Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αθικτοι

Απο τις ωραιοτερες ταινιες που εχω δει. Παιρνει ενα ευαισθητο θεμα και του δινει μια τρυφερη και κωμικη διασταση, χωρις να λειπουν και οι σκηνες της"καταθλιψης". Την προτεινω!

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

gangster squad 2013

καλοδουλεμενο το σκηνικο αλλα δεν θα χασεις και το τρελο storyline εαν δεν την δεις...

Δημοσ.

Διακρίνω μια ειρωνεία στο bold;

Επίσης, ποια είναι τα plot holes, που αναφέρεις; (Αν θες στείλε pm)

Τί εννοείς ειρωνεία; Η ταινία είναι καλοδουλεμένη σαν να είχε γυριστεί από στούντιο του Hollywood.

Δημοσ.

^ Έχε υπόψιν σου, πως αυτό που λες, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του Hollywood.

Αν θες να σε βοηθήσω να λύσεις τις απορίες σου, σχετικά με τα plot holes, ανέφερε τα μου. Έστω και σε pm. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1321870/?ref_=sr_1">Gangster Squad

Πολυ φασαρια για το τιποτα ,εχουμε δει απειρως καλυτερες ταινιες με παρομοια θεματολογια.Ο Sean Penn  δεν εχει αναγκη να συμμετεχει  σε ανουσια projects  ειναι μεγαλος ηθοποιος και απλα καταστρεφει την υστεροφημια του.Ο μονος που διασωθηκε απο την εν λογω ταινια.

5,5/10 γιατι ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες κανονικα ειναι για 6.

• Like 1
Δημοσ.

Silver Linings Playbook

Δράμα και κωμωδία και ρομάντζο και χαρακτήρες που ακροβατούν στην λογική και το παράλογο. Μια πολύ ύπουλη ταινία που καυτηριάζει την κοινωνία μας και τα προβλήματά της , προκαταλήψεις, πίεση, ρατσισμός κ.ο.κ.. Είχα καιρό να δω μια απλή ταινία να είναι τόσο ευχάριστη και βαθιά ταυτόχρονα. Έκπληξη, να τη δείτε με το κορίτσι σας 8/10

Δημοσ.

Olympus has fallen

Δε βαθμολογώ. Απλά να πώ οτι έχει ικανοποιητικό πιου πιου και είναι αμερικανιά μέγιστου βαθμού. Ωραία action scenes πάντως και πέρασε ευχάριστα η ώρα. Δεν έκλαψα τα 5 ευρώ και μάλλον ήταν καλύτερη επιλογή απο το stoker που σκεφτόμασταν να δούμε (σε φάση να αξίζει για σινεμά εννοώ).

Όπως θα έλεγε και ο sellers που λάτρεψε την ταινία. Προπαγάνδα!

edit: Για τους gamers τριγύρω. Η ταινία είναι ακριβέστατη αντιγραφή του whiskey hotel απο το mw2.

• Like 1
Δημοσ.

Olympus has fallen

Δε βαθμολογώ. Απλά να πώ οτι έχει ικανοποιητικό πιου πιου και είναι αμερικανιά μέγιστου βαθμού. Ωραία action scenes πάντως και πέρασε ευχάριστα η ώρα. Δεν έκλαψα τα 5 ευρώ και μάλλον ήταν καλύτερη επιλογή απο το stoker που σκεφτόμασταν να δούμε (σε φάση να αξίζει για σινεμά εννοώ).

Όπως θα έλεγε και ο sellers που λάτρεψε την ταινία. Προπαγάνδα!

edit: Για τους gamers τριγύρω. Η ταινία είναι ακριβέστατη αντιγραφή του whiskey hotel απο το mw2.

γιατι εγω ψηφιζω stoker ειδικα σε σινεμα; Το σινεμα δεν ειναι μονο μπαμ μπουμ και δυνατη μουσικη. Ενα καλο ψυχολογικο θριλερ (οπως διαβαζω απο τα review) ειναι καλυτερο κατα την γνωμη μου

Δημοσ.

Γούστα. Γενικά το σινεμά το προτιμώ για το τεχνικό κομμάτι του (ήχος/εφέ/μπαμ μπούμ) ή για κάτι με χαρακτηριστικό άρτ και εικόνα (amelie/ allen movies). Το stoker δε μου φάνηκε τίποτα απο τα 2 και ακούστηκε σαν 720p μια πέμπτη βράδυ. Ίσως βέβαια το trailer να είναι παραπλανητικό.

• Like 2
Δημοσ.

Τετραλογία είναι τελικά. Και φαίνονται και βαρβάτα. Τίνγκα στην προπαγάνδα υπερ των βαμπίρ.

The_twilight_saga_hardback.jpg

• Like 1
Δημοσ.

the master 2012

δεν ειναι σιγουρος για το τι εγινε στο τελος αλλα ο phoenix αξιζει το οσκαρ...

μου κοπηκε το αιμα οταν ειδα τι επινε...

• Like 1
Δημοσ.

Now Is Good

Πολυ καλο δραμα (αν γενικως ειστε ευαισθητοι ή κλαιτε ευκολα εχετε και κανα πακετο διπλα..). Πολυ καλη η Dak Fanning, καταπληκτικος οπως παντα ο Considine. Ταινια που εμεινε στα αζητητα στην Αμερικη λογω του θεματος, πιστευω δεν θα κανει καλο στην καριερα της Dakota, αλλα τουλαχιστον τωρα θα εχει πιο πολλες προτασεις σε ευρωπαικες και αμερικανικες ανεξαρτητες παραγωγες. 

8.0/10

Δημοσ.

@sellers ελπιζω να μην τα εχεις διαβασει ή να μην το κανεις στο μελλον. Σε θελουμε εδω, μαζι μας, οχι να πηγαινεις να ζητας αυτογραφα απο την kristen stewart

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...