Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη η κλαψομουνα τι ρολο βαραει?

παντως εχει πεσει τρελο μαρκετινγκ για αυτη τη ταινια..βασικα μας τα εχουν πρηξει με το great gatsby!!!

,

Την συχαινομαι σαν ηθοποιο. Ελπιζω να μην την ξαναδω σε ταινια μετα το gatsby

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν τη σιχαίνομαι, απλά δεν μου κάθεται καλά. Και είχε έναν ρόλο δύσκολο, και δεν απέδωσε τα μέγιστα.

5/10 επειδή είχα μεγαλύτερες προσδοκίες.

Δημοσ.

Σορρυ παιδες αλλα εμενα μου αρεσε το Iron Man 3. 
Οσοι καθεστε και λετε οτι αλλαξανε το ενα και το αλλο τί να σας πω. Δεν ξερετε πως δουλευει ο κινηματογραφος. 
Αν περιμενετε μια ταινια να αλλαξει τις βλακειες και τις αλλαγες που κανουν στο σινεμα τοτε δεν φταιει η ταινια αλλα η αυστηροτητα σας.
Ναι αλλαξανε τον Μανταριν. Και? Ηταν γαματος ο Μανταριν στα κομιξ αλλα δεν ηταν κακος αυτος της ταινιας. Δεν ηταν ο ιδιος ναι αλλα για χαρη της ταινιας αυτης, στο ετος 2013, δεν μπορουσαν να προβαλουν τον κανονικο. 
Επρεπε να γινουν αλλαγες για να παρουσιασουν κατι πιο αληθοφανες. Και τα καταφεραν. Κι εγω σπαστικα με την αλλαγη ενος χαρακτηρα αλλα μετα απο συζητησεις απο αλλους που δεν εχουν διαβασει τα κομιξ, δεν μου ειπε κανεις οτι δεν του αρεσε η ιδεα.

Οσο για το οτι δεν ειδαμε πολυ iron man κτλ κτλ....Αυτο το ξεραμε. Ειχανε πει πολυ πριν απο την ταινια οτι θα δουμε τον ανθρωπο πισω απο την στολη. Τις αδυναμιες του, τα ψυχολογικα αντικτυπα απο τα γεγονοτα του avengers και γενικα την προσωπικοτητα του.
Και τα ειδαμε. Η ταινια λοιπον πετυχε σε αυτον τον τομεα. Οποιος πιστευει οτι επειδη δεν ειχε πιο πολυ ωρα με την στολη ο Τονι Σταρκ, τοτε απετυχε να διαβασει για την ταινια πριν την δει.  Τα εδειχνε και στο τρειλερ αυτα.
Μην πω για την τελευταια σκηνη  δραση με την Pepper Pots.
Θελαμε Recue αφου μας εκαναν tease στο τρειλερ, και ειδαμε την Rescue πριν γινει Rescue.

Και ξαναλεω, η ταινια εδωσε ακριβως αυτα που υποσχεθηκε οτι θα δωσει.
Η ταινια ΔΕΝ εδωσε αυτα που ειχε ο καθενας στο μυαλο του. Δεν ειναι mind readers Οι ανθρωποι. Σκηνοθετες και σεναριογραφοι ειναι. Οποιος θελει, κοιταζει τί θελει ο καθενας να κανει σε μια ταινια και αφου την δει κρινει αν το πετυχε. Αφου σχολιασε αν το πετυχε μετα σχολιαζει τί περιμενε ο ιδιος και ποσο του αρεσε αυτο που ειδε σε σχεση με αυτο που περιμενε.

Οχι, δεν κατακρινω το να εχεις γνωμη.
Βαλτε του και 1/10 αν θελετε γνωμη σας ειναι.
Κατακρινω τα σχολια που δειχνουν οτι μπηκε κακη βαθμολογια απο ελειψη γνωσεων.

• Like 6
Δημοσ.

Την συχαινομαι σαν ηθοποιο. Ελπιζω να μην την ξαναδω σε ταινια μετα το gatsby

Και εγώ αν και την έχω συνυφασμένη με ανωμαλιάρικες ταινίες.

Δημοσ.

Σορρυ παιδες αλλα εμενα μου αρεσε το Iron Man 3. 

Οσοι καθεστε και λετε οτι αλλαξανε το ενα και το αλλο τί να σας πω. Δεν ξερετε πως δουλευει ο κινηματογραφος. 

Αν περιμενετε μια ταινια να αλλαξει τις βλακειες και τις αλλαγες που κανουν στο σινεμα τοτε δεν φταιει η ταινια αλλα η αυστηροτητα σας.

Ναι αλλαξανε τον Μανταριν. Και? Ηταν γαματος ο Μανταριν στα κομιξ αλλα δεν ηταν κακος αυτος της ταινιας. Δεν ηταν ο ιδιος ναι αλλα για χαρη της ταινιας αυτης, στο ετος 2013, δεν μπορουσαν να προβαλουν τον κανονικο. 

Επρεπε να γινουν αλλαγες για να παρουσιασουν κατι πιο αληθοφανες. Και τα καταφεραν. Κι εγω σπαστικα με την αλλαγη ενος χαρακτηρα αλλα μετα απο συζητησεις απο αλλους που δεν εχουν διαβασει τα κομιξ, δεν μου ειπε κανεις οτι δεν του αρεσε η ιδεα.

Οσο για το οτι δεν ειδαμε πολυ iron man κτλ κτλ....Αυτο το ξεραμε. Ειχανε πει πολυ πριν απο την ταινια οτι θα δουμε τον ανθρωπο πισω απο την στολη. Τις αδυναμιες του, τα ψυχολογικα αντικτυπα απο τα γεγονοτα του avengers και γενικα την προσωπικοτητα του.

Και τα ειδαμε. Η ταινια λοιπον πετυχε σε αυτον τον τομεα. Οποιος πιστευει οτι επειδη δεν ειχε πιο πολυ ωρα με την στολη ο Τονι Σταρκ, τοτε απετυχε να διαβασει για την ταινια πριν την δει.  Τα εδειχνε και στο τρειλερ αυτα.

Μην πω για την τελευταια σκηνη  δραση με την Pepper Pots.

Θελαμε Recue αφου μας εκαναν tease στο τρειλερ, και ειδαμε την Rescue πριν γινει Rescue.

Και ξαναλεω, η ταινια εδωσε ακριβως αυτα που υποσχεθηκε οτι θα δωσει.

Η ταινια ΔΕΝ εδωσε αυτα που ειχε ο καθενας στο μυαλο του. Δεν ειναι mind readers Οι ανθρωποι. Σκηνοθετες και σεναριογραφοι ειναι. Οποιος θελει, κοιταζει τί θελει ο καθενας να κανει σε μια ταινια και αφου την δει κρινει αν το πετυχε. Αφου σχολιασε αν το πετυχε μετα σχολιαζει τί περιμενε ο ιδιος και ποσο του αρεσε αυτο που ειδε σε σχεση με αυτο που περιμενε.

Οχι, δεν κατακρινω το να εχεις γνωμη.

Βαλτε του και 1/10 αν θελετε γνωμη σας ειναι.

Κατακρινω τα σχολια που δειχνουν οτι μπηκε κακη βαθμολογια απο ελειψη γνωσεων.

Θα ηθελα σε αυτο το σημειο να παρακαλεσω τα αξιοτιμα μελη του insomnia να μην τρολλαρουν και μαλιστα με

μακροσκελη post,ειμαστε μεγαλα παιδια πλεον :-)

Δημοσ.

Θα ηθελα σε αυτο το σημειο να παρακαλεσω τα αξιοτιμα μελη του insomnia να μην τρολλαρουν και μαλιστα με

Mαγκια και ετσι ε? Δηλαδη δεν μπορει σε καποιον να αρεσε το Iron-man 3 ?

• Like 2
Δημοσ.

Σωστοοοοοοοοοος.!!! B)

Δημοσ.

Ενταξει να μη κανουμε και λιγο τη πλακα μας ρε συ κυριος,σε καποιον δηλαδη δε μπορει να ΜΗΝ αρεσε?

Δημοσ.

μου ειχε σπασει τα @@ λιγο η προβληματικη στολη μπορω να πω! τοσες ειχε τη προτοτυπη ηθελε να φοραει?!?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τρολλαρει, σοβαρα. Οι φιλοι του φταινε, τον παρασυρουν ;)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ ναι ρε Θαναση οι κακες παρεες φταινε για ολα !!

Υ.Γ. Παιδες εγραψα την γνωμη μου απλως. Μην το συνεχιζουμε εδω και χαλαμε το thread. Ας σεβαστουμε και τα υπολοιπα μελη.
Thanks.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A good day to die hard...

...όχι, το πρόβλημα δεν ήταν ο γερασμένος Willis. Το πραγματικό πρόβλημα για 'μένα, ήταν το απίστευτα ανούσιο, χαζό και τίγκα στα κλισέ σενάριο.

Σε τέτοιο βαθμό εκνευριστικό, ώστε το να περνάει ένας άνθρωπος από την ταράτσα μέχρι το υπόγειο ενός φλεγόμενου κτιρίου, μέσα από γυαλιά, σιδεριές, μπετόν και να προσγειώνεται με μόνη απώλεια ένα καψαλισμένο φρύδι, ή το να κρέμεται από ένα φορτηγό, το οποίο κρέμεται από ένα εκτός ελέγχου, λίγο πριν από τη συντριβή ελικόπτερο που στριφογυρίζει σαν τρελό, το αντιμετώπιζα με ανοχή και κατανόηση. Το αν ο μπαμπάς θα τα βρει με το γιο, κρατούσε περισσότερο ζωντανό το ενδιαφέρον, από την - ο θεός να την κάνει... - υπόθεση. Μόνο ο αστυνόμος Θεοχάρης έλειπε...

...τι βαθμολογία και τρίχες; Ακόμα και η καταχώρηση στο imdb, αλόγιστη χρήση τού διαδικτύου είναι...

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 1
Δημοσ.

the words

ρε παιδια εγω το βρηκα ωραιο ταινιακι με ωραιες ερμηνιες(ειδικα του αιρονς που ειναι γενικα απο τους αγαπημενους μου) και με πρωτοτυπο σεναριο.

το εχουν θαψει πολυ παντως οι κριτικοι και νομιζω δεν του αξιζει καθολου.

απ την αλλη στο imdb εχει 6,9.

απο εμενα 8.5

Δημοσ.

μου ειχε σπασει τα @@ λιγο η προβληματικη στολη μπορω να πω! τοσες ειχε τη προτοτυπη ηθελε να φοραει?!?

Για κάτι τέτοια όμως βάζουμε ένα spoiler alert :-)

Δημοσ.

the words

ρε παιδια εγω το βρηκα ωραιο ταινιακι με ωραιες ερμηνιες(ειδικα του αιρονς που ειναι γενικα απο τους αγαπημενους μου) και με πρωτοτυπο σεναριο.

το εχουν θαψει πολυ παντως οι κριτικοι και νομιζω δεν του αξιζει καθολου.

απ την αλλη στο imdb εχει 6,9.

απο εμενα 8.5

Συμφωνω.μου αρεσε κ μενα πολυ η ταινια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...