Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

STOKER    Eνω η ταινια εχει ενα καλο καστ. το σεναριο ειναι απιστευτα Ηλιθιο.Η ταινια πρεπει να παρει τιτλο ως το πιο αργο ψυχολογικο θριλερ που εχει βγει ποτε.Ενω ξερεις τι θα γινει γιατι αυτο το κονσεπτ τοχεις δει ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟσες φορες,,, εξελισεται το στορυ σαν μια χελωνα που περπαταει με κατι ηληθια φλασμπακς στο ενδιαμεσο για να σε εκπληξουν αλλα να σε εκνευρισουν τελικα.Οι ερμηνειες ειναι καλες απλα η Κοπελιτσα απ το alice in wonderland        μια κατι μιαζει με την μακρυνη ξαδερφη τις οικογενειας ανταμς.

Η νικολ προσπαθει να το παιξει σεξυ ολη την ωρα
και ο πρωταγωνιστης πρεπει να χει τη πιο βλαμμενη εκφραση προσωπου που εχw δει σε ταινια.
Και το τελος ασχολιαστο.
Ισως αν ο κουεντιν ταραντινο την εφτιαχνε αυτη τη ταινια θα ειχαμε κατι παρομοιο σκηνοθετικα με το κιλ μπιλ
εαν ο ο ντειβιντ λιντς την εφτιαχνε τη ταινια ισως ειχαμε κατι παρομοιο με το mullholand drive        
Αυτος ομως που την εφτιαξε αυτη τη ταινια θελει ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Tην σκηνοθετησε ο 'Oldboy',αλλα την εγραψε ΑΥΤΟΣ http://www.imdb.com/name/nm0589505/?ref_=tt_ov_wr!Ελεος!!

Δημοσ.

Άρα τι σε πωρώνει;Δεν στην λέω είμαι σχεδόν παντελώς άσχετος από σινεμά βλέπω ταινία χωρίς να μπαίνω ποτέ σε βαθυστόχαστες αναλύσεις αλλά το σκεπτικό σου παραπέμπει στο έφαγα ένα παγωτό αλλά δεν μου άρεσε η γεύση του.Αλλά ήταν και γαμώ τα παγωτά. :devil:

Όλα. Ακόμα και το σενάριο :P .Για να διευκρινήσω. Όταν λέω ότι να ναι το σενάριο εννοώ οτι απο άποψης λογικής και ρεαλισμού είναι ότι να ναι. Απο άποψη φαντασίας κτλ το σενάριο μια χαρά ωραίο είναι. Απλά σπάνια σενάρια εντελώς μη ρεαλιστικά με πωρώνουν. Εμένα τουλάχιστον. Και το Μάτριξ είναι εξαίρεση.

Δημοσ.

Μα εννοείτε ότι είναι μη ρεαλιστικό το σενάριο ταινία φαντασίας είναι.Δηλαδή αν δεις μία ταινία με ταξίδι στο χρόνο που είναι ο ρεαλισμός;Ένα πολύ μεγάλο μέρος του κινηματογράφου μην πω το μεγαλύτερο στηρίζεται σε μη ρεαλιστικά σενάρια (βρικόλακες μάγοι και μάγισσες ταινίες με ταξίδια στο χρόνο) αλλά υπάρχουν οι καλές και οι κακές εκδοχές του.Αν λες ότι ένα μη ρεαλιστικό σενάριο είναι ότι να ναι τότε ακυρώνεις ένα πολύ μεγάλο μέρος της έβδομης τέχνης.

Δημοσ.

Μα εννοείτε ότι είναι μη ρεαλιστικό το σενάριο ταινία φαντασίας είναι.Δηλαδή αν δεις μία ταινία με ταξίδι στο χρόνο που είναι ο ρεαλισμός;Ένα πολύ μεγάλο μέρος του κινηματογράφου μην πω το μεγαλύτερο στηρίζεται σε μη ρεαλιστικά σενάρια (βρικόλακες μάγοι και μάγισσες ταινίες με ταξίδια στο χρόνο) αλλά υπάρχουν οι καλές και οι κακές εκδοχές του.Αν λες ότι ένα μη ρεαλιστικό σενάριο είναι ότι να ναι τότε ακυρώνεις ένα πολύ μεγάλο μέρος της έβδομης τέχνης.

Οτι να ναι = μη ρεαλιστικο. Οχι χαλια. Λαθος λεξιλογιο απο μερια μου αν ειναι

Δημοσ.

τι θεσπεσια ρε μεγαλε ,της βαζεις και 8.5 και μας παιρνεις και στο λαιμο σου...αει σιχτήρ (σορυ δεν αντεξα αλλα εχω φαει τρελο χαντακωμα με μερικους απο εσάς), no offence ετσι?

Lore

Θεσπεσια.

8.5/10

Δημοσ.

τι θεσπεσια ρε μεγαλε ,της βαζεις και 8.5 και μας παιρνεις και στο λαιμο σου...αει σιχτήρ (σορυ δεν αντεξα αλλα εχω φαει τρελο χαντακωμα με μερικους απο εσάς), no offence ετσι?

χαχαχαχ καλα εντάξει...

Δημοσ.

Sinister.. Στα τελευταια 10 λεπτα καταλαβαινες το τελος. Καλη ταινια,με υποθεση. Τη συνιστω αλλα οχι για βραδυ :D

Τα ντοκυμαντερ με φαντάσματα ,είναι πολύ τρομακτικότερα απο τις ταινίες .

Δημοσ.

oh my ...oh my...είδα το έφτασα το 1/3 της ταίνιας (Sinister)και το έκλεισα απ την τρομάρα μου,δικιο είχε ο φίλος ,δεν είναι για βράδυ η ταινία

Δημοσ.

Rock of Ages

http://www.imdb.com/title/tt1336608/?ref_=sr_1

Είχα διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια αλλά αυτό συνηθίζεται για τα musical. Η βαθμολογία που έχει στο imDb 5,9 ανταποκρίνεται απόλυτα.

Γενικά χωρίς σενάριο και πλοκή αλλά ίσως το καλύτερο musical που έχει γυριστεί ποτέ από άποψη τραγουδιών: Def Leppard, Scorpions, Poison, Guns N' Roses, Joan Jett, Bon Jovi, Twisted Sister, Whitesnake και αρκετά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.

Πώρωση! 

Δημοσ.

The Brass Teapot

Αρκετά συμπαθητικό ταινιάκι, λίγο κομεντί, λίγο ρομάτζο και είχε και λίγο μπούτι από την Juno. Καλούτσικο και το σενάριο. Πέρασε ευχάριστα και ανάλαφρα η ώρα.

Συστήνεται για παρακολούθηση και με γκόμενα(απαραίτητη προυπόθεση να έχεις γκόμενα βέβαια)

7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...