Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

State of Emergency , http://www.imdb.com/title/tt1705134/?ref_=sr_1

Eμένα μου άρεσε αρκετά. Δεν έχει τις ορδές των ζόμπι, αλλά προσπαθεί να φτιάξει μια  ατμόσφαιρα όπου αγωνιάς. 

Σε μερικές σκηνές, ιδιαίτερα στην αρχή, το καταφέρνει. Εγώ τη βαθμολογώ με 7 / 10 .

Δημοσ.

"Mama". Πολύ καλό θριλεράκι :P

Τραγική πατάτα. :P

Τα μισά πράγματα δεν είχαν κανένα νόημα και το "θρίλερ" της υπόθεσης ήταν μπλιέ.

• Like 2
Δημοσ.

Iron Man 3

Οπως ειπα και στην παρεα μου οταν φυγαμε απο την ταινια:

Απο τωρα μεχρι και τελος Αυγουστου θα βγουν αλλες 27 ταινιες που θελω να δω ( ναι ειναι ολες πολυ καλες )
αλλα δεν πιστευω καποια απο αυτες να ξεπερασει τον Iron Man 3.

Το μονο μετριο στην ταινια αυτη ηταν οτι δεν κανει απολυτα ξεκαθαρο το κινητρο του "κακου" της ταινιας. Εγω ας πουμε και καποιοι αλλοι το καταλαβαμε ανετα αλλα αλλοι δεν το ειδαν το κινητρο.
Εμενα λοιπον δεν με επηρεασε.

Γενικα σε οποιον αρεσαν τα 1&2 θα το καταευχαριστηθει το 3.

• Like 1
Δημοσ.

resolution 2012

θα μπορουσε να γινει τοσο καλυτερο

the lords of salem 2012

αυτο και αν θα μπορουσε να ειχε γινει καλυτερο...

Δημοσ.

Jack Reacher 

Παρασυρθηκα απο κατι 7αρια που ειδα σε προηγουμενες σελιδες και λεω ας του δωσω μια ευκαιρια. Αισχος. Μαλιστα περιμενα μεχρι το τελος να δω αν θα βγαλει καποιο νοημα και αν οι κακοι δεν ειναι τοσο κομπαρσοι οσο παρουσιαστηκαν. Ειδα και τα κρεντιτς μπας κ εχει καμια εξτρα σκηνη. Κερδιζει με το σπαθι του ενα 2/10 επειδη 

ο Τομ τελικα δεν φιλαει καν την ξανθια παρολο που καθε φορα που μιλανε ερχονται τοσο κοντα που νιωθεις οτι το σεξ ειναι αναποφευκτο. Ρισπεκτ

Δημοσ.

Jack Reacher 

Παρασυρθηκα απο κατι 7αρια που ειδα σε προηγουμενες σελιδες και λεω ας του δωσω μια ευκαιρια. Αισχος. Μαλιστα περιμενα μεχρι το τελος να δω αν θα βγαλει καποιο νοημα και αν οι κακοι δεν ειναι τοσο κομπαρσοι οσο παρουσιαστηκαν. Ειδα και τα κρεντιτς μπας κ εχει καμια εξτρα σκηνη. Κερδιζει με το σπαθι του ενα 2/10 επειδη 

ο Τομ τελικα δεν φιλαει καν την ξανθια παρολο που καθε φορα που μιλανε ερχονται τοσο κοντα που νιωθεις οτι το σεξ ειναι αναποφευκτο. Ρισπεκτ

διαφωνω...απτις καλυτερες ταινιες π ειδα προσφατα...σε κρατουσε μεχρι το τελος...8/10

τωρα αυτο με τη ξανθια οντως μαλακια ηθελα να πεφτε κ ενας π0υτσος στο τελος :P

επισης ειδα προσφατα το band of brothers..μινι σειρα 10 επεισοδιων...

νταξει τι να λεμε τωρα..ενα κ ενα τα επεισοδια μοναδικα.. 10/10

Δημοσ.

Μόλις είδα το Mama με παρέα.

Αν και δε θέλω να σας πάρω στον λαιμό μου, ένα 7 του βάζω. Τουλάχιστον, αν και αυτά τα τόσο μεταφυσικά με "ενοχλούν", τουλάχιστον σε στυλ τρόμου, ξέφευγε από τα συνιθισμένα.

Δημοσ.

Ειδα το cloud atlas. Μπορω να πω οτι εκτιναχθηκε στο στατους της συλλογης μου. Απο τις καλυτερες που εχω δει με δυνατες ερμηνειες και απο τις λιγες ταινιες που στο τελος της αφου την κλεισεις θα κατσεις να σκεφτεις , να προβληματιστεις σχετικα με τις ανθρωπινες σχεσεις και τη δυναμη τους. Ειχαν δικιο οσοι ειπαν πως πρεπει να τη δεις ξεκουραστος. Παντως τα σχολια σχετικα με παπαροκουλτουριαρικη ταινια κλπ , δεν τα δεχομαι σε καμια περιπτωση. Στοχος μια τετοιας ταινιας ειναι να προβληματισει και αφου το καταφερνει για μενα ειναι αξιεπαινο. Εχω βαρεθει πλεον την αμεσοτητα της μασημενης τροφης στην οθονη και δεν το ζηταω πλεον. Η εμμεσοτητα ειναι αυτο που με κεντριζει (λατρης του Arizona dream , Time of the gypsies ) . Σειρα εχει το the mist του stephen king σε αυτου του ειδους ταινιων.

ΥΓ. χαιρομαι που μπαινω στην παρεα

Δημοσ.

Night on Earth

Τι γραμάτο ταινιάκι. Πέντε ιστορίες μέσα σε ταξί, σε Los Angeles, New York, Paris, Rome, Helsinki, όλες χαράματα (αν θυμάμαι καλά) τοπική ώρα.

Απολαυστική η Winona Ryder ως ταξιτζού (προσέξτε τον τηλεφωνικό κατάλογο) με πελάτισσα ατζέντισσα ηθοποιών, θεός ο Ανατολικογερμανός πρώην κλόουν και νυν ταξιτζής στη Νέα Υόρκη που ανταλλάσσει μαθήματα ζωής με τον πελάτη του, η τυφλή Béatrice Dalle βλέπει καλύτερα από τον φίλτατο de Bankolé, ο Benigni παίρνει παπά πελάτη και αποφασίζει πως έχει καιρό να εξομολογηθεί, και μια παρέα φίλων πάνε τον εντελώς λιάδα φίλο τους στο σπίτι, αφηγούμενοι στο δρόμο τη δραματική του ιστορία στον ταξιτζή.
Must.

Αν ψάχνετε ταινία σε χαλαρό στυλ, είναι ότι πρέπει. Άλλη μία εργάρα των 90s. Με τον Benigni είχα λιώσει, πραγματικά :lol:

9/10

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...