Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ghost in the Shell 1 kai 2.

2 ταινιες που απετουν πολυ σκεψη. γενικα τις θεορω αριστουργηματα. θα χρησιμοποιησω μια αγγλικη εκφραση για να τις περιγραψω. mind-blowing ! για οσους ξερουν!!!!!

Understanding is the key!

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την τελευταια βδομαδα ειδα 3 ταινιες

the skin i live in

http://www.imdb.com/title/tt1189073/

ενδιαφερουσα σιγουρα,το θεμα για καποιους διαστροφικο..θελω να εχουν τετοια θεματα οι ταινιες,γιατι αποτελουν πηγη για σκεψη..πιστευω ομως πως κατι ελειπε για να γινει αριστουργιματικη..δεν ξερω τι..παρολα αυτα ηταν καλη 7/10

Mientras duermes

http://www.imdb.com/title/tt1437358/

απο τον σκηνοθετη του rec,πολυ καλη ατμοσφαιρα,ενδιαφερον σεναριο..δυνατος πρωταγωνιστης(ο φαλακρος απο το celda 211)..με τρελενουν οι ταινιες που εξελυσονται σε ενα μερος μονο,στην περιπτωση μας μονο η πολυκατοικια..το τελος δεν μου αρεσε πολυ παρολα αυτα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ταινια..7,5/10

Zero Dark Thirty

http://www.imdb.com/title/tt1790885/?ref_=sr_1

κοιταξτε το θεμα ειναι απλο πιστευω,δεν μπορουσε να γινει καλυτερη η ταινια, σκηνοθεσια και ερμηνειες απλα ηταν τελειες,η πιο ρεαλιστικη ταινια που εχω δει 10/10

Δημοσ.

Ε δε μπορώ θα το πω.

Έχοντας δει τις διάφορες αναφορές που έχουν γίνει κατά διαστήματα εδώ, είδα Παπακαλιάτη.

Παναγία μου είναι αστείρευτος στην κλοπή ο άνθρωπος (καταρχήν sliding doors που ανέφερε κάποιος). Αυτό που με αποτελείωσε όμως ήταν η 7η του Beethoven.

Την ακούσαμε στο Irreversible. Την ακούσαμε στο King's Speech. Έχει άλλες 8 συμφωνίες ρε Χριστόφορε, κάνε μας τη χάρη.

Αν δεν με ενοχλούσε τόσο πολύ το θέμα της αντιγραφής θα τολμούσα να πω ότι τουλάχιστον ξέρει να διαλέγει καστ. Ο ίδιος μου φαίνεται πάντα εμετικός και δήθεν, αλλά τον στηρίζουν καλά οι υπόλοιποι. Τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Raging Bull

Η αρτιότητα. Άντε 9,2/10. Δεν ξέρω γιατί έκοψα 0,8. 

Τώρα θα γίνω αυτομάτως 40αρης με αυτό που θα πω, αλλά κακά τα ψέμματα, δεν βγαίνουν τέτοιες ταινίες σήμερα. Κατηγορούμε τους ηθοποιούς επιπέδου Ντε Νίρο για τις σημερινές επιλογές τους, αλλά πολύ δύσκολα βρίσκουμε και μια σημερινή ταινία που να πούμε ''να, ας έπαιζε σε αυτήν''. Ακόμα και ο Σκορτσέζε πλέον έδωσε ότι ήταν να δώσει και πλέον φτιάχνει το Shutter Island. (που δεν ήταν κακό, απλά ήταν κοινό). Οπότε τι να κάνουν και αυτοί...

Όπως και να έχει, απίστευτος ο Ντε Νίρο. Και ο Πέρσυ φυσικά που δεν χορταίνω να τον βλέπω και να τον ακούω να μιλάει.

• Like 5
Δημοσ.

Jack Reacher

Σε σχέση με αυτα που μας έχει συνηθίσει ο Tom αρκετά πιο προσγειωμένο και ενδιαφέρον... Πέρναγε η ώρα μια χαρά. Το σενάριο ήθελε πολυ δουλειά. Μία μόνιμη κατηφόρα μέχρι που βρήκε πάτο στην τελευταία σκηνή. Πολλά κλισέ, μέτριες ερμηνείες και χαρακτήρες καρικατούρες (κλασσικά χαρακτηριστικά περιπέτειας). Ειδικά ο μεγάλος κακός, λες και βγήκε απο καρτούν. Ε ένα 6/10 νομίζω καλα είναι.

Υ.Γ. Είχα καιρό να δώ ταινία, είχα μ@μηθεί στις σειρές... Αλλα δεν βλέπω να κυκλοφορεί και τίποτα καινούριο καλό. Κρίμας

Δημοσ.

Raging Bull

Η αρτιότητα. Άντε 9,2/10. Δεν ξέρω γιατί έκοψα 0,8. 

Τώρα θα γίνω αυτομάτως 40αρης με αυτό που θα πω, αλλά κακά τα ψέμματα, δεν βγαίνουν τέτοιες ταινίες σήμερα. Κατηγορούμε τους ηθοποιούς επιπέδου Ντε Νίρο για τις σημερινές επιλογές τους, αλλά πολύ δύσκολα βρίσκουμε και μια σημερινή ταινία που να πούμε ''να, ας έπαιζε σε αυτήν''. Ακόμα και ο Σκορτσέζε πλέον έδωσε ότι ήταν να δώσει και πλέον φτιάχνει το Shutter Island. (που δεν ήταν κακό, απλά ήταν κοινό). Οπότε τι να κάνουν και αυτοί...

Όπως και να έχει, απίστευτος ο Ντε Νίρο. Και ο Πέρσυ φυσικά που δεν χορταίνω να τον βλέπω και να τον ακούω να μιλάει.

Συμφωνώ με όλα. Και μένα μου άρεσε πολύ η ταινία αν και τη μέρα που την είδα είχε πρόβλημα η τηλεόραση μου μάλλον και το έδειχνε ασπρόμαυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με όλα. Και μένα μου άρεσε πολύ η ταινία αν και τη μέρα που την είδα είχε πρόβλημα η τηλεόραση μου μάλλον και το έδειχνε ασπρόμαυρο.

H VHS που σου έδωσαν στο videoclub είχε το πρόβλημα, η τηλεόραση σου παίζει μαι χαρά. Κατα τα αλλα όταν την είχα πρωτοδεί δεν είχα καταλάβει ότι ο χοντρος τυπας στα πρώτα λεπτά ήταν ο De Niro, μετα κατα τη διαρκεια της ταινιας το καταλαβα...
Δημοσ.

Les miserables

Το πρωτο 40λεπτο περασε νερακι. Εξελισοταν γρηγορα η ιστορια χωρις να κουραζουν τα τραγουδια. Μετα ομως, το χαος. Για καμια ωρα βαριομουν την ζωη μου. Ειχα κουραστει απο τα τραγουδια και δυσκολευομουν να παρακολουθησω. Μετα εφτιαξε παλι το πραγμα και εφτασα στο σημειο στο τελος να συγκινηθω κιολας. Ο Hugh jackman εδωσε ρεσιταλ οπως και ο russel crowe που ηταν τοσο καλος ωστε με αναγκασε να τον μισησω. Τελευταια ειδα και το sweeney todd που ειναι και αυτο μιουζικαλ. Παρατηρησα οτι σε καποια σημεια που υπηρχε διαλογος τραγουδαγαν και στις δυπο ταινιες ακριβως με τον ιδιο ρυθμο. 

A Hijacking (Kaprigen)

Καταπληκτικη ταινια. Απλα χειροκροτω. Η πλοκη εξελισσοταν σωστα, μας εδειχνε τα διαφορα σταδια της ψυχολογιας και του πληρωματος αλλα και του διευθυντη της εταιρειας. Ολα ειχαν νοημα και ηταν λογικα. Δεν ελεγαν αερολογιες, μιλαγαν οσο επρεπε, και για αυτο ειναι και καπως ησυχη ταινια. 

The hunt (jagten) 

Αμα συγχρονιζοντουσαν καλα οι υποτιτλοι θα το εβλεπα. Ηρθε ομως μια αλλη εκδοση οποτε θα την δω σημερα

Knocked Up

Και αυτη μου αρεσε πολυ γιατι για το ειδος της και το καστ ηταν γαματη. Ακομα και την katherine heigl συμπαθησα. Κατα ημισυ ειναι pre-quel του this is 40 που ειδα πριν λιγες μερες. Ηταν σαν να βλεπω παλια βιντεοκασετα γιατι και η ποιοτητα της εικονας ηταν λιγο χαλια αλλα και επειδη ολοι ηταν 5 χρονια μικροτητεροι. Μου εκανε εντυπωση πως ακομα και τα παιδια ηταν τα ιδια

Ειχα πολλους μηνες να δω 3 ταινιες σε μια μερα. Αν και δεν εινα απολυτα υγιες μου αρεσε

Δημοσ.

Αααα, μαλακία. 

Όχι εγώ κανονικά την είδα. Χρωματιστά...

garo.jpg

• Like 1
Δημοσ.

The hunt (jagten)

Ηταν τοσο συναισθηματικα δυνατη που η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη. Ηθελα να κοιμηθω και νωρις... 

Μας μαθαινει τοσα πραγματα για το πως λειτουργει μια κοινωνια και οτι οι γυναικες γινονται τρελες αν τις απορριψεις απο μικρες. B!tches. Εφαγε τοσο βρυσιμο το κακομαθημενο. Απο την αρχη δεν μου αρεσε η φατσα της. Σε καποια φαση νομιζα οτι θα γυρισει η πλοκη αλλα δεν το εκανε και μας εδειξε οτι η ρετσινια μενει ακομα και αν εισαι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμους. Ξερουμε ποιος ηταν στο τελος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...