Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το

. Καλή ταινία με πολύ δράση και άφθονα όπλα.

Επίσης μια ταινία στο ίδιο στυλ που είδα τις προάλλες

(2009). Αυτή είναι πιο σοβαρή και πιο αιματηρή. :ph34r:

Καλώς σας βρήκα! :-D

Το Man with the iron fists παίζει να είναι από τις μεγαλύτερες φλόμπες του 2012. Τραγική ταινία.

• Like 2
Δημοσ.

Ντάξει δεν ήταν και ''Αν''.

Το κοροιδευεις; Αν σκεφτεις τον συνδυασμο αυτων των δυο ταινιων*, βγαινει κατι πολυ ανωτερο απο το silver linings playbook. 

*Δεν συμπεριλαμβανετε ο παπακαλιατης αλλα η ολη ιδεα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Officer Down

Στο χαλαρό. Dirty cops, strip clubs & lot of booze.

6,2/10

edit:

5,6/10

Κατέβασα λίγο τη βαθμολογία τώρα που ξεμέθυσα.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 5
Δημοσ.

Officer Down

Στο χαλαρό. Dirty cops, strip clubs & lot of booze.

6,2/10

edit:

5,6/10

Κατέβασα λίγο τη βαθμολογία τώρα που ξεμέθυσα.

Χαχαχαχαχ epic!!!!!Πάντως με έψησες να το δω.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ από παιδί των θρίλερ και των αιματοβαμμένων ταινιών με έπιασε ξαφνικά μία μανία για ρομαντικές ταινίες.Θα προσπαθήσω να γράψω με τίτλους τις τελευταίες που είδα πρόσφατα.

The ungly trooth

Friebds with benefits

No strings attached

Sweeet noveber

Pride and prejudi

Notebook

Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο

Αν

titanic

Love and other drugs

Δεν τις θυμάμαι και  όλες τώρα αλλά δεν θα βαθμολογήσω γιατί είμαι τελείως άσχετος με το είδος του romance.Αυτό που θα πω είναι ότι μου άρεσαν όλες πάρα πολύ αλλά ξεχώρισα το notebook και το sweet noveber γιατί είχαν και στοιχεία δράματος μέσα.Ελεύθεροι να διαφωνήσετε όσο θέλετε και να προτείνετε κιόλας.Πάντως τι με έπιασε στα καλά καθούμενα στα 37 μου έτη και έβγαλα αυτήν την τρυφερή πλευρά άγνωστο.Περιμένω περισσότερες προτάσεις από σας που το κατέχετε το άθλημα.

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να έχει να κάνει με την συγκεκριμένη ηλικία. Εγώ τα κλείνv τον άλλο μήνα και μου άρεσε το Αν που έτυχε να δω προχτές. Στο παρελθόν κάτι τέτοιο αποκλείεται να γινόταν. Εντάξει, εξαίρεση αποτελεί ο Τιτανικός που όποτε και να τον δω θα με αγγίξει.

(ευχαριστώ και για το like αν και εννοούσα στο προγούμενο ποστ)

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι αν μου έλεγε κάποιος πριν λίγο καιρό να δω το ungly trooth πιθανότατα θα του έλεγα να μου κάνει την χάρη.Sorry για το λάθος στο like απλά είμαι άυπνος από χτες που ξύπνησα στις 19:00 και όλα σχεδόν δουλεύουν στον αυτόματο.Κάτσε να βάλω ένα στο σωστό post

Δημοσ.

Ωραίος...(και σε ευχαριστώ που δε πήρες πίσω και το προηγούμενο που έβαλες καταλάθος ;) )

Πάντως μεγαλώνοντας ίσως μας είναι πιο εύκολο να αποδεχτούμε και να προβάλλουμε, αν θες, τη συναισθηματική μας πλευρά. Όσο είμασταν νέοι και το αίμα μας έβραζε κάτι τέτοιο μπορεί να το θεωρούσαμε και μειωτικό. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, τα υπολοιπα στο facebook. 

thanks

Μιλάμε για τις ρομαντικές κομεντί που ανέφερε ο συμφορουμίτης 3 ποστ παραπάνω και το πόσο μας επηρεάζουν σήμερα. Κάνε λίγο υπομονή και θα μιλήσουμε και για κορεάτικα μετά. Και άμα λάχει ρίχνεις και καμμία (maximun 2 λέξεων) κριτκή.

• Like 2
Δημοσ.

Μιλάμε για τις ρομαντικές κομεντί που ανέφερε ο συμφορουμίτης 3 ποστ παραπάνω και το πόσο μας επηρεάζουν σήμερα. Κάνε λίγο υπομονή και θα μιλήσουμε και για κορεάτικα μετά. Και άμα λάχει ρίχνεις και καμμία (maximun 2 λέξεων) κριτκή.

Ξεκινήσατε να μιλάτε για ρομαντικες κομεντι... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...