JP21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Οχι βεβαια!Ο καθενας εχει την δικη του αποψη,απλα εμενα προσωπικα μου φανηκε πολυ χαμηλη η βαθμολογια.Και εξαλλου αλλο 3 και αλλο 5! 1
flik Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Στο Iron Man 3 βάζω 7/10. Κυρίως για τα εφέ, εντάξει σε άλλα κομμάτια δεν περίμενα και πολύ καλύτερα πράγματα. Αλλά, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει γιατί το avengers ήταν καλύτερο για τόσους πολλούς. Πραγματικά βοηθήστε με γιατί κάτι θα έχω χάσει δε μπορεί. Σήμερα πάω για Gatsby. 1
KREATOR13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 To Avengers ειχε πιο πολυ δραση και γενικα γινοταν ενας ψιλοπανικος
JP21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Στο Iron Man 3 βάζω 7/10. Κυρίως για τα εφέ, εντάξει σε άλλα κομμάτια δεν περίμενα και πολύ καλύτερα πράγματα. Αλλά, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει γιατί το avengers ήταν καλύτερο για τόσους πολλούς. Πραγματικά βοηθήστε με γιατί κάτι θα έχω χάσει δε μπορεί. Σήμερα πάω για Gatsby.! Αμα θελεις γραψε εντυπωσεις για το Gatsby γιατι σκοπευω να παω να το δω!,Επισης συμφωνω μαζι σου για τους Avengers!
souz Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 call 8/10 μόνο το τέλος ήταν χάλια και πολύ απότομο αλλιώς πολύ καλό και καλές ερμηνείες 1
KREATOR13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αμα θελεις γραψε εντυπωσεις για το Gatsby γιατι σκοπευω να παω να το δω!,Επισης συμφωνω μαζι σου για τους Avengers! Πως συμφωνεις,αφου δεν εχεις δεi το iron man??? 1
JP21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πως συμφωνεις,αφου δεν εχεις δεi το iron man??? Το ειδα το απογευμα..Βεβαια δεν το ειδα σινεμα (και δεν μπορω να κρινω τα ειδικα εφε κτλ) αλλα γενικα μου αρεσε πιο πολυ σαν ταινια απο το avengers για αυτο και συμφωνησα !!
chill Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Warm Bodies: Αφού ξεφτιλύσαμε Βαμπίρ και λυκανθρώπους με την υπέρτατη μούφα ονόματι Twilight τι μας έχει μείνει; Να ξεφτιλύσουμε και τα zombie. Ε γι'αυτό ηρθε το "αγάπησα ένα ζόμπι". I just wanna feel real love φάση. Τρώω σάρκα αλλά με το που σε είδα σ'ερωτεύτηκα μωρό μου Το πρώτο μισάωρο δεν παλεύεται με τίποτα, κυριολεκτικά δεν βλέπεται η ταινία αλλά είπα να προσπαθήσω να το φτάσω στο τέλος. Τα κατάφερα....δυστυχώς το κέρατο μου. Υπέρτατη μούφα!!! Η πρωταγωνίστρια αν και μπορεί να σχηματίσει εκφράσεις με το πρόσωπο της () δεν ξέρω αλλά μου θύμισε τρομερά Bella. Ευελπιστώ ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια αν και κάτι πρέπει να βγαίνει στο σινεμά και για τα κοριτσάκια της εφηβείας. Χωρίς βαθμό, ακόμα και τον άσσο τον θεωρώ υπερβολή. 6
flik Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 θελω να ακουσω εντυπωσεις για το Gatsby .... Ευτυχώς που ήταν και ο Ντι Κάπριο. Χαραμίστηκε η προσπάθεια. Δεν έφταιγαν οι ηθοποιοί νομίζω. Πολλές φορές πολλή ένταση στη κίνηση και στα χρώματα παραπάνω απο όσο έπρεπε, γενικά πολλή υπερβολή είχε. Δεν είχε πολύ καλούς διαλόγους, δεν είχε τη μελαγχολία που περίμενα. Θα ξανασκεφτώ αύριο για βαθμολογία. 1
lostresam Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 αυτη η κλαψομουνα τι ρολο βαραει? παντως εχει πεσει τρελο μαρκετινγκ για αυτη τη ταινια..βασικα μας τα εχουν πρηξει με το great gatsby!!! 2
star12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ευτυχώς που ήταν και ο Ντι Κάπριο. Χαραμίστηκε η προσπάθεια. Δεν έφταιγαν οι ηθοποιοί νομίζω. Πολλές φορές πολλή ένταση στη κίνηση και στα χρώματα παραπάνω απο όσο έπρεπε, γενικά πολλή υπερβολή είχε. Δεν είχε πολύ καλούς διαλόγους, δεν είχε τη μελαγχολία που περίμενα. Θα ξανασκεφτώ αύριο για βαθμολογία. 3/10 1
OMGA Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 θελω να ακουσω εντυπωσεις για το Gatsby .... Παιζει και ντι καπριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις