NoisePollution Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 cargo 2009 αν δεν το ειχαν φτιαξει η γερμανοι θα ειχε καλυτερη τυχη... Αλλαξε το πρώτο γράμμα και βγάζεις μια από τις καλύτερες ταινίες ever.
devil-ji Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 The Thieves Καλη περιπετεια, αντιστοιχο σε θεμα με το Ocean's 11, αλλα μου αρεσε περισσοτερο και σου θυμιζει ποσο ωραια ειναι τα asian chicks!! The Wild Bunch Μου αρεσει γενικα οτι εχει θεματολογια western αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η ταινια εχει τοσο υψηλη βαθμολογια στο imdb. Δεν μου εκανε τοσο εντυπωση οσο περιμενα... ParaNorman MHN... Δεν ειναι ουτε για παιδια, ουτε για οικογενεια και γενικα για οποιαδηποτε κατηγορια. Madagascar 3 Βγαζει γελιο σε καποιες στιγμες αλλα δεν φτανει τις πρωτες καλες animated ταινιες.
gavros10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ParaNorman MHN... Δεν ειναι ουτε για παιδια, ουτε για οικογενεια και γενικα για οποιαδηποτε κατηγορια. Σχολιαζω μονο και μονο επειδη εισαι απολυτος και τους αποτρεπεις ολους απο το να δουν αυτο το αριστουργημα Το οτι δεν σου αρεσε εσενα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το δει κανενας αλλος. Για μενα ειναι ενα αριστουργημα, με φανταστικη μουσικη, φοβερα σκηνικα και καταπληκτικο stop motion. Πρεπει να μαθουμε να εκτιμαμε τι βλεπουμε. Ξερεις ποσο καιρο εκαναν για να γυρισουν την σκηνη στο νεκροταφειο που ειναι 3 λεπτα; 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ! Και οχι επειδη ειναι αχρηστοι αλλα επειδη ηταν δυσκολο. Εχεις δει αλλες ταινιες stop motion? 1
NoisePollution Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Room 237 Το mindfucking σε όλο του το μεγαλείο. Υπέρτατε Stanley Kubrick μας στέλνεις ακόμα...
devil-ji Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Σχολιαζω μονο και μονο επειδη εισαι απολυτος και τους αποτρεπεις ολους απο το να δουν αυτο το αριστουργημα Το οτι δεν σου αρεσε εσενα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το δει κανενας αλλος. Για μενα ειναι ενα αριστουργημα, με φανταστικη μουσικη, φοβερα σκηνικα και καταπληκτικο stop motion. Πρεπει να μαθουμε να εκτιμαμε τι βλεπουμε. Ξερεις ποσο καιρο εκαναν για να γυρισουν την σκηνη στο νεκροταφειο που ειναι 3 λεπτα; 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ! Και οχι επειδη ειναι αχρηστοι αλλα επειδη ηταν δυσκολο. Εχεις δει αλλες ταινιες stop motion? Οκ δεν αντιλεγω οτι ημουν απολυτως, λαθος μου... Αλλα σαν ταινια, συνολικα, δεν μου εκανε καποια εντυπωση. Βασικα την ξεχασα αμεσως, αντιθετα με αλλες (πχ Up, Despicable me) που εχει τυχει να θελω να τις ξαναδω. Δεν ξερω τι ειναι το stop motion αλλα μαλλον πρεπει να ασχολειται καποιος για να παρατηρει τετοια λεπτομερεια. Και οι περισσοτεροι απλα θελουμε να περασουμε ευχαριστα την ωρα μας με μια ταινια και η συγκεκριμενη, προσωπικα, δεν με ευχαριστησε.
master2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Gangster Squad. Πολυ καλη ταινια!!! http://www.youtube.com/watch?v=qilrVR0miPU
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Life of Pi. Την είδα με καθυστέρηση, δυστυχώς στο σπίτι. Πολύ καλή συνολικά, αλλά περίμενα πιο δυνατό, "δραματικό" τέλος. Θα ήθελα να μας το δώσει κάπως αλλιώς. Δε ξέρω τι έφταιξε ή τί έλειψε, ίσως η μουσική, ίσως οι ερμηνείες. 7/10.
NoisePollution Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Gangster Squad Δεν κατάφερε να απογειωθεί ποτέ. Τα μεγάλα ονόματα δεν βοήθησαν. Πολύ πιστολίδι και ξύλο χωρίς λόγο. Προφανώς και δεν το πήγαιναν για σοβαρό και τουλάχιστον το έδειξαν απ' την αρχή. Αυτά τα slow motion τι δουλειά έχουν με τη δεκαετία του 50? Πάντως η περίπτωση του Μικι Κοέν είναι ενδιαφέρουσα και αν ασχοληθεί κανένας σοβαρά με την υπόθεση μπορεί να δούμε κάτι καλό. Περνάει η ώρα αλλά όχι ποιοτικά. 1
gavros10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Sweeney Todd Την ειχα απωθημενο αυτη την ταινια επειδη τοτε που βγηκε δεν με αφησαν να την δω. Το σεναριο μου εξιταρε αλλα το γεγονος οτι ηταν musical με πειραζε λιγο. Την ειδα τωρα γιατι νομιζω οτι μπορω να τα αντεξω πια. Ηταν ωραιο, δραματικο και καταπληκτικος ο johnny depp. Καποιες σκηνες που πεταγοταν αιμα ηταν λιγο wtf αλλα δεν πειραζει, Θα ηθελα να δω παντως πως το κανουν αυτο με τα κοψιματα και το απειρο αιμα που πεταγεται με αυτον τον τροπο
star12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Αν έβαζε κανα 10άρι δηλαδή θα είχαμε 5 σελίδες κείμενο χωρίς κενά ανάμεσα στις λέξεις. Κι ευχαριστώ να λέμε =ρ οχι 10 σελιδες θα γραφα τοτε
damian1977 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Eιδαμε και λεμε.... 1)The Hobbit Μετανιωνω ειλικρινα που δεν την ειδα στην εκδοση των 48fps...ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η απολαυση και αυτη η γλυκια αισθηση επικοτητας και μεγαλειου θα απογειωνε ακομα περισσοτερο το παραμυθι!!! Δεν μπορει να πει κατι κανεις για το συνολο της παραγωγης...........ουτε για το βασικο πλαισιο του σεναριου.Jackson και Τολκιεν αποτελουν ονοματα εγγυηση. Οι ηθοποιoι σταθηκαν στο υψος τους (μου 'εκατσαν καλα οι νεες φατσες) οποτε δυσκολα να βρω κατι να γκρινιαξω. Ισως λιγο την μεγαλη χρονικη διαρκεια του 'παιχνιδισματος' του Μπιλμπο και του Γκολουμ. Μια πολυ καλη αρχη...που μας ανοιξε την ορεξη για τις συνεχειες!!! 7.5/10 2)Τhe Raven Την εβαλα στο προγραμμα μετα απο προτροπη καποιου φιλου πριν εδω μεσα.Δεν την λες κακη...δεν με πηρε και ο υπνος δηλ..απλα κατι το θεμα της ταινιας (Edgar Alan Poe) kατι το ονομα που πρωταγωνιστη που υποσχοταν κατι ενδιαφερον,αφηναν υποσχεσεις για περισσοτερα. Καλη αναπαρασταση της εποχης....μάρεσουν αυτα τα αναγεννησιακα αστυνομικα/μεταφυσικα θριλερ. 6/10 3)Gangster Squad Την ειχα στην λιστα μου αρκετο καιρο αλλα οι απογοητευτικες κριτικες που ειχα ακουσει απο τον αδερφο μου που την ειχε δει νωριτερα στο σινεμα,με καταγαν μακρια της. Ναι...δεν ηταν κατι το σπουδαιο.Ηθελε να ειναι...αλλα δεν. Σε ολα...ερμηνειες...διαλογους....σεναριο....ανεπνευστα ολα.Διεκπεραιωτικα....καμια ενταση...τιποτα και πουθενα.Κριμα για το καστ θα μπορουσε (εαν το προκαλεσεις) να σου δωσει κατι δυνατοτερο. Μαλλον δυσκολα θα βαλει κανεις το fast forward (ειναι και η Στοουν βλεπεις) αλλα ουτε θα κανει κανεναν να φαει τα νυχια του απο την αγωνια... 5/10 Aυτα....
xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 7 Απριλίου 2013 από xavier
hurin Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Αν το καλοκαίρι κάποιο σινεμά το βάλει σε επανέκδοση, κάνε ένα κόπο να το δεις. Έτσι έλεγα και εγώ μέχρι που το είδα σε σινεμά. The Wild Bunch Μου αρεσει γενικα οτι εχει θεματολογια western αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η ταινια εχει τοσο υψηλη βαθμολογια στο imdb. Δεν μου εκανε τοσο εντυπωση οσο περιμενα...
margaritagr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Dark tide, μετρια ταινια, βαρεθηκα τη ζωη μου!!! Τρομερα αργη πλοκη, η δραση ειναι μονο στα τελευταια 15'.. Το μονο που αξιζει στην ταινια ειναι οι εικονες απο τον βυθο, αλλα καλυτερα να δειτε κανα ντοκιμαντερ. 4/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις