Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1853728/?ref_=fn_al_tt_1">Django O παλιος καλος Ταραντινο που αγαπησαμε επανερχεται ,πολυ καλη ταινια , εξαιρετικες ερμηνειες απο τον Cristoph Waltz(πηρε οσκαρ ) ,Samuel Jackson, Leonardo Di Caprio ,μουσικη.Σιγουρα μεσα στις καλυτερες της χρονιας. 8,5/10 5
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 The Truman Show Υπέροχη ερμηνεία από τον Carrey, υπέροχα μηνύματα περί αποχαύνωσης ειδικά με την τελευταία ατάκα της ταινίας. Απολαυστικός επίσης και ο Ed Harris. Πήρε 10 από μένα αυτή η ταινία. 1
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django;
gavros10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django; Το ισοβιο ban ειναι κοντα, σε μυριζει 4
Fotis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django; Οχι μην το δεις, εαν δεν εχεις δει καμια ταινια του Ταραντινο μεχρι τωρα προφανως δεν σου αρεσει αυτο το ειδος . Υ.Γ Πριν απαντησω στον φιλο skiabox πηρα βαθειες ανασες και μετρησα αργα αλλα σταθερα μεχρι το 10 . 3
viper2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django; ειναι υπερβολικο χωρις λογο. Το βλεπω εδω και 3 μερες...
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Θα τον μπέρδεψες με τον Αγγελόπουλο. Δεν είναι υπερβολικό χωρίς λόγο. Το πιστολίδι στο τέλος είναι. Τα υπόλοιπα είναι λιγότερο υπερβολικά από την πραγματικότητα.
No limit Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε κάποιες στιγμές πλατειάζει όντως πολύ η ταινία αλλά ειδικά ο κυνηγός επικυρηγμένων είναι όλα τα λεφτά.Ειδικά η έκφραση και ο τρόπος που λέει and now is the right time to call the marshal με κάνει να γελάω ασταμάτητα όπως και η διαπραγμάτευση της αγοράς του django. 1
viper2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Θα τον μπέρδεψες με τον Αγγελόπουλο. Δεν είναι υπερβολικό χωρίς λόγο. Το πιστολίδι στο τέλος είναι. Τα υπόλοιπα είναι λιγότερο υπερβολικά από την πραγματικότητα. ο dearly departed ειχε και μια ποιηση στις ταινιες του, ο αλλος οχι... Εκτος αν ολοι οσοι το βλεπουν ειναι καγκουρες, εκει okay δεκτο...
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 django unchained 2012 okay ωραια φωτογραφια [for the most part] καλοι ηθοποιοί αλλα αν με ρωταγανε, θα ελεγα: δες την ταινια απο την σκηνη του δειπνου και μετα...
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Green Zone. Αρκετά καλή ταινία. http://www.imdb.com/title/tt0947810/
Muchacho Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ξαναειδα το Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (S.O.S Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα)http://www.imdb.com/title/tt0057012/ Tα λογια ειναι περιττα. 3
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Gangster Squad. Την χάρηκα αρκετά. http://www.imdb.com/title/tt1321870/
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django; Δε χρειάζεται να ξαναδείς ταινία στη ζωή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις