Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0448134/?ref_=sr_3

Sunshine

Low Badget sci-fi ταινία. Για κλάματα οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία. Ευτυχώς από τη μέση και μετά κάπως βλέπεται. Δεν θα τη συνιστούσα αν και για B-movie δεν είναι κακή.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Low badget? Από που προκύπτει αυτό;;

Οι ερμηνείες δεν θυμάμαι να είναι τίποτα τρομερό αλλά μου είχε τελικά αρέσει πάρα πολύ.

Μπι μούβι, μπα.

• Like 2
Δημοσ.

ειδα το chinese odyssey  αρκετα καλο για κωμωδια, αλλα εγω λατρευω faye wong απο τοτε που ειδα το chungking express και μαλλον ειμαι προκατειλημενος...παιζει και ο στανταρ τυπας απο τις ταινιες του wokg kar wai

Δημοσ.

"Mama".

Πέρασε ευχάριστα η ώρα 6.5/10.Αν είχε καλύτερο σενάριο θα μπορούσα να το βάλω στην ίδια θέση με το Woman in Black.

Δημοσ.

Είδα το Silver Linings Playbook επιτέλους (?).

Τι να πω τώρα. Λόγω της φήμης της περίμενα κάτι παραπάνω.

Πολύ γρήγοροι διάλογοι, οι ηθοποιοί μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλο (σημαδί για το πόσο fucked up ήταν εικάζω). Καλή ήταν γενικά, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ντόρος. 

Ειδικά με την τόσο κλισέ στριφογυριστή σκηνή του φιλιού στο τέλος ξενέρωσα απίστευτα. Ελπίζω ότι ήταν ειρωνικό σχόλιο προς τις κλασικές ιστορίες "boy met girl and they lived happily forever after".

Δεν προορίζονται όλες οι ταινίες να αρέσουν σε όλους. :ph34r:

Δημοσ.

μην ξενερώσετε τα αγόρια, αλλα το καινούργιο remake του Great expectations μ' αρεσε πολύ...

Δημοσ.

40 year old virgin:

Το είχα ξαναδεί μιας και γουστάρω τρελά την χαζόφατσα του Steve Carell :lol: Συμπαθητική κωμωδία αν και ολίγον τι υπερκετιμημένη 

6,5/10

This is 40:

Θεωρητικά αποτελεί την συνέχεια του επιτυχημένου knocked up. Πολύ καλή πραγματικά, ιδιαίτερα για ανθρώπους γύρω στα 35-40 μιας και θα ταυτιστούν επικίνδυνα με κοινά διλήμματα των πρωταγωνιστών. Στα + και ο ρόλος της Megan Fox σε ενδιαφέρουσες καταστάσεις και πόζες.

7/10

17 Again:

Χιλιοπαιγμένο χολιγουντιανό σενάριο που ωστόσο παραμένει απολαυστικό. Not bad, άφθονο γέλιο

6,5/10

The change up:

Η καλύτερη κωμωδία από τις τέσσερις. Ξανά χιλιοπαιγμένο σενάριο αλλά με πολύ πολύ γέλιο. Τραγική η χρησιμοποίηση cgi....boobs για κάποια πλάνα της milfάρας Leslie Mann (λες και δεν τα δείχνει ξέρω εγώ στο this is 40.....) ωστόσο αποζημιωνόμαστε από τα αληθινά πλάνα φωτιααααα της Olivia Wilde!

7.5/10

Αγαπώ κλασσικές αμερικανιές comedy και δεν ντρέπομαι :lol:

• Like 1
Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0448134/?ref_=sr_3

Sunshine

Low Badget sci-fi ταινία. Για κλάματα οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία. Ευτυχώς από τη μέση και μετά κάπως βλέπεται. Δεν θα τη συνιστούσα αν και για B-movie δεν είναι κακή.

Πλακα κανεις ρε φιλε..... γαματη ταινια ειναι. σου δειχνει τι ειναι συμαντικο και τι οχι σε αυτη τη ζωη. και εσυ το λες μαλακια? εχεις καποιο συμφερον να το λες αυτο? λολ... αν οχι τοτε λυπαμε που θα το πω αλλα θες μορφωση.

ναι ηταν μαλακια γιατι δεν ειχε γαμισι μεσα και το τελος δεν ηταν *και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.....*

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iron Man 3. Οντως πιο πολυ σταρκ εδειξε, παρα ironman. Ειχε και αρκετο γελιο, σα να εβλεπες κωμωδια. Πιο πολυ γελουσες, παρα ησουν σοβαρος. Αλλα ειχε και τις ωραιες στιγμες.

7/10

Για εμενα καλυτερο το iron man 2.

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Μόλις γύρισα απ το Ironman 3, 3.5/10, πραγματικά δεν έχω λόγια, παραλίγο θα ήταν όσο χάλια όσο το Daredevil.

Δημοσ.

Σιγα μη παιρνει και 1/10 ρε αλανια. Για ηρεμηστε λιγο, πολυ αγριοι γιναμε ολοι ξαφνικα.. Αμα θελατε κανα σοβαρο ηρωα να βλεπατε μπατμαν και γουλβεριν.

The texas chainsaw massacre (1973) 7/10 , για την εποχη της πρεπει να ηταν απο τις πιο τρομακτικες ταινιες. Ακομα και εμενα σε μερικα σημεια με τρομαξε, ελαχιστα βεβαια.

The texas chainsaw massacre : The Beginning 8/10

The texas chainsaw (2013)  8/10 , και με διαφορετικο τελος απο τα συνηθισμενα.

Βεβαια νομιζω οτι η πιο τρομακτικη απ'ολες ειναι το The texas chainsaw massacre (2003), το οποιο ειναι remake του αυθεντικου. Παιζει και η jessica biel. :D

American Mary : 8/10. Παραξενη ταινια, που ασχολειται με body modification. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...