star12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 TRANCE Eνα ακομα ψυχολογικο θριλερ που εχει ενα ενδιαφερον σεναριο,αλλα καπου χανεται στην εκτελεση.Η ταινια ειναι ανατρεπτικη, απλα λειπει η εντονη δραση, και αυτο που κυριαρχει ειναι ενα παζλ απο σκηνες που θα μπερδεψουν τον θεατη, στο τι βλεπει τωρα, και τι ειναι αληθινο και τι οχι.Ισως σκηνοθετικα θα θυμισει το trainspoting και λιγο το ινσεπτιον φυσικο αν και το πρωτο ηταν δημιουργια του ντανι μπουλ ,με διαφορετικο κονσεπτ. Εγω τη βρηκα εξυπνη τη ταινια και ειχε αγωνια,ενω το τελος αν και θα φανει καραηλιθιο απο καθε αποψη εγω το βρησα αστειο.Οχι με την εννοια του χαζου τελους.Απλα του εξυπνου. Εαν το καστ ηταν λιγο διαφορετικο ισως αρεσε πιο πολυ.Η ροσαριο ντοσον εκτος το οτι ειναι αντιπαθητικη εχει μια φατσα που σε εκνευριζει.Ενω οι υιπολοιποι δεν προσφερουν τιποτα στους ρολους που να μην εχουμε ξαναδει ,και γενικα ειναι χαρακτηρες που δεν σου κανει αισθηση πιος θα ζησει και πιος οχι. Δεν τη θεωρω οτι ειναι ταινια για σινεμα, αλλα δεν ειναι κακη για να μη τη δεις.Ενα 6 5 για την προτωτυπη ιδεα που παρουσιαζει
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Oblivion Ενδιαφέρον sci fi που αν είχε άλλο πρωταγωνιστή και περισσότερο σοβαρό-adult tone θα μπορούσε να γίνει και κλασικό (σε κάποιες φάσεις παραήταν παιδικό). Το soundtrack από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. 7,1/10 2
alexmm Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Oblivion Ενδιαφέρον sci fi που αν είχε άλλο πρωταγωνιστή και περισσότερο σοβαρό-adult tone θα μπορούσε να γίνει και κλασικό (σε κάποιες φάσεις παραήταν παιδικό). Το soundtrack από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. 7,1/10 Αμάν, με ξενέρωσες τώρα....
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αν κρίνω από τη φωτογραφία του Avatar σου μάλλον πρέπει να ενθουσιαστείς, όχι να ξενερώσεις. Απο την άλλη... μη κρίνεις για να μη κριθείς λένε... 1
alexmm Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αν κρίνω από τη φωτογραφία του Avatar σου μάλλον πρέπει να ενθουσιαστείς, όχι να ξενερώσεις. Απο την άλλη... μη κρίνεις για να μη κριθείς λένε... Δε σε κατάλαβα, πάντως αυτό που εννοούσα ήταν ότι το περίμενα εδώ και καιρό το Oblivion, και χαλάστηκα που είναι μέτριο....
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 like someone in love 2012 δεν ηταν κακο αλλα δεν το προτεινω...
liakinen Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν είναι μέτριο. Μου κέντρισες το ενδιαφέρον λέγοντας ότι δεν είναι μέτρια, ταινία Sci-Fi με πρωταγωνιστή τον Tom.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μου κέντρισες το ενδιαφέρον λέγοντας ότι δεν είναι μέτρια, ταινία Sci-Fi με πρωταγωνιστή τον Tom. Ούτε το Minority Report ήταν μέτριο. 2
liakinen Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ούτε το Minority Report ήταν μέτριο. Καθόλου μέτριο θα συμπλήρωνα. Απλά την τελευταία δεκαετία τον πήρε και αυτόν το ρέμα. Τελευταία ταινία προκοπής που έκανε ήταν το collateral (του ταίριαξε του φούστη ο ρόλος). 2
alexmm Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καθόλου μέτριο θα συμπλήρωνα. Απλά την τελευταία δεκαετία τον πήρε και αυτόν το ρέμα. Τελευταία ταινία προκοπής που έκανε ήταν το collateral (του ταίριαξε του φούστη ο ρόλος). Κατά κανόνα κάνει καλές έως πολύ καλές ταινίες. Απλά το hollywood λατρευει να μισεί κάποιους ηθοποιούς....
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κατά κανόνα κάνει καλές έως πολύ καλές ταινίες. Απλά το hollywood λατρευει να μισεί κάποιους ηθοποιούς.... Δε νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο έχει ισχύ το παραπάνω. Από τα πιο προβεβλημένα και αγαπητά golden boys του Hollywood o Tom. Λίγο με το θέμα θρησκεία τους αναστάτωσε αλλά και πάλι τον αγαπούν κατά βάθος.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλά, είναι και αντιπαθέστατος. Το χειρότερο είναι ότι πράγματι παίζει σε ενδιαφέρουσες ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις