Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιλησε μας για την συλλογη απο τις ταινιες σου...

Από κακά αμερικάνικα remakes; Νομίζω είμαστε offtopic. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα, άνοιξε ένα thread, να το συζητήσουμε.

Δημοσ.

@sellers ελπιζω να μην τα εχεις διαβασει ή να μην το κανεις στο μελλον. Σε θελουμε εδω, μαζι μας, οχι να πηγαινεις να ζητας αυτογραφα απο την kristen stewart

Όχι ρε, τρελός είσαι. Ήταν εσωτερικό αστείο με τον klain.

• Like 1
Δημοσ.

the hunt (jagten)

http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=sr_1

Εκπληκτικη ταινια. Τελεια απεικονιση του πως μια κοινωνια λειτουργει, πως εχει μαθει να κρινει και να δεχεται καταστασεις, χωρις την παραμικρη αμφισβητηση, αναζητηση της αληθειας και της γνωσης. Υπαρχει καποιος να εχει να προτεινει αντιστοιχες ταινιες με τετοιου ειδους θεματολογια ( κοινωνικα ταμπου, κοινωνικες, θρησκευτικες προκαταληψεις κλπ)?  , ευχαριστω

Δημοσ.

Deadfall

Το μονο που μου αρεσε στην ταινια εκτος απο olivia wilde φυσικα που μου αρεσει παντα, ηταν το πως μπλεχτηκαν οι χαρακτηρες και το πως μια πραξη καποιου μπορουσε να φερει τοσο τραγικα αποτελεσματα. Για μετα της 1 το βραδυ στο star ειναι ενα πολυ καλη επιλογη

PS Γιατι αυτη η ταλαντουχα ηθοποιος που λεγετε olivia wilde επιλεγει να παιζει μια φτηνη κατεστραμενη πορνη συνεχεια; WTF?

Δημοσ.

Deadfall

Το μονο που μου αρεσε στην ταινια εκτος απο olivia wilde φυσικα που μου αρεσει παντα, ηταν το πως μπλεχτηκαν οι χαρακτηρες και το πως μια πραξη καποιου μπορουσε να φερει τοσο τραγικα αποτελεσματα. Για μετα της 1 το βραδυ στο star ειναι ενα πολυ καλη επιλογη

PS Γιατι αυτη η ταλαντουχα ηθοποιος που λεγετε olivia wilde επιλεγει να παιζει μια φτηνη κατεστραμενη πορνη συνεχεια; WTF?

ειναι πουτάνα στη ψυχή γιαυτό

Δημοσ.

Gangster Squad

Ηταν απο τις ταινιες που ηθελα να παω να δω στο σινεμα αλλα δεν πηγα γιατι καταλαβα οτι ηταν φουσκα. Ειχαν στα χερια τους ενα ωραιο κονσεπτ και ενα παρα πολυ καλο drama-cast. Αποφασισαν ομως, αντι για μια σοβαρη γκαγκστερικη ταινια που θα την θυμοντουσαν μετα απο λιγα χρονια, να κανουν μια ελαφρυα ταινια, με απαραδεκτη σκηνοθεσια και τοποθεσιες αλα La Noire. Λυπαμαι.

Ειχα πει σε πιο παλιο ποστ οτι ολοι οι μεγαλοι ηθοποιοι ή καποιοι τουλαχιστον στις αρχες τους εχουν παιξει σε γκαγκστερικες ταινιες εδραιωνοντας τους. Ακομα ειχα πει οτι αν τα καταφερει ο ryan gosling θα μιλαμε για λαμπρο μελλον με καλες ερμηνειες. Επεσα εξω γιατι νομιζα οτι θα τα καταφερνε. Θελω να τον δω βεβαια και στο Only god forgives μιας και εκει θα βγαλω το τελικο μου συμπερασμα για αυτον. Το θεμα ειναι οτι δεν γινετε, δεν ειναι πρεπον να παιζεις διπλα σε sean penn και josh brolin και να εχεις αυτη την ηλιθια φωνη σε ολη την ταινια. Η emma stone ή η mireille enos ειχαν πιο αντρικη φωνη απο τον ryan. Ειναι ο αρσενικος kristen stewart. Η ιδια χαλαρη γκριματσα σε ολη την ταινια και μια νευριασμενη. Δεν υπαρχει κατι αλλο. Ισως ειναι μονο μπρατσα και μαλλι. Στο μακιγιαζ τον sean penn τον βιασαν κανονικα και νομιζω οτι αντεγραψε λαθος τον marlo brando. Πολυ λαθος. Ο Josh brolin απο την αλλη κρατησε την ερμηνεια του και το prestige της ταινιας σε υψηλο επιπεδο. 

• Like 1
Δημοσ.

Law abiding citizen

Στο Σταρ.

Ξεκίνησε τρομερά, συνέχισε καλά, για να καταλήξει σε ένα εμετικό, θλιβερό, ψευτοηθικοπλαστικό φινάλε για γέλια και για κλάματα. Αν ο σκοπός της ταινίας ήταν να εξοργίσει, σε εμένα σίγουρα το κατάφερε. Έπρεπε να σταματήσω να βλέπω περίπου 20' πριν το τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

το τέλος του το συναγωνίζεται μόνο το Lost...

Έχει περάσει μία ώρα από το τέλος του έργου και μου φαίνεται ότι, όσο περνάει η ώρα, τόσο περισσότερο εξοργίζομαι. Διαβάζω και τον έξαλλο κόσμο στο IMDB όπου τα 300 από τα 360+ reviews έχουν τον ίδιο τίτλο και μάλλον δεν θα μου κολλήσει ύπνος σήμερα.

Δημοσ.

+1. Ο τροπος που εξελισσοταν η πλοκη στην 1η ωρα της ταινιας εσπερνε απλα. Μετα για καποιο λογο αποφασισαν να το ληξουν με τον πιο χαζο τροπο που θα μπορουσαν να σκεφτουν. Κριμα.

Δημοσ.

Jagten (The Hunt)

Δυνατό. Η κοινωνία είναι σκληρή τελικά.

7,7/10

Gangster Squad

Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία με τη κριτική του gavros (ο οποίος θεωρώ ότι έχει ωριμάσει αρκετά και δε χρειάζεται να τον έχουμε υπό τόσο αυστηρή επιτήρηση πλέον).

5,9/10

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω ξενερώσει με άλλη ταινία όσο με αυτήν.
Ξεκίνησε τόσο δυνατά κι εκεί που λες επιτέλους μια ταινία που αξίζει, έρχεται το τέλος και σε αποτελειώνει!
Οι Αμερικάνοι ώρες ώρες είναι τόσο ηθικολόγοι που καταντά αηδία... 

Law abiding citizen

Στο Σταρ.

Ξεκίνησε τρομερά, συνέχισε καλά, για να καταλήξει σε ένα εμετικό, θλιβερό, ψευτοηθικοπλαστικό φινάλε για γέλια και για κλάματα. Αν ο σκοπός της ταινίας ήταν να εξοργίσει, σε εμένα σίγουρα το κατάφερε. Έπρεπε να σταματήσω να βλέπω περίπου 20' πριν το τέλος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...