Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Upstream Color

Ήθελα πολύ να μου αρέσει λόγω Primer αλλά τελικά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Σϊγουρα δεν είναι για πέταμα, έχει να σου δώσει πράματα απλά τόσο την ώρα που το παρακολουθούσα όσο και μια μέρα μετά (αφού έδωσα τον απαραίτητο χρόνο που θέλουν τέτοιες ταινίες για να μπολιάσουν μέσα σου) ένιωθα και νιώθω λίγο κενός.

6,7/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Upstream Color

Ήθελα πολύ να μου αρέσει λόγω Primer αλλά τελικά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Σϊγουρα δεν είναι για πέταμα, έχει να σου δώσει πράματα απλά τόσο την ώρα που το παρακολουθούσα όσο και μια μέρα μετά (αφού έδωσα τον απαραίτητο χρόνο που θέλουν τέτοιες ταινίες για να μπολιάσουν μέσα σου) ένιωθα και νιώθω λίγο κενός.

6,7/10

Ωπ. Και δεύτερη ταινία ο Primer. 

Κι έψαχνα τι να ειδώ.

ΥΓ. χαιρομαι που μπαινω στην παρεα

Καλώς μας ήρθες.  :-)

Δημοσ.

Μολις ειδα το 12 angry men βαση στα σχολια συμφορουμιτη. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.. δεν πιστευα στις κριτικες , ομως διαψευσθηκα. Ειναι εκπληκτικο πως μπορει να υπαρξει τοσο ολοκληρωμενο σεναριο και σκηνοθεσια μεσα σε ενα δωματιο. Σημερα ξοδευονται εκατονταδες εκατομμυρια για πατατες ...

• Like 2
Δημοσ.

ρε μάγκες κάνα site/blog που να λέει καινούργια releases σε dvdrips κλπ;

Εννοείς dvd και bluray releases. Απο εκεί υπολογίζεις μόνος σου πότε θα τα φέρει ο θείος. Συνήθως κανα δυο βδομάδες πριν. :-)

Δημοσ.

iron man 3

απ τις καλυτερες τις χρονιας για μενα...επιτελους μια ταινια  που ξεφυγε λιγο απ τις κοινοτυπιες
των υπολοιπων ταινιων με υπερηρωες συμπεριλαβανομενων και των iron man 1 & 2 μπορω να πω...επισης ειχε πολλες εκπληξεις και απιστευτο γελιο σε μερικες σκηνες!!

8,5/10 απο εμενα 

• Like 1
Δημοσ.

Evil Dead ( 1981 )

8/10

Καλη ταινια, με μερικες τρομακτικες σκηνες. Βεβαια θελει και το καταλληλο κλιμα, οπως εχω ξαναπει.. Βραδυ, κλειστα φωτα και μονος στο σπιτι.. Αλλιως με παρεα ειναι για γελια, οπως ολες οι horror.

Δημοσ.

Iron man 3

entertainment value πολύ καλό  και αναμενόμενο. Καλή ταινία και ευχάριστη , ΠΟΛΥ Robert , λιιιιιιγος Iron man, πιο πολύ κωμικό παρά σοβαρό. Δεν κλαίω τα λεφτά μου σίγουρα. 7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...