6xXx6 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 50/50 http://www.youtube.com/watch?v=mMaJET7mD0M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Killer Elite Βλέπεται άνετα χωρίς σε καμμία περίπτωση να συγκινεί. Ο Statham ο γνωστός Statham, o Owen με μουστάκι, ο De Niro παίζει λίγο. Τον Dominic Purcell (prison Break) τρόμαξα να τον γνωρίσω... Ο Mr Eko (Lost) σε ρόλο έκπληξη. 5,8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costa69 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Midnight in Paris του Woody Allen.Με τρεις λεξεις: Μαγεια Του Σινεμα. Αν οχι(?) η καλυτερη σιγουρα η ομορφοτερη ταινια της χρονιας που περασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saramod86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ghost Protocol! Πολύ καλη ταινία, το Tom σαν να γέρασε λιγάκι αλλα η δράση δράση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 kill list w8 what...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Sherlock Holmes. Αν σας άρεσε το 1 θα σας αρέσει και το 2. Γούσταρα πάντως. 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelthekiller Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Mission Impossible : Ghost Protocol! Καμια σχέση με της παλιές ταινίες... Θα μου πεις όταν έχει τα ίδια έξοδα σχεδόν με ``The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1``τι περιμένεις να δεις? 2/10 γιατί δεν είχε τα εφέ που πρέπει να έχει μια τέτοια ταινία, δεν είχε σενάριο δεν είχε δράση δεν είχε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Thurgood http://www.youtube.com/watch?v=QnOB5PpXHu0 φανταστικο one man show, δινει ρεστα ο φισμπουρν...δεν ειναι ταινια, ενας θεατρικος μονολογος μαλλον, αλλα δεν σε κουραζει καθολου...Το αντιθετο μαλιστα, ειναι υπερδιασκεδαστικος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ghost Protocol! καλή ή ταίνία ,αλλά το σινεμα που την είδα τραγικότατο ,πραγματικά ήθελα να του ζητήσω τα λεφτά μου πίσω,μηδεν φωτεινότητα ,τραγικός ήχος,τραγικά μηχανήματα ,Στο Απόλλων στο Ρέθυμνο την είδα . Δε ξαναπατάω το πόδι μου εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Dogma 1999 http://www.imdb.com/title/tt0120655/ η μεγαλυτερη-μεγαλοπρεπέστατη βλακεια του κοσμου!! τοσοι γνωστοι ηθοποιοι σε μια τετοια μαλακια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Μαζι με το kick ass με διαφορα οι δυο ταινιες που δε βλεπονται ουτε για πλακα ουτε 5 λεπτα -10/10 !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 kick ass ρουλζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 με χαρά βλέπω ότι "H συνταγή" aka Doenjang εξαπλώνεται στην ελληνική πλευρά του ιντερνετς. αν διαβάζει αυτός που έγραψε την περιγραφή με "το πηγμένο γάλα και τυρί" ας το αλλάξει σε "σόγια" γιατί η ταινία δεν έχει σχέση με γάλα και τυρί! οι υπότιτλοι της ταινίας βρίσκονται σε κάποιο προηγούμενο ποστ. --------------------------------------------------------------------------------------- Dirty Rotten Scoundrels καλή κωμωδία από 80's, αξίζει μια τουλάχιστον προβολή. 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Dogma 1999 http://www.imdb.com/title/tt0120655/ η μεγαλυτερη-μεγαλοπρεπέστατη βλακεια του κοσμου!! τοσοι γνωστοι ηθοποιοι σε μια τετοια μαλακια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Μαζι με το kick ass με διαφορα οι δυο ταινιες που δε βλεπονται ουτε για πλακα ουτε 5 λεπτα -10/10 !! Δε το έχω δει το Dogma αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για αυτή τη ταινία. ΟΚ, το πόσο μας αρέσει μια ταινία είναι προφανώς υποκειμενικό αλλά μη τα μηδενίζουμε όλα... δε γίνεται μια ταινία με 7,3/10 μέσο όρο να παίρνει -10...Σίγουρα ο kevin smith δεν είναι για όλους αλλά μη το χέσουμε κιολας... ps. και το kick ass μια χαρά βλέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 κι εγω ρε παιδια το kick ass το ειχα δει ευχαριστα. οχι ταινιαρα, αλλα ειχα γελασει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δε το έχω δει το Dogma αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για αυτή τη ταινία. ΟΚ, το πόσο μας αρέσει μια ταινία είναι προφανώς υποκειμενικό αλλά μη τα μηδενίζουμε όλα... δε γίνεται μια ταινία με 7,3/10 μέσο όρο να παίρνει -10...Σίγουρα ο kevin smith δεν είναι για όλους αλλά μη το χέσουμε κιολας... ps. και το kick ass μια χαρά βλέπεται. προφανώς γούστα όπως είπες κι εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις