Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είδα το U-571 (2000). Ένα γερμανικό υποβρύχιο περνά στα χέρια αμερικανών κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου πολέμου. Πολύ καλό σενάριο και πλοκή.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Trailer: 

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Jack Reacher

Συμπαθητική περιπετειούλα περιορισμένων απαιτήσεων. Λυπάμαι που δε μπορώ να βλέπω πλέον τον Τομ Κρούζ να το παίζει macho ήρωας και να βγάζει τη μπλούζα του ενώ το σώμα του είναι απλά κακό ακόμα και όταν σφίγγεται. Επίσης λυπάμαι που θα αναγκαστώ να κατεβάσω τη βαθμολογία μου κατά 0,6 αλλά το ψέμα αντέχεται έως ένα βαθμό (δες spoiler).

6,2/10

Καλησπέρα. Εδώ θα γράψω γιατί έριξα τη βαθμολογία του Jack Reacher κατά 0,6 βαθμούς. Ο λόγος ήταν η σκηνή που άφησε κάτω το όπλο του για να αντιμετωπίσει το κακό με γυμνές γροθιές ενώ το γκομενάκι μέσα τον περίμενε να τη σώσει. Εντάξει, να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά όχι να είσαι και ηλίθιος. Πολλές στραβές μπορούν να συμβούν.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 2
Δημοσ.

Jack Reacher

Συμπαθητική περιπετειούλα περιορισμένων απαιτήσεων. Λυπάμαι που δε μπορώ να βλέπω πλέον τον Τομ Κρούζ να το παίζει macho ήρωας και να βγάζει τη μπλούζα του ενώ το σώμα του είναι απλά κακό ακόμα και όταν σφίγγεται. Επίσης λυπάμαι που θα αναγκαστώ να κατεβάσω τη βαθμολογία μου κατά 0,6 αλλά το ψέμα αντέχεται έως ένα βαθμό (δες spoiler).

6,2/10

Καλησπέρα. Εδώ θα γράψω γιατί έριξα τη βαθμολογία του Jack Reacher κατά 0,6 βαθμούς. Ο λόγος ήταν η σκηνή που άφησε κάτω το όπλο του για να αντιμετωπίσει το κακό με γυμνές γροθιές ενώ το γκομενάκι μέσα τον περίμενε να τη σώσει. Εντάξει, να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά όχι να είσαι και ηλίθιος. Πολλές στραβές μπορούν να συμβούν.

Δημοσ.

Iron Man 2. Αρκετά ποιοτική ταινία με καλούτσικη υπόθεση, κλασσικά μοναδική ερμηνεία απο Downey, και αρκετά καλό κάστ που δένει ωραίο με το υπόλοιπο οπτικό πανηγυράκι.

8/10.

Ακολουθεί το Django Unchained.

• Like 1
Δημοσ.

The story of Luke

Πολυ καλό. Αν εξαιρέσεις την κακή προσέγγιση του Seth Green και το γεγονός οτι κάποιες καταστάσεις ήταν πολυ ιδανικές για να είναι αληθινές.

Σε κάποιες φάσεις μπορώ να πω συγκινήθηκα αρκετά. Βέβαια είναι και το θέμα που με αγγίζει σε μεγάλο βαθμό, οπότε δεν είμαι απόλυτα αντιεκιμενικός.

7,5/10 

Υ.Γ. Δεν κυκλοφορούν καλοί αγγλικοί υπότιτλοι. Δες το χωρίς παλεύεται πολυ εύκολα.

Υ.Γ.2 Πόσο άθλια εξώφυλλα βάζουν σε κάποιες ταινίες, αίσχος το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

I love you man

Την ειδα την καταλληλη στιγμη. Εκει που εψαχνα για εμπνευση... 

Καλη ηταν

PS Γιατι μονο σε αυτο το τοπικ το πλαισιο της απαντησης ειναι οση ειναι η οθονη; Απο εχθες μου το κανει αυτο

• Like 1
Δημοσ.

The Last Stand

8/10

Πολύ καλή ταινία.

Παίζει ο Arnie και ο Whitaker

Ο ελληνικός τίτλος είναι: "Μη μου χαλάς την μέρα;" :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...