Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

unbowed

καλο ητανε

the last stand

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το θαψανε στα reviews...

επισης

αυτη η κλαψομουνα απο το kyleXY δεν παλευεται. Πραγματικα, δεν μπορω να την βλεπω...  

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η κοπέλα!

Παίζει και στο καινούργιο Thor, μια και ήταν και στο 1ο, έτσι, για να κρατάμε τις παραδόσεις. :-D

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η κοπέλα!

Παίζει και στο καινούργιο Thor, μια και ήταν και στο 1ο, έτσι, για να κρατάμε τις παραδόσεις. :-D

MEME-Keep-calm-NO.jpg

Δημοσ.

the last stand

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το θαψανε στα reviews...

Έλα ντε..Νομίζω πρέπει σε κάθε κριτική να λέμε αν το είδαμε σινεμά ή στο σπίτι..Το είδα σινεμά και πέρασε νεράκι η ώρα..Ήξερα τι θα δω και το ευχαριστήθηκα..Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί είναι στην κριτική τους, πιο παράξενοι και απο τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη..Χαλαρώστε λίγο..Δεν βλέπουμε τις ταινίες με σκοπό να τις κρίνουμε αλλά να διασκεδάσουμε..Μετά, αφού τις δούμε έτσι, αν θέλουμε τις κρίνουμε..Απλά κι ωραία..

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ντε..Νομίζω πρέπει σε κάθε κριτική να λέμε αν το είδαμε σινεμά ή στο σπίτι..Το είδα σινεμά και πέρασε νεράκι η ώρα..Ήξερα τι θα δω και το ευχαριστήθηκα..Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί είναι στην κριτική τους, πιο παράξενοι και απο τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη..Χαλαρώστε λίγο..Δεν βλέπουμε τις ταινίες με σκοπό να τις κρίνουμε αλλά να διασκεδάσουμε..Μετά, αφού τις δούμε έτσι, αν θέλουμε τις κρίνουμε..Απλά κι ωραία..

ναι πατερ

Δημοσ.

Eδω αυτό γίνεται και με εμάς που βλέπουμε τις ταινίες και τις σειρές (δωρεάν οι περισσότεροι, κατευάζοντας).

Δηλαδή απ τη μια είναι κάτι που το βλέπουμε τζάμπα και από την άλλη το κράζουμε λες και μας έχουν κλέψει. Βέβαια, «χάσαμε το χρόνο μας» θα μου πει κάποιος.

Δημοσ.

Django Unchained, κλασσική ταραντινική ταινία με καλό σενάριο και μπόλικες ανατροπές προς το τέλος. Must-see δεν το λές, περίμενα λίγο περισσότερο απο τον Ταραντίνο, αλλά είναι αρκετά ποιοτική.

8/10.

Δημοσ.

Upstream Color

Απο τον σκηνοθετη του Primer ακομη ενα αριστουργημα. Σε οσους αρεσουν ταινιες οπως το Tree Of Life μην χασετε αυτη την ταινια.

9.0/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...