Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mama

Ήταν ατμοσφαιρικό και με τσίτωσε σε 1-2 σκηνές, το παραδέχομαι (σχεδόν έκλεισα τα μάτια μου). Το σενάριο και αυτά που γινόντουσαν ειδικά το τελευταίο εικοσάλεπτο όμως ήταν της πλάκας (ειδικά η μανία που είχαν όλοι να πηγαίνουν μόνοι τους και βράδυ στη καλύβα). Η Jessica Chastain μου άρεσε πολύ μελαχρινή.

6,3/10

Μανια να πηγαινουν μονοι τους το βραδυ στη καλυβα??... ΟΚ. Δεν μπαινω στη διαδικασια να τη δω.

Ταινιες που προσβαλουν τη νοημοσημη μου δεν βλεπω.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mama 7/10 το δικαιούται θεωρώ

ηταν απο τις καλύτερες του είδους τέτοιων ταινιών .δεν είμαι φαν του είδους αλλα αυτη μου άρεσε.. οπως λέει και ο φίλος πιο πάνω 2 -3 σκηνές δεν της πάλεψα.. ανέβασαν καρδιακούς παλμούς..

Είχε ατμόσφαιρα και σε κράταγε πολύ .. 

Το τέλος καλό ηταν αλλά κοινότυπο ενα κλίκ καλύτερο το ηθελα.. Οχι οτι ηταν άσχημο..

Γενικότερα αξίζει να την δείτε.

Δημοσ.

ghastly 2011

αυτες οι κορεατισες, πωωωω...

maniac 2012

δεν ηταν κακο αλλα ειχε πολυ profanity.

upstream color 2012

οπως λενε και στο 4chan: 2.deep.4.u?

τουτεστιν δεν καταλαβα τπτ.

Οποιαδηποτε συγκριση με το primer δεν ειναι εγκυρη... 

Δημοσ.

Jack reacher

Ταινιαρα. Ειναι απο τις λιγες ταινιες που μου αρεσε ο tom cruise. Του ταιριαζε ο ρολος. Το σεναριο ειχε ωραια twist αν και μπερδευτηκα λιγο σε καποια φαση γιατι ειχαν γινει τοσα πολλα και ειχα ξεχασει απο που αρχισε. Στις 2 σκηνες δρασης ηταν ωραιο που ηταν σιωπηλες. Εδινε αλλο prestige.

Σηκωθηκα απο τον καναπε και χειροκροταγα με την απαντηση που εδωσε στο τσουλου στο μπαρ. Παρεδωσε μαθηματα ηθικης for free.

• Like 1
Δημοσ.

errors of the human body

Tο underlining δραμα ηταν απο καλο εως πολυ καλο. οι geeks θα λατρεψουν το ολο research theme...

Επισης εμεινα καπως μ@#$%^#$ οταν ειδα οτι ο director of photography ηταν γυναικα...

Πριν ξεχασω, καποια human elements ηταν προβλεψιμα...

Δημοσ.

Jack reacher

Ταινιαρα. Ειναι απο τις λιγες ταινιες που μου αρεσε ο tom cruise. Του ταιριαζε ο ρολος. Το σεναριο ειχε ωραια twist αν και μπερδευτηκα λιγο σε καποια φαση γιατι ειχαν γινει τοσα πολλα και ειχα ξεχασει απο που αρχισε. Στις 2 σκηνες δρασης ηταν ωραιο που ηταν σιωπηλες. Εδινε αλλο prestige.

Σηκωθηκα απο τον καναπε και χειροκροταγα με την απαντηση που εδωσε στο τσουλου στο μπαρ. Παρεδωσε μαθηματα ηθικης for free.

Πες την αληθεια τωρα, γιατι εισαι τοσο χαρουμενος τι σου συνεβει?

• Like 2
Δημοσ.

Jack reacher

Δεν περίμενα να διαβάσω από σένα τα παραπάνω.

Δημοσ.

Η σοδειά της προηγούμενης βδομάδας:

The Lincoln lawyer: Περάσαμε ευχάριστα την ώρα μας, βασικό στοιχείο τα twists στη πλοκή. 5,5/10

Man of the House: Συμπαθητική ιδέα χωρίς φυσικά να ξεφεύγει από οποιοδήποτε cliche. 2,5/10

Μama: H ίδια χιλιοπαιγμένη -και αδιάφορη πλέον- συνταγή που από κάποιο σημείο και μετά σε κάνει να λες:-ακόμη να τελειώσει; 3/10

Johny got his gun: Μία καλή ταινία, θα μου είχε αρέσει ακόμη περισσότερο αν την είχα δει πριν το "diving bell and the butterfly" 6/10

Jack Reacher: Ωραία δράση, σε κρατάει αρκετά πριν βαρεθείς... 3,5/10

John dies at the end: Μερικές καλές στιγμές, μερικά εύστοχα σχόλια, συνολικά μία ευχάριστη έκπληξη αν είσαι στο κατάλληλο mood και δεν την πάρεις στα σοβαρά! 4/10

Δημοσ.

Πες την αληθεια τωρα, γιατι εισαι τοσο χαρουμενος τι σου συνεβει?

Ειχα μπουχτισει απο τις θρησκευτικες ταινιες και μαλλον επειδη ειδα μια ταινια μια δραση, καλο σεναριο και σκηνοθεσια να την θεοποιησα. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι χειροκροτησα ορθιος σε εκεινη την σκηνη

Parker

Κλασσικη ταινια jason statham. Αν και αυτη την ξεχωριζω καπως γιατι ηταν ωραια αισθητικα

• Like 1
Δημοσ.

Fast Five 2011

Όχι κάτι ιδιαίτερο. Η συμμορία των 11 με μπόλικο αυτοκίνητο. Ωστόσο ήταν κλάσεις ανώτερο από τα προηγούμενα αφού εκείνα ήταν προσβολή για τον κινηματογράφο. Αναμένω το 6 χωρίς μεγάλες προσδοκίες...

Jack reacher

Σε τέτοιες ταινίες ο πρωταγωνιστής (εδώ ο Τομ Κρουζ) πρέπει να αφήνει τουλάχιστον τέσσερις φορές έγκυο τη γκόμενα. Αυτός ούτε την άγγιξε. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε και λεμε

Branded (2012)

Βλακειουλα μου φανηκε, και καλα ειχε παραλληλισμο αυτα που εδειχνε με την πραγματικοτητα αλλα πολυ φτηνος και χαζος. Περιεργη μετριοτητα.
6/10

Life Of Pi (2012)

Ωραιες εικονες, μετριο σεναριο, μετρια σκηνοθεσια, χαλαρη ταινια.
7.5/10

A Haunted House (2013)

Κωμωδια που σατιρηζε Paranomal Activity οπως με ειπαν (δεν το εχω δει). Ειχε αρκετο γελιο και ξεφευγε λιγο απο τις κλασσικες αμερικανιες.
7/10

Silver Linings Playbook (2012)

Τερμα βαρετη, τερμα βλακεια. Πραγματικα μαζευτηκαν οι παραγωγοι και ειπαν, θα παρουμε 2-3 καλους ηθοποιους, θα τους βαλουμε να μιλανε επι μιαμιση ωρα συνεχομενα χωρις κανενα νοημα και ολα ενταξει. Πιο χωρις λογο και ουσια ταινια ειχα καιρο να δω. Θα ελεγα οτι ισως εφταιγε που την ειδα ενω ημουν πτωμα αλλα οχι, με τιποτα, ηταν απλα τραγικη.
4/10

Wild Bill (2011)

Ωραια ταινια, ειχε λιγο απο ολα. Ο σκηνοθετης μηπως ειναι ο ιδιος απο Green Street Hooligans? Γιατι εμοιαζε αρκετα η ολη ατμοσφαιρα. Για αυτο και ηταν ωραια η ταινια
7.5/10

Oldboy (2003)

Κινεζικη ταινια. Καλη ηταν, οχι τερμα καμενη. Ενδιαφερον και το σεναριο.
7.5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...