Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον είχε. Την κωμωδια την κάνουν οι ηθοποιοί και, οπως αναφερθηκε, το συγκεκριμενο διδυμο απλα ειναι εγγυηση.

Φυσικά το είχε, όπως εξάλλου και το A Haunted House  :P 

Προτιμώ οι κωμωδίες να βασίζονται σε καταστάσεις, και όχι σε φάτσες. Από την αποδοχή που έχει αυτό το δίδυμο, που ομολογώ πως έχω πετύχει και μερικές καλές κωμωδίες τους, δεν βρίσκω λόγο να μην συμφωνήσω με αρκετούς, κι ας έχουν ξεχάσει να αποκτήσουν χιούμορ, που όταν ακούν την λέξη "κωμωδία", ο νους τους πηγαίνει σε ταινίες των Chaplin, Sellers, Brooks, Monty Python και άλλους παλιότερους (η σύγκριση έγινε για να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου, γιατί για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν θα υφίστατο).

Τέλος να πω, πως ακόμη και τώρα βγαίνουν καλές κωμωδίες, απλά δεν έχουν τον απαιτούμενο προϋπολογισμό ώστε να διαφημιστούν όσο κάποιες άλλες :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τέλος να πω, πως ακόμη και τώρα βγαίνουν καλές κωμωδίες, απλά δεν έχουν τον απαιτούμενο προϋπολογισμό ώστε να διαφημιστούν όσο κάποιες άλλες :)

Ε, βέβαια, τι συζητάμε τόση ώρα; Ένα τέτοιο παράδειγμα, με χαμηλό μπάτζετ.

Το σχόλιο οτι οι ηθοποιοί ειναι φατσες, το προσπερναω.

Δημοσ.

Ποιο παράδειγμα με χαμηλό μπάτζετ; Όταν λέω χαμηλό, δεν εννοώ τον Paul... άλλη ταινία είχα στο μυαλό μου.

Τα υπόλοιπα που προσπερνάς, ούτε μια αναφορά πως τα προσπερνάς; Κρίμα...

Δημοσ.

Close Encounters of the Third Kind

Η επιστημονική φαντασία στα καλύτερά της. Εύγε κύριε Spielberg!

Μπορώ να πω με ευκολία πως είναι η αγαπημένη μου ταινία sci-fi, ίσως γιατι ήταν η πρώτη ταινία που είδα ως πιτσιρικάς με τέτοιο θέμα την δεκαετία του 80.

Και η μόνη ταινία που έχω αυθεντική σε VHS, DVD και το συλλεκτικό blu ray για τα 30 χρόνια του 2007.

Έπος απλά!!!

Δημοσ.

The company you keep

Θα κανω πρωτα μια μικρη εισαγωγη.

Πριν λιγους μηνες ειδα το django που ο tarantino μας εδωσε να καταλαβουμε οτι οι Αμερικανοι υποτιμουσαν απειρα τους μαυρους και τους εκανε να αισθανονται ασχημα με αυτο. Πριν μια εβδομαδα ειδα το επεισοδιο του Mad men οπου πεθανε ο Dr. Martin Luther King και μας εδειξε και παραπλευρες απωλειες ενω ο πολεμος μενοταν. Δεν ειναι spoiler, ολοι το ξεραμε φτασαμε στο 1968. Πριν 2 μερες ειδα το across the universe... του 2007 οπου ειχε θεμα τις χιπις, τον πολεμο στο βιετναμ κλπ κλπ. Και βλεπω και εχθες το the company you keep. Επειδη μαρεσει η συνομωσιολογια σκεφτηκα οτι ολο και πληθαινουν οι ταινιες που εχουν ως στοχο της Αμερικανικη κυβερνηση για τον πολεμο του βιετναμ

Τωρα σχετικα με την ταινια. Με εκνευρισε το γεγονος οτι ειχε τοσους πολλους διασημους ηθοποιους για μικρους ρολους. Γιατι; Ισως εχει να κανει με τον λογο που ειπα απο πανω και απλα ηθελαν να παρουν μερος. Ακομα με εκνευρισε το γεγονος πως ενα τοσο καλο σεναριο σαν και αυτο, με τα δικα του plot holes, βγηκε σε μια μετρια ταινια. Μαλλον για να μπορουμε να βαλουμε πανω απο 8.0 σε μια ταινια πρεπει να εχει το trademark της dc και της marvel. Ισως και το οριο βαθμολογιας για αυτες τις ταινια ειναι το 7.9

Αναφερομαι στις ταινιες που δεν εχουν cgi, μεγαλο budget, οπλα, splatter κλπ

Δημοσ.

Evil dead 1981

Πονεσαν τα ματια μου.

Πριν πατε να δειτε το remake δειτε πρωτα αυτο για να εκτιμησετε την ποιοτητα του και για να μην πειτε οτι ηταν χαλια

Δημοσ.

Side Effects

Ενδιαφέρον το twist στην υπόθεση. Ωραίες ερμηνείες από Rooney Mara, και Catherine Zeta-Jones. Ο Soderbergh με έχει μπερδέψει τώρα τελευταία με το όλο "retiring" θέμα. Την είδε λέει ζωγράφος και ήθελε να σταματήσει να φτιάχνει ταινίες. Μετά το ξανασκέφτηκε και είπε ότι μάλλον κάνει ένα διάλειμμα. Είναι καλός και γενικά κάνει πολύ καλές ταινίες. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Δημοσ.

Side Effects

Ενδιαφέρον το twist στην υπόθεση. Ωραίες ερμηνείες από Rooney Mara, και Catherine Zeta-Jones. Ο Soderbergh με έχει μπερδέψει τώρα τελευταία με το όλο "retiring" θέμα. Την είδε λέει ζωγράφος και ήθελε να σταματήσει να φτιάχνει ταινίες. Μετά το ξανασκέφτηκε και είπε ότι μάλλον κάνει ένα διάλειμμα. Είναι καλός και γενικά κάνει πολύ καλές ταινίες. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

που βρηκες ελληνικους υποτιτλους? :P

Δημοσ.

που βρηκες ελληνικους υποτιτλους? :P

Δεν ξέρω τι «έκδοση» ψάχνεις, αλλά εύκολα βρίσκονται. Π.χ. :

Subs

Δημοσ.

το ξερω το site δεν εχει βγαλει ακομα ελληνικους για αυτο σε ρωταω!

αλλα απο οτι φαινεται θα το δες με αγγλικους...

Δημοσ.

το ξερω το site δεν εχει βγαλει ακομα ελληνικους για αυτο σε ρωταω!

αλλα απο οτι φαινεται θα το δες με αγγλικους...

Είδες το link που έβαλα; Έχει και ελληνικούς μέσα. Κλίκαρε τη λέξη Subs που είναι στο προηγούμενο post μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδα το side effects. μου αρεσε...

αρκετα καλο αλλα δεν μου αρεσε το οτι χασαν οι καλοι στο τελος. ενας γιατρος και ενα κοριτσι που τα βαλαν με φαρμακευτικη βιομηχανια και τους εκαναν να πληρωσουν ειχαν τοσσο αδοξο τελος....ελπιζω να εχουμε και sequel και να εχουν το φιναλε που τους αξιζει και η εκδικηση  να ειναι ανταξια...

η μαρα πολυ καλη, απολυτα πειστικη στο ρολο της...για τον λοου δεν ξετρελαθηκα κιολας(βεβαια επαιζε το ρολο του κακου, οποτε ειναι λογικο να μην δημιουργει συμπαθεια ο χαρακτηρας του)

deesnider οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι απο ασχετη ταινια του 2007...και εγω με αγγλικους το ειδα...

Επεξ/σία από xavier
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...