Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hansel & Gretel ή αλλιώς Βαρεμάρα και πλήξη. Με το ζόρι την άντεξα ειλικρινά και γι'αυτό ευθήνεται η Gemma Arterton. Πάνω που κατέβαιναν τα βλέφαρα τσούπ έσκαγε μύτη στην οθόνη άνοιγε το μάτι :lol:. Επίσης στα θετικά η μικρή διάρκεια της. Παραπάνω από '90 λεπτά σε αυτήν την μπούρδα δεν με κράταγε ούτε η Gemma με φόρεμα από το Prince of Persia.

4,5/10

6 μονο και μονο για τη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ Gemma !

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, είναι και αντιπαθέστατος.

Το χειρότερο είναι ότι πράγματι παίζει σε ενδιαφέρουσες ταινίες.

αντιπαθεστατος; γιατι; οσοι εχουν συνεργαστει μαζι του μιλανε με τα καλυτερα λογια γιαυτον. και στις συνεντευξεις φαινεται πολυ φιλικος και ανετος.

εχει μια λοξα με τη θρησκεια του αλλα δεν ειναι αρκετη για να τον κανει αντιπαθη.

Δημοσ.

Ξέρει κανένας γιατί το Parker δεν προβλήθηκε σε σινεμά εκτός Αμερικής. Ε πώς να μην μπει μέσα μετά; Κρίμα γιατί είναι από τους αγαπημένους  μου ηθοποιούς. 

Δημοσ.

Ξέρει κανένας γιατί το Parker δεν προβλήθηκε σε σινεμά εκτός Αμερικής. Ε πώς να μην μπει μέσα μετά; Κρίμα γιατί είναι από τους αγαπημένους  μου ηθοποιούς. 

στο imdb λεει οτι προβληθηκε σε αρκετες χωρες

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ναι έχεις δίκιο!Τώρα το είδα και εγώ.Απλά δεν ήρθε στην Ελλάδα από οτι βλέπω.

Πήγε σε αρκετές χώρες αλλά από αυτές δεν έχει καταχωρηθεί κανένα έσοδο ακόμα στην αρχική σελίδα του box office, και έτσι μπερδεύτηκα. Αρα, στα έσοδα πρέπει να προστεθούν κι αυτά

Δεν είναι μόνο 17 εκ $ τελικά  B)

Δημοσ.

Ναι, ναι έχεις δίκιο!Τώρα το είδα και εγώ.Απλά δεν ήρθε στην Ελλάδα από οτι βλέπω.

Πήγε σε αρκετές χώρες αλλά από αυτές δεν έχει καταχωρηθεί κανένα έσοδο ακόμα στην αρχική σελίδα του box office, και έτσι μπερδεύτηκα. Αρα, στα έσοδα πρέπει να προστεθούν κι αυτά

Δεν είναι μόνο 17 εκ $ τελικά  B)

το στουντιο παιρνει μονο ενα μερος των εσοδων απο international market.

η ταινια θεωρειται ενα flop, αναμενομενο αφου η JLO ειναι boxoffice poison.

• Like 1
Δημοσ.

Η jennifer lopez σε οποια ταινια παιζει, κανει την φτωχη καημενη λατινα και εχει περιπου 2 πλανα που ο θεατης θαυμαζει τους γλουτους της. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

• Like 3
Δημοσ.

Ε'ιχε μόνο μία καλή στιγμή στην κινηματογραφική καριέρα της, στο Out of Sight....

• Like 1
Δημοσ.

Warm bodies. Πολύ ωραία ταινία.

http://www.imdb.com/title/tt1588173/

Kαλουτσικη πραγματι επειδη κατα κυριο λογο σκηνοθετει ο Levine (το βιβλιο δεν το εχω διαβασει), ο οποιος εχει ταλεντο.

p.s. Ελεος, αυτη η Palmer ιδια με την Stewart ειναι. Απο μηχανημα τις βγαζουν εκει στις ΗΠΑ?Ειναι πιο ομορφη ομως ειναι η αληθεια.

Δημοσ.

A Good Day To Die Hard

Μπόλικη δράση αλλά κάπως "πεσμένη" την είδα. 5/10 και πολύ είναι, απλά περνάει ευχάριστα η ώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...