Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αλλου αυτα ^_^

εγω παντως φιλε τρεκαριρτιστα και γιαυτο που υποννοεις ημουν αδιαφορος! βλεπεις οι προτιμησεις μου ειναι για πιο .... ζουμερες υπαρξεις (πχ kat dennings, christina hendricks κλπ)...χοχοχοχο

οποτε και που εβλεπα τις χορευτριες δε μου ελεγε τιποτα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εχει σχεση το μπαλετο, ουτε η θεματολογια, ειναι πολυ κοσμος που γουσταρει ταινιες δρασεις, ειναι επισης πολυ κοσμος που γουσταρει χαζοκομωδιες, αλλοι γουσταρουν μιουζικαλ, αλλοι θριλερ, αλλοι ειναι του αργου βραδυσυρτου σινεμα...γουστα ειναι αυτα, τι να κανουμε...

Broken Flowers (2005)

8179.jpg

Αλλη μια πανεμορφη ταινια. Χθες και σημερα εκανα πολυ καλες επιλογες στις ταινιες μπορω να πω. Πολυ ομορφη εξελιξη ιστοριας, απεριττο και διασκεδαστικο με αμειωτο ενδιαφερον, αφηνοντας με, με την αισθηση του να μην θελω να τελιωσει. Κατι που λιγες ταινιες για μενα το καταφερνουν πλεον. Κριμα που ο Jim Jarmusch γυριζει σπανια ταινιες (#ref), και τωρα τελυταια εχει καιρο να βγαλει κατι.

Bullhead/Rundskop (2011)

Δε με απογοητευσε (παροτι ειχα υψηλοτερες προσδοκιες). Σεναριακα το παιζει σε διπλο ταμπλο. Αρκετα πρωτοτυπο crime/drama. Με τραβηξε χωρις να καταλαβαινω παντα γιατι. Ικανοποιητικο σε ολους τους τομεις.

7+/10

ΥΓ.

«Όσο σκληρά κι αν προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από το παρελθόν, στο τέλος, αυτό, ούτως ή άλλως θα μας γ...». Λέει ο πρωταγωνιστής της πιο παράξενης βελγικής ταινίας των τελευταίων χρόνων, η οποία αρχίζει με μια παρανοϊκή σκηνή ομαδικού αυνανισμού. Στο τέλος της, ο πρωταγωνιστής θα λάβει εκδίκηση, εξαιρετικά σκληρή και βάρβαρη, ακόμη και για τα κινηματογραφικά δεδομένα. [myfilm.gr]

Πουθενα δεν ηταν αυτη η σκηνη. Λογικα σε κανα screener, και κοπηκε (μπορει να το καναν για να παρουν πιο ευκολα οσκαρ... ξερωγω).

Παντως στο net δεν υπαρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Warrior Μια απο τις καλυτερες ταινιες που ειδα αυτη τη χρονια(αν οχι η καλυτερη) 9/10 :-D

συμφωνώ με salazar1991 και εγώ εχτές την είδα και ήταν μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία 2 χρόνια 9,5/10

Τη σταμάτησα 40 λεπτά πριν το τέλος γιατί κατάλαβα ότι έπρεπε να τη δω σε cinema οπωσδήποτε!

Τη Warrior. Άψογη. Ωραίο το σενάριο και οι ερμηνείες. Είναι προβλέψιμη, αλλά δε σε χαλάει όπως διαμορφώνεται.

I-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore-meme.jpg

Επεξ/σία από Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα

http://www.youtube.com/watch?v=BCBbWqrOll0

την ειδα χτες το βραδυ στα village, πολυ καλη ταινια, θα της εβαζα ενα 8.5 στα 10 (τωρα γιατι στο imdb εχει 5.6 δεν ξερω.. εγω παντος την βρηκα πολυ καλη.)

Έκατσα και είδα και τα 3 Lord of the rings επειδή με πρήζανε φίλοι. Μπορούσα και να μην τα δω, δεν με ενθουσίασαν καθώς δεν είμαι λάτρης τέτοιων ταινιών. Αλλά έχω μια απορία:

Ο Gandalf κοτζάμ μάγος γιατί παίζει με τα σπαθιά όλη την ώρα; Ρίξε μια φωτιά να τελειώνουμε ρε μάστορα.

Έκατσα και είδα και τα 3 Lord of the rings επειδή με πρήζανε φίλοι. Μπορούσα και να μην τα δω, δεν με ενθουσίασαν καθώς δεν είμαι λάτρης τέτοιων ταινιών. Αλλά έχω μια απορία:

Ο Gandalf κοτζάμ μάγος γιατί παίζει με τα σπαθιά όλη την ώρα; Ρίξε μια φωτιά να τελειώνουμε ρε μάστορα.

πλακα πλακα ουτε εγω τα εχω δει και δεν ψηνομαι κιολας

• Super Moderators

γιατί στο Lotr οι μάγοι δεν υφίστανται με την κλασική μορφή που βλέπουμε σε άλλες ταινίες/κόσμους...

γιατί στο Lotr οι μάγοι δεν υφίστανται με την κλασική μορφή που βλέπουμε σε άλλες ταινίες/κόσμους...

Ναι αλλά έκανε μερικά μαγικά από εδώ και από εκεί.

Πχ όταν τις έφαγε από τον Saruman. Δεν μπορούσε να σηκώσει καμιά 200αρια orcs στον αέρα; Ή να ρίξει καμιά φωτιά στο Grond;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...