Fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Upside Down Απίστευτα εφέ αλλά πολύ απλό και προβλέψιμο στόρυ. Καλούτσικη 6.5/10
liakinen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μην απορρίπτεται έτσι εύκολα την "εποχή μας". Έχει και καλά στοιχεία μέσα της. Δεν διαφωνεί κανένας σ αυτό που λες, απλά στην “εποχή μας” η μπούρδα πάει σύννεφο με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που όλοι μας εκθειάζουμε.
NoisePollution Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν διαφωνεί κανένας σ αυτό που λες, απλά στην “εποχή μας” η μπούρδα πάει σύννεφο με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που όλοι μας εκθειάζουμε. Και τότε είχε μπούρδες. Απλά οι μπούρδες ξεχνιούνται. Συμφωνώ όμως ότι τώρα οι μπούρδες πέφτουν βροχή.
liakinen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Και τότε είχε μπούρδες. Απλά οι μπούρδες ξεχνιούνται. Συμφωνώ όμως ότι τώρα οι μπούρδες πέφτουν βροχή. Δεν διαφωνούμε στην ουσία, απλά το “πλεονέκτημα” για έναν πού μπαίνει στον χώρο του παλιού κινηματογράφου είναι ότι υπάρχουν ήδη βάσεις δεδομένων με τις καλές ταινίες του παρελθόντος και έτσι αποφεύγει τις φόλες, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει στις μέρες μας. 1
xavier Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ειδα το journey to the west του stephen chow(kung fu hustle,shaollin soccer), εξαιρετικη ταινια, καλοδουλεμενο σεναριο και φοβερο cgi. οσοι εχουν δει τις προηγουμενες ταινιες του ξερουν τι να παριμενουν περιπου... η ταινια ειναι ενα πρικουελ του μυθου του βασιλια πιθηκου(δεν ξερω αν βλεπατε τη σειρα παλια στην ερτ2) παντως βαζει πολυ υψηλα στανταρ για την τριλογια των γκαιμαν,καμερον,ντελ τορο... επισης οσοι εχετε παιξει το asura's wrath θα βρειτε μια σκηνη πολυ γνωριμη....
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)Τι βλακεία θεέ μου. 2 ώρες τζάμπα. Πειράζει που όταν βλέπω τέτοιες ταινίες μου έρχεται να ξεράσω απο την βαρεμάρα? Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων και λοιπές μπούρδες. Αίσχος.4/10Anger Management (2003)Ταινία στο μεγκα. Καλή φάση. Καλή κωμικό-κοινωνική αμερικανιά. Απλά για να περάσει η ώρα ότι πρέπει.6.5/10
chill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 "La rafle" Απλά συγκλονιστική. Eκ των καλύτερων ευρωπαικών ταινιών που έχω δει ποτέ.
gavros10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 "La rafle" Απλά συγκλονιστική. Eκ των καλύτερων ευρωπαικών ταινιών που έχω δει ποτέ. παιζει η θεα αντι-ναζιστρια. θα την βαλω στην λιστα μου
star12 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 The Wicked. Τρελό γέλιο. http://www.imdb.com/title/tt1986994/ ωραια και ειπα να δω μια κωμωδια να γελασω
chill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 παιζει η θεα αντι-ναζιστρια. θα την βαλω στην λιστα μου Ναι αλλά δεν είναι τόσο θεά στην συγκεκριμένη ταινία....... Για σένα είναι το "Je vais bien, ne t'en fais pas" όπου είναι και η καλύτερη ταινία της στην οποία και κάνει αρκετές.... αποκαλύψεις προς το τέλος. Εναλλακτικά νιοστά repeat στην θεική ταραντινίσια σκηνή του Basterds 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Site: http://www.imdb.com/title/tt1790885/?ref_=sr_1">Zero Dark Thirty Καλο ταινιακι με σχετικα χαμηλους τονους για αμερικανικη ταινια (φανταστειτε μονο πως θα την ειχαμε κανει εμεις σε αντιστοιχη περιπτωση ) βλεπετε ευχαριστα και παρουσιαζει καποιες λεπτομερειες που δεν ειναι γνωστες στο ευρυ κοινο. 6/10 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2013 από Fotis13
gavros10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Wrech it ralph Απο τις καλυτερες ταινιες κινουμενω σχεδιων που εχω δει ποτε μου. Οσοι απο εσας παιζουν παιχνιδια θα καταλαβουν και μερικα αστεια facts
paul_agg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Είδα το Life of Pi!Όσον αφορά την ταινία οκ μπορώ να πω οτι με καθήλωσε αρκετά αν και δεν το περίμενα λόγω story. Δε θα πω και εγώ οτι ήταν παραμύθι...όλοι ξέρουμε τι είναι δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, αν και στο τέλος κάνει μια μικρή ανατροπή και σου δίνει 2 εκδοχές για να διαλέξεις εσυ ποιά θα πιστέψεις. Εγω διάλεξα αυτή που είδα (ήταν και αργά και νύσταζα δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο). Συμπερασματικά -στα της ταινίας- ωραία ταινία αξίζει σε blue ray (γεια σου θείο!) για τα εντυπωσιακά εφέ της. Μπήκα ήδη στο τρυπάκι να ψάξω πως γυρίστηκε κτλ. Τώρα όσον αφορά τις 11 υποψηφιότητες για Oscar...δεν ξέρω κάτι με χαλάει. Δηλαδή κοιτάω ταινίες που είχαν προταθεί παλιά για τόσα βραβεία..κάνω τη σύγκριση..και πιστευω οτι σε 10 χρόνια ας πούμε κανείς δε θα θυμάται την ίδια την ταινία αλλά τα ειδικά εφέ της. Αυτό θέλουν να γίνουν τα όσκαρ δηλαδή; Τεχνολογικά βραβεία; Μεταξύ μας δε βγήκαν και τιποτα τρομερές ταινίες φέτος...αλλά όχι ρε φίλε να μας βάζεις 11 υποψηφιότητες για τον Πισίνα και την (φτιαγμένη στο pc) τίγρη του. Καλός χρυσός κτλ...αλλά διαφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις