Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα το side effects. μου αρεσε...

αρκετα καλο αλλα δεν μου αρεσε το οτι χασαν οι καλοι στο τελος. ενας γιατρος και ενα κοριτσι που τα βαλαν με φαρμακευτικη βιομηχανια και τους εκαναν να πληρωσουν ειχαν τοσσο αδοξο τελος....ελπιζω να εχουμε και sequel και να εχουν το φιναλε που τους αξιζει και η εκδικηση  να ειναι ανταξια...

η μαρα πολυ καλη, απολυτα πειστικη στο ρολο της...για τον λοου δεν ξετρελαθηκα κιολας(βεβαια επαιζε το ρολο του κακου, οποτε ειναι λογικο να μην δημιουργει συμπαθεια ο χαρακτηρας του)

deniser οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι απο ασχετη ταινια του 2007...και εγω με αγγλικους το ειδα...

αναρωτιεμαι τι ειδες

they were both in on it...

in other news

side effects 2013

καλο ηταν αλλα δεν καταλαβα γιατι εδινε 4,8 βαθμολογια το showtime...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδα το side effects. μου αρεσε...

αρκετα καλο αλλα δεν μου αρεσε το οτι χασαν οι καλοι στο τελος. ενας γιατρος και ενα κοριτσι που τα βαλαν με φαρμακευτικη βιομηχανια και τους εκαναν να πληρωσουν ειχαν τοσσο αδοξο τελος....ελπιζω να εχουμε και sequel και να εχουν το φιναλε που τους αξιζει και η εκδικηση  να ειναι ανταξια...

η μαρα πολυ καλη, απολυτα πειστικη στο ρολο της...για τον λοου δεν ξετρελαθηκα κιολας(βεβαια επαιζε το ρολο του κακου, οποτε ειναι λογικο να μην δημιουργει συμπαθεια ο χαρακτηρας του)

deniser οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι απο ασχετη ταινια του 2007...και εγω με αγγλικους το ειδα...

Εκτός αν είδα άλλη ταινία ο Law ήταν ο "καλός" της υπόθεσης. 

H Mara με την Jones ήταν μαζί και έκαναν όλη τη δουλειά με το φόνο και έφταιξαν το φάρμακο και τις παρενέργειές του. Έπεσαν οι μετοχές και πλούτισαν. Ο Law το κατάλαβε και έστρεψε τη μία εναντίον της άλλης.

Δημοσ.

Εκτός αν είδα άλλη ταινία ο Law ήταν ο "καλός" της υπόθεσης. 

H Mara με την Jones ήταν μαζί και έκαναν όλη τη δουλειά με το φόνο και έφταιξαν το φάρμακο και τις παρενέργειές του. Έπεσαν οι μετοχές και πλούτισαν. Ο Law το κατάλαβε και έστρεψε τη μία εναντίον της άλλης.

και εγω αυτο ειπα

Δημοσ.

η ταινια παρουσιαζεται απο την οπτικη του κακου, αλλο αυτο δεν πρεπει να σας μπερδευει....η ταινια αφορα τον πολεμο στις φαρμακευτικες εταιρειες που πληρωνουν τους γιατρους να ταιζουν φαμαρκοδηλητηρια στο ανυποψιαστο κοινο...

το οτι  ο κακος καταφερε με υπουλο τροπο και εκμεταλλευομενος τη απανθρωπη λειτουργια των τρελοκομειων(βασανιστηρια,απομονωση) να στρεψει την μια ηρωιδα κοντρα στην αλλη, θα οδηγησει σε εξιλεωση στο sequel...οπου μετανοημενες,  θα ξανασυνεργαστουν για να καταφερουν τον  αρχικο στοχο τους...

:ph34r:

Δημοσ.

Να δείτε που ο Soderbergh ξέρει ελληνικά, είναι μέλος στο insomnia και έχει username xavier.  :P

@xavier ενδιαφέρουσα η ανάλυσή σου αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω

πως ο Law είναι ο κακός αφού αυτός ήταν ένα εκ των θυμάτων της συνωμοσίας των δύο κυριών που είχαν σκοπό να πλουτίσουν.

Δημοσ.

Είδες το link που έβαλα; Έχει και ελληνικούς μέσα. Κλίκαρε τη λέξη Subs που είναι στο προηγούμενο post μου.

φιλε οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι απο αλλη ταινια...αναρωτιεμαι πως καταφερες κ εβγαλες κ συμπερασμα διαβαζοντας διαλογους απο αλλη ταινια :P

Δημοσ.

φιλε οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι απο αλλη ταινια...αναρωτιεμαι πως καταφερες κ εβγαλες κ συμπερασμα διαβαζοντας διαλογους απο αλλη ταινια :P

Δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα, διότι προφανώς δε διάβασα κανένα διάλογο, καθώς δεν κατέβασα καν τούς υπότιτλους. Απλά μπήκα σ' ένα τυχαίο site υποτίτλων, έπεσε το μάτι μου στον τίτλο και μόνο τής ταινίας που σ' ενδιαφέρει - χωρίς καν να υποψιαστώ ή να ασχοληθώ με το αν υπάρχει κι άλλη με τον ίδιο τίτλο - και σού έδωσα το link, για την απίθανη περίπτωση που δεν το είχες προσέξει.

Υ.Γ.: Εμένα πάντως, ο θείος μου, μου την έχει στείλει εδώ και αρκετές μέρες με ενσωματωμένους ελληνικούς. Το πού τη βρήκε τώρα, είναι ...μη τζιζ!

Δημοσ.

η ταινια παρουσιαζεται απο την οπτικη του κακου, αλλο αυτο δεν πρεπει να σας μπερδευει....η ταινια αφορα τον πολεμο στις φαρμακευτικες εταιρειες που πληρωνουν τους γιατρους να ταιζουν φαμαρκοδηλητηρια στο ανυποψιαστο κοινο...

το οτι  ο κακος καταφερε με υπουλο τροπο και εκμεταλλευομενος τη απανθρωπη λειτουργια των τρελοκομειων(βασανιστηρια,απομονωση) να στρεψει την μια ηρωιδα κοντρα στην αλλη, θα οδηγησει σε εξιλεωση στο sequel...οπου μετανοημενες,  θα ξανασυνεργαστουν για να καταφερουν τον  αρχικο στοχο τους...

:ph34r:

ε πες το οτι παιρνεις ναρκωτικα. Θα το ειχαμε αφησει εκει...

• Like 1
Δημοσ.

που να πιασουμε την ιστορια της αλισον φιν που τη σοδομισε και την οδηγησε στην αυτοκτονια εκμεταλλευτομενος τη σχεση γιατρου-ασθενη...αλλα αυτο μαλλον θα ειναι το στορι του πρικουελ...

Δημοσ.

Side Effects

Ενδιαφέρον το twist στην υπόθεση. Ωραίες ερμηνείες από Rooney Mara, και Catherine Zeta-Jones. Ο Soderbergh με έχει μπερδέψει τώρα τελευταία με το όλο "retiring" θέμα. Την είδε λέει ζωγράφος και ήθελε να σταματήσει να φτιάχνει ταινίες. Μετά το ξανασκέφτηκε και είπε ότι μάλλον κάνει ένα διάλειμμα. Είναι καλός και γενικά κάνει πολύ καλές ταινίες. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

βαρετος ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα The Forgotten

Φουλ μυστήριο και αγωνία.Το sci-fi στοιχειό αναδεικνύεται λαμπρά από τη μέση και μετά!

Επεξ/σία από OMGA
Δημοσ.

Είδα το Back to The Future. Καταπληκτική ταινία με πολύ καλή εξέλιξη και το κλασσικό μπέρδεμα με τις χρονομηχανές. Τη λάτρεψα και θα δω πολύ σύντομα τα άλλα 2 για να πάω και στο παιχνίδι μετά :)

• Like 2
Δημοσ.
 The Expatriate   καλο κατασκοπευτικο θριλερακι με τον αρον εκαρντ παλι να τα βαζει με τους κακους, αλλα σε ρολο ηρωα αυτη τη φορα, και οχι ψοφιας γατας οπως ηταν στο olympous has fallen . H ταινια ειναι bourne ultimatum meets taken    που φυσικα αν και ο λιαμ νισον ηταν καλος στο taken   απλα εδω δεν εχουμε ενα 60 αρι να το παιζει τζειμς μποντ :-(  .Eπ η ταινια σε κραταει με πολλες σκηνες καταδιωξης, δρασης και μιας μικρης ανατροπης.ενω εντυπωσιακη ειναι η  ολγκα κυριλενγο απ το oblivion

για ενα βραδυ σε ντιβιντι ειναι οτι πρεπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...