Rabican Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 παιζει σοβαρα αυτο sellers. θελω να τον δω και στο Drive και θα σου πω αν τον θεωρω φουσκα η οχι. παντα μιλωντας για την προσωπικη μου αποψη. οσον αφορα το ides of march, οπως εγραψα, μου φανηκε λιγος. το θεμα ειναι πως το ρολο του επρεπε να τον παιξει καποιος που να φαινεται το πολυ 30 χρονων. δεν ξερω απο τους μικρους ηθοποιους ποιος θα μπορουσε. ισως ο DiCaprio που, ανεξαρτητα απο το αν εχουν τρελλαθει τα κοριτσακια μαζι του μετα τον Τιτανικο, τον θεωρω εξαιρετικο ηθοποιο εχοντας τον δει σε διαφορους ρολους (κατα βαση απο scorceze). τωρα που το σκεφτομαι αν επαιζε ο dicaprioles νομιζω θα μου αρεσε ακομη περισσοτερο η ταινια. θα εβαζα ανετα ενα 8-8,5! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 O Gosling πήρε φόρα και δεν σταματάει να γυρίζει ταινίες? Εγω περιμενω να παιξει και σε sci-fi περιπετεια ή full action film για να γινει επισημως ο Τομ Κρουζ της γενειας του Αντε να παντρευτει και καμια αλλη γνωστη νεα ηθοποιο, καμια πχ Μιλα Κουνις να δεσει το στορυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εμενα ο clooney μου φανηκε λιγος στην ταινια αλλα ενταξει, πρωταγωνιστης ηταν ο gosling ο gosling εμενα μαρεσει σαν ηθοποιος. στο crazy stupid love ηταν καλος ο di caprio ειναι για ταινιες μυστηριου-φανταστιας τωρα ποια. μετα το shutter island και το inception θα θελα να τον δω σε μια αναλογη ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 γαυρε θα διαφωνισω μαζι σου. ο clooney μου αρεσε. ειχε αυτο το στιλακι ενος ψωνισμενου που παει για προεδρος. βεβαια ισως ειμαι και αδικος με τον gosling γιατι δεν τον θεωρω καταξιωμενο ηθοποιο οπως τον clooney. δηλαδη δοκιμασμενο σε πολλους και διαφορετικους ρολους... παιζει οντως να τον αδικω. οσο για τον di caprio, σκεψου το blood diamond και το the departed. φοβερος και στις 2 ταινιες. ουτε φαντασιας ουτε τιποτε! ΥΓ: ο καμπριολες μου αρεσε απιστευτα και στο body of lies. απο τις αγαπημενες μου ταινιες που δε βαριεμαι ποτε να δω. βεβαια παιζει και ο mark strong σε αυτη τον οποιο θεωρω ως τον καλυτερο "δευτεροκλασσατο" ηθοποιο. παντα my personnal opinion!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 O Κλουνευ ειναι στην κατηγορια Ιστγουντ - Αφλεκ, δλδ καλυτερος δημιουργος/σκηνοθετης απο ηθοποιος, αν και στο συγκριτικο οκ, ο Κλουνευ ειναι ΚΑΙ καλος ηθοποιος ενω ο Ιστγουντ μετριος - και ο Αφλεκ χαλια Απλα και οι 3 πισω απο την καμερα για μενα ειναι καλυτεροι αποτι μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 η αληθεια ειναι πως δεν εχω δει καποια αλλη ταινια εκτος απο το confession of a dangerous mind απο clooney σε σκηνοθεσια. αυτη ηταν καλη, δεν μπορω να πω. αλλα για μενα παραμενει καλυτερος ηθοποιος απο οτι σκηνοθετης (ακομη). ισως στο μελλον αλλαξω γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 O Κλουνευ ειναι στην κατηγορια Ιστγουντ - Αφλεκ, δλδ καλυτερος δημιουργος/σκηνοθετης απο ηθοποιος, αν και στο συγκριτικο οκ, ο Κλουνευ ειναι ΚΑΙ καλος ηθοποιος ενω ο Ιστγουντ μετριος - και ο Αφλεκ χαλια Απλα και οι 3 πισω απο την καμερα για μενα ειναι καλυτεροι αποτι μπροστα εκτος απο τις ταινιες του Kevin Smith JG ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ΥΓ: ακομη μια ταινια στην οποια ο paul giammati με εξεπληξε. εχει ενα ιδιατερο στιλ να παιζει συγκεκριμενους ρολους και του παει απιστευτα. απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους ειδικα μετα απο ταινιες οπως το ilusionist, το ides of march, το duplicity και το shoot em up. Δες αυτό, είναι καταπληκτικός. Και η ταινία επίσης. Barney's Version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εννοειται πως το εχω δει και τρομερη παραλειψη μου που δεν το ανεφερα με τα υπολοιπα! φοβερος και σε αυτη την ταινια. πραγματικα τον παω με 1000! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και στο Sideways ηταν πολυ καλος ο Giammati.Εχει παιξει και σε "μικροτερες" ταινιες πχ Ironclad αλλα και εκει ξεχωριζει.Γενικα ειναι πολυ προικισμενος ηθοποιος και τον παω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 γαυρε θα διαφωνισω μαζι σου. ο clooney μου αρεσε. ειχε αυτο το στιλακι ενος ψωνισμενου που παει για προεδρος. βεβαια ισως ειμαι και αδικος με τον gosling γιατι δεν τον θεωρω καταξιωμενο ηθοποιο οπως τον clooney. δηλαδη δοκιμασμενο σε πολλους και διαφορετικους ρολους... παιζει οντως να τον αδικω. οσο για τον di caprio, σκεψου το blood diamond και το the departed. φοβερος και στις 2 ταινιες. ουτε φαντασιας ουτε τιποτε! ΥΓ: ο καμπριολες μου αρεσε απιστευτα και στο body of lies. απο τις αγαπημενες μου ταινιες που δε βαριεμαι ποτε να δω. βεβαια παιζει και ο mark strong σε αυτη τον οποιο θεωρω ως τον καλυτερο "δευτεροκλασσατο" ηθοποιο. παντα my personnal opinion!! ο clooney δεν μου αρεσε οταν εβγαζε ομιλιες. λες και ηταν ασχετος, δεν ηταν σιγουρος αν αυτα που ελεγε ηταν σωστα. ο gosling θα μου πηγαινε καλυτερα αν πηγαινε για πλανηταρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 οχι ρε συν-γαυρε το πιτσιρικι για πλανηταρχης!!χαχαχα οχι ρε φιλε δε μου παει καθολου!! τεσπα... το τι θα θελαμε δεν εχει σχεση με την ταινια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 οχι ρε συν-γαυρε το πιτσιρικι για πλανηταρχης!!χαχαχα οχι ρε φιλε δε μου παει καθολου!! τεσπα... το τι θα θελαμε δεν εχει σχεση με την ταινια! δεν ειπα να παει αλλα ετσι οπως τον παρουσιασαν, το μεγαλο μυαλο με τις ιδεες και ετσι αυτος ηταν καλυτερος αλλα τεσπα μολις ειδα το WARRIOR ΕΠΟΣ. απο τις καλυτερες που εχω δει, ειναι τοσες πολλες οι σκηνες που θελω να σχολιασω αλλα δεν γινεται 10/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πρίν λίγη ώρα είδα το Νήσος 2 Πολύ γέλιο, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό. Αξίζει να το δείτε!! 8,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 GOOD Το ειδα προχτες. Παροτι το θεμα της ταινιας ειναι ακρως ενδιαφερον (αρχες ναζισμου στη γερμανια και 2 φιλοι που ο ενας ειναι εβραιος και ο αλλος οχι), καπου αυτο χαθηκε μιας και δεν υποστηριζοταν απο καλες ερμηνειες. δεν μπορω να πω οτι ο mortensen με ενθουσιασε, ουτε και ο isaacs. επισης δεν ηταν και ταινια που κρατουσε το ενδιαφερον μεχρι το τελος. ειδικα σε καποια σημεια με κατι οραματα που εβλεπε ο ενας μου φανηκε καπως χαζο/αστειο. κι αν θα μπορουσα να βαλω ενα 6-6,5 στην ταινια, βλεποντας το τελος ξενερωσα τελειως και πραγματικα μου αφησε μια "ασχημη γευση", αν μου επιτρεπετε αυτη την εκφραση. ενας πραγματικα ακυρο τελος που δεν εξηγειται καπως. απο μενα ενα 5/10 λογω του φιναλε κατα βαση. δεν ειπα να παει αλλα ετσι οπως τον παρουσιασαν, το μεγαλο μυαλο με τις ιδεες και ετσι αυτος ηταν καλυτερος αλλα τεσπα εχω την εντυπωση οτι αυτο ηταν το story που ηθελαν να δειξουν. ενας μετριος ηγετης ο οποιος στηριζεται κατα βαση στα μυαλα των image makers και αυτων που φτιαχνουν τις πολιτικες εκστρατειες του, τους λογους που θα εκφωνησει κλπ.. αρα απο το σεναριο επρεπε ο sheymour-hoffman και ο gosling να φαινονται πιο "σπιρτοζοι", πιο εξυπνοι, πιο δυναμικοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις