viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ides of march καλη ταινιουλα αλλα δεν την προτεινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δες αυτό, είναι καταπληκτικός. Και η ταινία επίσης. Barney's Version Kαι αυτο θα ελεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Είδα το Dead Awake. Η ταινία δεν είναι άσχημη, αρκετά αργή όμως. Έχει και μια ωραία ανατροπή. Καλές ερμηνείες. Ενώ το Meskada το περίμενα αρκετά καλύτερο. Και αυτό αργό και έχει και κοινωνικές προεκτάσεις αλλά δεν μπορώ να πω πως μου πολυάρεσε. Μάλλον μέτριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Real Steel Για ακομη μια φορα δεν καταλαβαινω τι στην ευχη γινεται.Μετα απο αμετρητα χρονια το Hollywood κανει μια αξιοπρεπεστατη ταινια και οι κριτικοι και πολυς κοσμος την θαβουν. 7.5/10 απο εμενα.Μακαρι να ειχε και καλυτερο OST. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Λογικα σημερα θα το δω, αλλα πλεον δεν εχεις μαθει να γραφεις τον κοσμο και τους κριτικους στα παλια σου τα παπουτσια? (στο λεει ανθρωπος που εχει δουλεψει ημι-επαγγελματικα ως κριτικος σε γνωστο εντυπο) Υπαρχουν τασεις, Trends Αν αποφασισουν 5 εντυπα και 10 εκπομπες φετος οτι ο Κονγκολεζικος κινηματογραφος ειναι ο,τι καλυτερο βγηκε ποτε, ολοι θα λενε "τι γαματη η νεα κονγκολεζικη ταινια" Αν απφασισουν οτι τερμα με τον Ανατολικο κινηματογραφο, οσοι βλεπουν γιαπωνεζικα θριλερ και ιρανικα κοινωνικα θα λενε "Αντε ρε με τους σχιστοματηδες και τους τρομοκρατες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Λογικα σημερα θα το δω, αλλα πλεον δεν εχεις μαθει να γραφεις τον κοσμο και τους κριτικους στα παλια σου τα παπουτσια? (στο λεει ανθρωπος που εχει δουλεψει ημι-επαγγελματικα ως κριτικος σε γνωστο εντυπο) Υπαρχουν τασεις, Trends Αν αποφασισουν 5 εντυπα και 10 εκπομπες φετος οτι ο Κονγκολεζικος κινηματογραφος ειναι ο,τι καλυτερο βγηκε ποτε, ολοι θα λενε "τι γαματη η νεα κονγκολεζικη ταινια" Αν απφασισουν οτι τερμα με τον Ανατολικο κινηματογραφο, οσοι βλεπουν γιαπωνεζικα θριλερ και ιρανικα κοινωνικα θα λενε "Αντε ρε με τους σχιστοματηδες και τους τρομοκρατες" Συμφωνω.Δεν δινω τοση σημασια καθως και ο ιδιος εχω διαφορετικη προσεγγιση στην θεαση των ταινιων, απλα αυτη τη φορα μου εκανε εντυπωση διοτι προκειται για ταινια που καλλιστα θα μπορουσαν να περασουν στον κοσμο ως το τελειο blockbuster (για εμενα αυτη η ταινια ειναι το τελειο blockbuster του Hollywood με ποιοτικες πινελιες και χωρις πολλες σεναριακες φανφαρες.Μην σου πω οτι ειναι, κατα τη γνωμη μου παντα, η καλυτερη χολυγουντιανη παραγωγη των τελευταιων δεκα ετων).Αυτα, περιμενω και την κριτικη σου στην ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 real steel νταξει τρωγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Real Steel : 9/10 Όχι και τρώγεται. Εκπληκτικές ερμηνείες τόσο από τον Hugh Jackman όσο και από το παιδάκι (Dakota Goyo). Για την Evangeline Lilly τι να πούμε.Για εμένα η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή! Για την αληθοφάνεια των robots δε σχολιάζω καθώς το holywood είναι γνωστό για τις επαγγελματικές δουλειές του. Mission Impossible : Ghost Protocol 10/10 Σε τέτοιες θρυλικές σειρές βάζουμε δέκα στα δέκα και ως φόρο τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλή (αντι)πολεμική ταινία ww2, από τον δημιουργό του In the Realm of the Senses (την οποιά θεωρώ από τις καλύτερες αρτιστικές "πορνογραφικές" =p). Πολύ καλές ερμηνίες ειδικά του Bowie και εξαίρετο score. http://www.youtube.com/watch?v=5mfyCI82lWM&feature=share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 A Lonely Place to Die (2011) "A group of five mountaineers are hiking and climbing in the Scottish Highlands when..." Ωραιο θριλλεράκι. Ξεκιναει καπως κοινοτυπα. Στη συνεχεια τραβαει το ενδιαφερον και ανεβαζει στροφες, ενω προκαλει καποια αγωνια, εχοντας και τα αναπαντεχα του, και τις εντονες σκηνες. Αυτη η Melissa George ποια ειναι, που την προμοταρει η ταινια λες και την προσφερει για αισθησιακες νυχτες σε πολυτελη ξενοδοχεια; lol. 7-/10 Drive (2011) Περιεργα πραγματα... λογικα κατι ειδατε εσεις (/οσοι τελοσπαντων της εδωσαν εξαιρετικες κριτικες) που δεν ειδα εγω. Οκ, δε λεω, καλη ταινιουλα. Αξιολογη κινηματογραφηση και μουσικη, οκ ερμηνειες, ψιλοενδιαφερον σεναριο. Αυτα. Γνωριζοντας απο πριν οτι χαρακτηριζεται αριστουργημα προβληματιστηκα, αρχισα ν' αναρωτιεμαι αν ειδα την ιδια ταινια. Τεσπα, θα συμφωνησω με τον τυπο που εντοπισα στο imdb: "the movie was sooooo slow and nothing happened most of the time ...". Η σκηνοθετικη αποψη "καθυστερω τα παντα για να φαινομαι κουλ και δεν εμβαθυνω ποτε στους χαρακτηρες για τον ιδιο λογο" δε με επεισε. Και συνηθως δεν ειμαι απ' αυτους που παραπονιουνται για κατι τετοια. 6.5/10 Insomnia (1997) Χαρηκα οταν διαπιστωσα οτι δεν ειχα δει το Αμερικανικο remake Περιμενα οτι θα μου αρεσε καπως περισσοτερο, αλλα, anyway, ωραια ταινια. Ατμοσφαιρικη φωτογραφια και Ambient μουσικη, αϋπνία φασεις (αν κι εγω νυσταζα), διαφθορα και φθορα, Stellan Skarsgård, τετοια. 7/10 The Recipe (2010) Κι εκει που ανησυχω οτι εχω αρχισει να χανω την πορρωση μου με τον κινηματογραφο, βλεποντας καλουτσικες και οχι εντυπωσιακες ταινιες, ερχονται παλι οι Ασιατες να τα γαμησουν ολα, με την καλη εννοια, και να με συγκινησουν με μια ταινια που εχει ως θεμα το πως... φτιαχνεται σωστα μια (συγκεκριμενη) σουπα! Δραμα, μυστηριο κι ερως. Δεν περιγραφω αλλο. 8/10 King of the Devil's island (2010) Να τα μας παλι, σενια ταινιουλα Γουσταρα ιδιαιτερα, απο οποιαδηποτε αποψη. Απο κοινωνικο-πολιτικο-θρησκευτικα νοηματα, μεχρι την παγωμενη/χιονισμενη ατμοσφαιρα, το δραμα, τον c-1, τη μουσικη, τα παντα. 8/10 Υπαρχουν moderators σε αυτη την ενοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχουν moderators σε αυτη την ενοτητα? Ποιο ειναι το πρόβλημα σου? Επίσης (όποιο και αν είναι αυτό) υπάρχει το κουμπάκι για να κάνεις report. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Le moine Η ιστορία διαδραματίζεται τον 17ο αιώνα (κατι που εκτος απο κάποιες φορές δεν θα το πολυκαταλαβεις). Ειναι η μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Matthew Lewis. Ο βασικός χαρακτήρας ειναι ο καλόγερος Αμβρόσιος τον οποιο εγκατέλειψαν μωρο, ακομα, εξω απο το μοναστήρι. Περνώντας τα χρόνια και μεγαλώνοντας ανάμεσα στους μοναχούς, ο Αμβρόσιος έγινε υπόδειγμα πιστού με αποτέλεσμα η φήμη του να ξεπεράσει τις βαριές πόρτες της μονης. Κόσμος και ντουνιάς πήγαινε απο πολυ μακριά ισα ισα να τον ακούσει και να εξομολογηθεί σε αυτον. (κατι σα τον σύγχρονο Λε-Πα). Καθως ο χρόνος κυλούσε, η γη παρέμενε επίπεδη και οι μοναχοι εξακολουθούσαν να προσεύχονται, ενας μαθητευόμενος μοναχός κανει την εμφάνισή του. Μικροκαμωμένος και απόκοσμος πισω απο την μάσκα που φοράει για να κρύψει το καμένο πρόσωπό του, θα δοκιμάσει τη πίστη του Αμβροσιου. Ουσιαστικά ειναι η αέναη πάλη του πνεύματος και της σάρκας οταν αυτα δεν μπορούν να βρεθούν σε μια ισορροπία, δοσμένα σε μια αρκετά σκοτεινή (ακόμα και στην ηλιοφάνεια) γκοτθικη ταινία. Βλέπεται, αλλα δεν ειναι και τίποτα το συνταρακτικό. Προσωπικά ηθελα κατι παραπάνω... 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 The Score Την είχα καιρό στη λίστα με τις ταινίες που είχα σκοπό να δω αλλά δε ξέρω γιατί αλλά τη τελευταία στιγμή επέλεγα κάποια άλλη. Τελικά μετά από αρκετά χρόνια αξιώθηκα χτες και την είδα. Δεν ήταν κακή. Ούτε πολύ καλή όμως. Το τελευταίο μισάωρο με ικανοποίησε οπότε ένα 6αράκι της το προσφέρς άνετα. Ο De Niro δεν ήταν κακός αν και ήταν τα χρόνια που η κατρακύλα είχε ήδη ξεκινήσει. O Norton καλός, ο Brando έπαιξε λίγο. Σε όσους αρέσουν τέτοιου στυλ ταινίες, με ληστείες δηλαδή και πως να κάνουμε το μεγάλο κόλπο, θα έλεγα να τη δουν άφοβα. 6,2/10 ps. Ξαναείδα μετά από χρόνια τα Kill Bill. Μου άρεσαν ακόμα περισσότερο από τότε που τα είχα πρωτοδεί. 8,3/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Έχουν πέσει και οι τιμές στη Λάρισα.6.5 ευρώ το εισιτήριο (δεν είχε θέρμανση όμως - είχε χαλάσει λέει στη συγκεκριμένη αίθουσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πολυ χαλι το real steel...νταξ απευθυνεται σε 10χρονα,αλλα πιο κλισαρισμενο σεναριο δεν θα μπορουσαν να κανουν...δλδ δεν μπορουσαν να αντιγραψουν εστω το plawres sanshiro? επισης δεν μου αρεσε καθολου η επιλογη τους να κανουν τα ρομποτ τοσσο χοντροκομενα... σε γενικες γραμμες, δεν μου αρεστε τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις