Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Iron Man 3

Προσπάθησαν να "αποτέλειώσουν" τον Iron Man στην τρίτη συνέχεια του. Σχεδόν τα κατάφεραν.....αν κρατήσουν τους ίδιους σεναριογράφους και σκηνοθέτη, για την επόμενη ταινία είμαι βέβαιος ότι δεν θα θέλω να ξανακούσω για τον τενεκέ. Μακράν η χειρότερη ταινία της marvel που έχω δει τα τελευταία χρόνια ίσως και η χειρότερη ever. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τανία της Disney αποκλειστικά για παιδιά, πιο γελοία θέλει προσπάθεια πραγματικά. Πέρα από τα εφέ το φίλμ πάσχει σε όλους τους άλλους τομείς, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Το πρώτο ήταν εκπληκτικό, το δεύτερο καλό, αυτό είναι το μαύρο πρόβατο, σκέτη απογοήτευση. Το χειρότερο φίλμ του 2013 για μένα μέχρι στιγμής.

3/10

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

που να ήταν και καλύτερο, θα έπιανε 2 δις παγκοσμίως :P

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι με τόσα fanboys που ακούνε ironman και λερωνονται δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη. Την μέση βαθμολογία στο imdb να δεις για την μούφα φτάνει.... Θα χουν πέσει 10αρια σωρηδων...."τιιιιι ironman??? 20/10 τι 20.....30!!!!"

Τόσο κακό και να στο λένε δεν θα το πιστευες ετσι κι αλλιώς βάσει των τελευταίων marvel films και των 2 προηγούμενων ironman.....

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι στο rottentomatoes,78% παρακαλω,πσσσσσ τι ταινιαρα θα λεει ο αλλος,αριστουργημα της 7ης Τεχνης,μιλαμε για σουπερ παραπληροφορηση

Δημοσ.

Iron Man 3

Προσπάθησαν να "αποτέλειώσουν" τον Iron Man στην τρίτη συνέχεια του. Σχεδόν τα κατάφεραν.....αν κρατήσουν τους ίδιους σεναριογράφους και σκηνοθέτη, για την επόμενη ταινία είμαι βέβαιος ότι δεν θα θέλω να ξανακούσω για τον τενεκέ. Μακράν η χειρότερη ταινία της marvel που έχω δει τα τελευταία χρόνια ίσως και η χειρότερη ever. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τανία της Disney αποκλειστικά για παιδιά, πιο γελοία θέλει προσπάθεια πραγματικά. Πέρα από τα εφέ το φίλμ πάσχει σε όλους τους άλλους τομείς, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Το πρώτο ήταν εκπληκτικό, το δεύτερο καλό, αυτό είναι το μαύρο πρόβατο, σκέτη απογοήτευση. Το χειρότερο φίλμ του 2013 για μένα μέχρι στιγμής.

3/10

Ναι, αλλα απο εσοδα τα παει πολυ καλα. Καλυτερα απο τα 2 πρωτα, Δεν το εχω δει ακομα, αλλα με το 3 που βαζεις δεν εισαι λιγο αυστηρος; :confused:

• Like 1
Δημοσ.

hansel and gretel 2013

ντααααξει... Για το ξυλο το ειδα

και τη Gemma (όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω)

• Like 1
Δημοσ.

και τη Gemma (όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω)

η Gemma μονο στο Pop και στο αλλο που την ειχαν απαγαγει. Αν και το τραιλερ του byzantium την δειχνει θεα...

• Like 1
Δημοσ.

η Gemma μονο στο Pop και στο αλλο που την ειχαν απαγαγει. Αν και το τραιλερ του byzantium την δειχνει θεα...

δε το είχα δει το τρέιλερ, θενκς :-)

Δημοσ.

Ωραία ταινία φαίνεται. Υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει να προβάλεται στις 28 Ιουνίου.

Εδώ και τόσο καιρό την έχω βάλει στο μάτι.

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αρκετά.

Μετά τις φόλες του Twilight  :eek: (τώρα εγώ φταίω αν αρχίσω πάλι τις κατάρες για την λεγάμενη; ) :-D

• Like 1
Δημοσ.

Iron Man 3

3/10

Γιατι τοσο χαμηλη βαθμολογια?Μονο 3/10?Δεν εχω δει την ταινια ακομη αλλα απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι και τοσο κακη.Δεν λεω οτι ειναι κανενα αριστουργημα αλλα 3? :confused:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...