Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ελληνικός τίτλος είναι: "Μη μου χαλάς την μέρα;" :huh:

Δυστυχως

PS Το προβλημα μαλλον ηταν στην σελιδα 368. Σε αυτη ειναι οκ

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Act Of Valor (2012)

Συγχρονη πολεμικη αμερικανια μονο που δεν ειχε καλους ηθοποιους και το σεναριο δεν ελεγε σχεδον τιποτα. Μονο ωραιες εικονες
4/10

10 Years (2011)

Καλουλικη κοινωνικη αμερικανικη κωμωδια για να περασει η ωρα. Μια σαν ολες τις αλλες.
6/10

Exam (2009)

Ωραια ταινια. Mindfuck πρεπει να θεωρειται αλλα πολυ σοφτ για αυτο το ειδος. Αλλα ηταν καπως πρωτοτυπο το σεναριο.
7.5/10

Επεξ/σία από Voziniotis-3
Δημοσ.

Είδα - ο ηλίθιος... - το:

A Haunted House 

Ερωτήσεις:

1) Αυτό το ...πράμα, γιατί το γύρισαν;

2) Μετά την κυκλοφορία του στις αίθουσες, γιατί δε συνελήφθησαν όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία του;

3) Αυτοί που το γύρισαν, καθώς και αυτοί που δε διέταξαν τη σύλληψή τους, γιατί δε βρίσκονται στη φυλακή;

4) Το imdb, γιατί δεν έχει δυνατότητα βαθμολογίας με αρνητικό πρόσημο;

Ειλικρινά, μέχρι τη στιγμή που έκανα το λάθος να το δω, δε θυμόμουν άλλη «κωμωδία» η οποία να μη μου προκάλεσε ούτε για μια στιγμή, έστω ένα μικρό χαμόγελο...

...η αποθέωση του κινηματογραφικού αυνανισμού!!!

• Like 1
Δημοσ.

Είδα - ο ηλίθιος... - το:

A Haunted House 

Ερωτήσεις:

1) Αυτό το ...πράμα, γιατί το γύρισαν;

2) Μετά την κυκλοφορία του στις αίθουσες, γιατί δε συνελήφθησαν όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία του;

3) Αυτοί που το γύρισαν, καθώς και αυτοί που δε διέταξαν τη σύλληψή τους, γιατί δε βρίσκονται στη φυλακή;

4) Το imdb, γιατί δεν έχει δυνατότητα βαθμολογίας με αρνητικό πρόσημο;

Ειλικρινά, μέχρι τη στιγμή που έκανα το λάθος να το δω, δε θυμόμουν άλλη «κωμωδία» η οποία να μη μου προκάλεσε ούτε για μια στιγμή, έστω ένα μικρό χαμόγελο...

...η αποθέωση του κινηματογραφικού αυνανισμού!!!

Εσύ που το είδες γιατί είσαι έξω?  :-D

Δημοσ.

Εσύ που το είδες γιατί είσαι έξω?  :-D

...για να φωνάζω όσο μπορώ, μήπως και αποτρέψω έστω και έναν από το να κάνει το λάθος που έκανα εγώ!...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...