009

... δεν ξερω τι να πω και τι να γραψω. Το μονο που μπορω να πω ηταν οτι τραμαζα οποτε εβλεπα την "αληθινη γιατρο" να μιλαει...

Δημοσ.

Οz the great and powerful

,έχουμε δει και χειρότερα αλλά είναι μια ευχάριστη πολύχρωμη ταινία, ανάλαφρη και όχι για πολλά πολλά.Ο Franco συμπαθέστατος ο άτιμος, δεν μπορεί να με εκνευρίσει αυτός ο άνθρωπος με τίποτα. 5/10

Δημοσ.

Είδα το Dead Silence (Νεκρική Σιγή). Η ταινία ήταν εξαίσια και καλύτερη ταινία θρίλερ-τρόμου που έχω δει! Πολύ ωραίο κλίμα σε διάφορες σκηνές και ήταν ταινία που σε κρατούσε εν μέρει σε αγωνία! Αρκετά καλές ερμηνίες.. Άλλωστε εμένα μου αρέσουν οι ταινίες με  μύθους (αν και η συγκεκριμένη δεν αποτελεί κάποιο μύθο αλλά έχει σχέση με το ''η κατάρα'' και το ''the ring'' όπου κάποιοις δολοφονείται και μετά κάνει κακό στους ανθρώπους)! Με λίγα λόγια ήταν υπέροχη ταινία. Δε χάνετε να τη δείτε και μη το παραλείψετε αν σας αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες!!!!!

Δημοσ.

Το deadly silence ειναι πολυ καλη ταινια και σιγουρα αναμεσα στις καλες του ειδους. Η ατμοσφαιρα και το creepy factor που εχει ειναι πραγματι καλοδουλεμενο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Captain cronos 1974

873763-kronos2.jpg

καλο το σεναριο αλλα η υλοποιηση ειχε hard faults

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Fast and the Furious (1-6) Καλησπερα με αφορμη την καινουργια ταινια αποφασισα να δω απο το 1-6 για να μπω στο νοημα. 1 και 2 ειχα ξαναδει στην τηλεοραση αλλα και παλι απο τα καλυτερα franchise ειναι. Μπερδευεσαι λιγο στο Τokyo Drift αλλα ουσιαστικα τον Χαν τον σκοτωνει αυτος απο το τελος της 6. Τελος παντων,γκομενες,αμαξια,θορυβος και γαματοι ηθοποιοι. Σε ολο το franchise 8/10.Περιμενουμε το 7

Oz the great and powerful Κλασικη παιδικη ταινια. Ωραια σχετικα λογω εφε. 5/10

Δημοσ.

Tekken Blood Vengeance 2011

μολις ειδα. 5/10 γιατι εγω βαρεθηκα στην αρχη και ειχε πολυ μπλα μπλα στορυ μεχρι να φτασουν στα καλα...αλλα ενταξει στο τελος παιχτηκαν ωραιες σκηνες καλα γραφικα ;)

Δημοσ.

Fast and furious 6

Μπορω να κραξω τα παντα αλλα θα αρκεστω σε ενα δεν μου αρεσε. Θεωρω ακομα κορυφη το tokyo drift και το f&f 2. Μαρεσει η ελεγχομενη καγκουρια...

Σεναριακα το 4&5&6 βρισκονται πριν το 3. Μου εκανε εντυπωση γιατι πριν τα credits εδειξε τον

Jason statham που σκοτωνει τον χαν και το ειχα ξεχασει αυτο. Αρα στο 7 θα ειναι ο κακος ο jason. Μου ακουγεται λαθος αλλα θα δειξει.

Εντωμεταξυ ο ηθοποιος που εκανε τον χαν ειναι φανταστικος. Μακραν στους 3 τοπ χαρακτηρες του fast and furious για μενα. 

ΥΓ Tον vin diesel και τον the rock δεν τους εχω στον πατο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...