Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry, δεν γνώριζα ότι είναι υποχρεωτικό ν αρέσει σε όλους, να αναθεωρήσω αν είναι, αλλά να μου στείλετε το ΦΕΚ πρώτα.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sorry, δεν γνώριζα ότι είναι υποχρεωτικό ν αρέσει σε όλους...

Εμ, διαβάζουμε τους κανονισμούς του φόρουμ πριν τους δεχτούμε.

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα είδα το Step Up Revolution. Πολύ ωραία ταινία με επικές χορευτικές κινήσεις. Γενικά μιας και γουστάρα όλη τη σειρά, μου άρεσε και αυτό εξίσου.

Δημοσ.

Paul:

Respect!!! Άφθονο γέλιο, είχα πολλά χρόνια να δω τόσο καλή κωμωδία. Έχει όσα προσδωκούσε να έχει ο TED - αλλά απέτυχε παταγωδώς - και ακόμα περισσότερα. Τυχαία την είδα την ταινία, μέχρι και σήμερα δεν γνώριζα καν την ύπαρξη της. Πραγματικά, α π ό λ α υ σ η!!!

9/10

• Like 1
Δημοσ.

9 (2009 film)

αν και δεν ειμαι φαν τετοιων ταινιων αυτη ηταν πραγματικα απ'τις ωραιοτερες ταινιες κινουμενων σχεδιων...πολυ "σκοτεινο παραμυθι"(εχει βαλει το χερακι του ο burton)...μοναδικη ατμοσφαιρα απο μια τετοια ταινια!

9/10 απο εμενα. 

Δημοσ.

Πάντως το Paul μια χαρά κωμωδία είναι.

Έχει και καλό καστ και είναι και αρκετά σατυρική για το συγκεκριμένο είδος ταινιών.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλά 9/10? το life of brian τότε πόσο θα πάρει, 15/10? :P

Καινούργιο ταινιάκι είναι αυτό; Παίζει κάνας καλός;

• Like 3
Δημοσ.

Paul:

Respect!!! Άφθονο γέλιο, είχα πολλά χρόνια να δω τόσο καλή κωμωδία. Έχει όσα προσδωκούσε να έχει ο TED - αλλά απέτυχε παταγωδώς - και ακόμα περισσότερα. Τυχαία την είδα την ταινία, μέχρι και σήμερα δεν γνώριζα καν την ύπαρξη της. Πραγματικά, α π ό λ α υ σ η!!!

9/10

Nα θυμηθω να μην ψαρωνω.......να θυμηθω να μην ψαρωνω.....να θυμηθω να μην ψαρωνω!!

4/10

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον να θυμηθείς ότι διαβάζεις την προσωπική γνώμη κάποιου και όχι κάποια σοφιστία την οποία θα πρέπει να δέχεσαι a priori.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Nα θυμηθω να μην ψαρωνω.......να θυμηθω να μην ψαρωνω.....να θυμηθω να μην ψαρωνω!!

4/10

Χιούμορ μην ξεχάσεις να αποκτήσεις. Άκου 4/10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...