alexdelpiero Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Eιδα το vehicle 19 με τον Πολ Γουοκερ.Πολυ τον παω αυτον τον ηθοποιο.Φοβερη ταινια δρασης.
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Είδα το . Καλή ταινία με πολύ δράση και άφθονα όπλα.Επίσης μια ταινία στο ίδιο στυλ που είδα τις προάλλες (2009). Αυτή είναι πιο σοβαρή και πιο αιματηρή. Καλώς σας βρήκα! Το Man with the iron fists παίζει να είναι από τις μεγαλύτερες φλόμπες του 2012. Τραγική ταινία. 2
gavros10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ντάξει δεν ήταν και ''Αν''. Το κοροιδευεις; Αν σκεφτεις τον συνδυασμο αυτων των δυο ταινιων*, βγαινει κατι πολυ ανωτερο απο το silver linings playbook. *Δεν συμπεριλαμβανετε ο παπακαλιατης αλλα η ολη ιδεα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Officer Down Στο χαλαρό. Dirty cops, strip clubs & lot of booze. 6,2/10 edit: 5,6/10 Κατέβασα λίγο τη βαθμολογία τώρα που ξεμέθυσα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2013 από DeadOrganPlayer 5
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 let the right one in 2008 αριστουργημα θαρρω. 3
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Officer Down Στο χαλαρό. Dirty cops, strip clubs & lot of booze. 6,2/10 edit: 5,6/10 Κατέβασα λίγο τη βαθμολογία τώρα που ξεμέθυσα. Χαχαχαχαχ epic!!!!!Πάντως με έψησες να το δω.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Χαχαχαχαχ epic!!!!!Πάντως με έψησες να το δω. Thanks φίλος. Κάνε μου και like αν θες. 9
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εν τω μεταξύ από παιδί των θρίλερ και των αιματοβαμμένων ταινιών με έπιασε ξαφνικά μία μανία για ρομαντικές ταινίες.Θα προσπαθήσω να γράψω με τίτλους τις τελευταίες που είδα πρόσφατα. The ungly trooth Friebds with benefits No strings attached Sweeet noveber Pride and prejudi Notebook Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο Αν titanic Love and other drugs Δεν τις θυμάμαι και όλες τώρα αλλά δεν θα βαθμολογήσω γιατί είμαι τελείως άσχετος με το είδος του romance.Αυτό που θα πω είναι ότι μου άρεσαν όλες πάρα πολύ αλλά ξεχώρισα το notebook και το sweet noveber γιατί είχαν και στοιχεία δράματος μέσα.Ελεύθεροι να διαφωνήσετε όσο θέλετε και να προτείνετε κιόλας.Πάντως τι με έπιασε στα καλά καθούμενα στα 37 μου έτη και έβγαλα αυτήν την τρυφερή πλευρά άγνωστο.Περιμένω περισσότερες προτάσεις από σας που το κατέχετε το άθλημα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Κάτι πρέπει να έχει να κάνει με την συγκεκριμένη ηλικία. Εγώ τα κλείνv τον άλλο μήνα και μου άρεσε το Αν που έτυχε να δω προχτές. Στο παρελθόν κάτι τέτοιο αποκλείεται να γινόταν. Εντάξει, εξαίρεση αποτελεί ο Τιτανικός που όποτε και να τον δω θα με αγγίξει. (ευχαριστώ και για το like αν και εννοούσα στο προγούμενο ποστ) 1
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ε ναι αν μου έλεγε κάποιος πριν λίγο καιρό να δω το ungly trooth πιθανότατα θα του έλεγα να μου κάνει την χάρη.Sorry για το λάθος στο like απλά είμαι άυπνος από χτες που ξύπνησα στις 19:00 και όλα σχεδόν δουλεύουν στον αυτόματο.Κάτσε να βάλω ένα στο σωστό post
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ωραίος...(και σε ευχαριστώ που δε πήρες πίσω και το προηγούμενο που έβαλες καταλάθος ) Πάντως μεγαλώνοντας ίσως μας είναι πιο εύκολο να αποδεχτούμε και να προβάλλουμε, αν θες, τη συναισθηματική μας πλευρά. Όσο είμασταν νέοι και το αίμα μας έβραζε κάτι τέτοιο μπορεί να το θεωρούσαμε και μειωτικό. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Παιδια, τα υπολοιπα στο facebook. thanks Μιλάμε για τις ρομαντικές κομεντί που ανέφερε ο συμφορουμίτης 3 ποστ παραπάνω και το πόσο μας επηρεάζουν σήμερα. Κάνε λίγο υπομονή και θα μιλήσουμε και για κορεάτικα μετά. Και άμα λάχει ρίχνεις και καμμία (maximun 2 λέξεων) κριτκή. 2
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μιλάμε για τις ρομαντικές κομεντί που ανέφερε ο συμφορουμίτης 3 ποστ παραπάνω και το πόσο μας επηρεάζουν σήμερα. Κάνε λίγο υπομονή και θα μιλήσουμε και για κορεάτικα μετά. Και άμα λάχει ρίχνεις και καμμία (maximun 2 λέξεων) κριτκή. Ξεκινήσατε να μιλάτε για ρομαντικες κομεντι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις