Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Star Trek V: The Final Frontier

Κατώτερη όλων των προηγούμενων. Το story μου φάνηκε από χαζό έως γελοίο. Ειλικρινά περίμενα περισσότερα. Απογοήτευση...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Diary of the Dead.

Αρκετα καλη post apocalyptic με πολυ περιεργη πλοκη. Δεν ειναι το κλασικο run for your lives zombie movie. Επισης παιζει και αρκετα με την ψυχολογια του θεατη, εκει που θελεις να δεις καποιους να γινονται τροφη για zombie το σκεφτεσαι και λιγο καλυτερα. 

6/10 μαλλον

Μια χαρά ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

This is 40

Ειναι απο τις ωραιες χαζο ταινιουλες που μου αρεσουν. Αυτοι οι αμερικανοι απλα τραγικοι. 2 αυτοκινηταρες ο καθενας, τεραστιο σπιτι, 20 συσκευες apple τουλαχιστον...

Paranorman

Αν και μικρη σε διαρκεια ηταν διασκεδαστικη. Ειχε καποια στοιχεια απο παλιες ταινιες τρομου, εβαλαν και λιγο αξιολογο δραμα στο τελος και εδεσε το γλυκο. Ειχε και γαμω τις ατακες παντως

Δημοσ.

The Black Swan

Γεια σου ρε Aronofsky με τα ωραία σου. Μας έστειλες πάλι.

Μολις τωρα κανονιζα να δω αυτες τις μερες το pi και το fountain ακουγοντας clint mansell 

• Like 3
Δημοσ.

From Dusk Till Dawn

Άι σιχτίρ, μια κανονική ταινία δεν μπορεί να βγάλει αυτός ο άνθρωπος; (Πέρα από τo sin city).

Μετά την παπαριά το planet terror νόμιζα πως ήταν μεμονωμένο και είδα αυτό μετά, βλέπω 7,1 στο imdb και το ξεκινάω. Στην αρχή καλά πάει, με λίγο ψιλοχιούμορ ξερωγω, και σε ένα σημείο μετά την μέση της ταινίας αρχίζουν οι μαλακίες και λέω ελπίζω να κάνει πλάκα και να μην συμβαίνουν στην πραγματικότητα, να είναι όνειρο ξερωγω αλλά μάταια.

Γράφτο με κεφαλαία ρε φίλε ότι είναι παρωδία η ταινία και μην μας "εκπλήσεις" μετά την μέση.

Τώρα βεβαια μόλις διάβασα την περιγραφή στο imdb και θυμήθηκα ότι δεν την είχα διαβάσει από πριν και νοιώθω λίγο βλάκας γιατί το έλεγε για βρυκόλακες αλλά δεν το είδα...

Σε κάθε περίπτωση, ένα 5/10 είναι και γεναιόδωρο για αυτήν την μαλακία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε το jackie brown ;)

edit: ώπα, στον rodriguez αναφέρεσε του οποίου είχα ξεχάσει τελείως την ύπαρξη... 

Ντροπή και αίσχος που τόση ώρα δε με διώρθωσε κάποιος.

Α, και περιμένω να μου ζητήσεις σύντομα συγνώμη για την παραπλάνηση. :P

Επεξ/σία από theobabis
Δημοσ.

This is 40

Ειναι απο τις ωραιες χαζο ταινιουλες που μου αρεσουν. Αυτοι οι αμερικανοι απλα τραγικοι. 2 αυτοκινηταρες ο καθενας, τεραστιο σπιτι, 20 συσκευες apple τουλαχιστον...

Paranorman

Αν και μικρη σε διαρκεια ηταν διασκεδαστικη. Ειχε καποια στοιχεια απο παλιες ταινιες τρομου, εβαλαν και λιγο αξιολογο δραμα στο τελος και εδεσε το γλυκο. Ειχε και γαμω τις ατακες παντως

Tους κακομοιρους κριμα ειναι ,ευτυχως που εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι και ολος ο πλανητης μας ζηλευει και θελει να μας μοιασει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tους κακομοιρους κριμα ειναι ,ευτυχως που εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι και ολος ο πλανητης μας ζηλευει και θελει να μας μοιασει.

Συγνωμη που δεν το ανεφερα αλλα αμα συνεχιζε η ταινια θα τους βλεπαμε στον δρομο γιατι οι τραπεζες θα τους τα ειχαν παρει ολα. Ηταν χρεωμενοι μεχρι τον λαιμο. Λες να το ελεγα τυχαια;

EDIT: και επειδη με εκνευρισες πρωινιατικα σου κανω quote τι ειπε η μανα στο παιδι μετα απο εναν καβγα

Δεν θα χρησιμοποιήσεις το iPhone, το iPad, το iPod Touchτο iTunes, το Netflick, την Pandora ή το Spotify.

Και ναι, εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι γιατι δεν ειμαστε υποχειρια της apple και της καθε apple. Μιλαω για μενα τουλαχιστον, δεν ξερω τι κανεις εσυ με το iphone 5

Επεξ/σία από gavros10
  • Like 1
Δημοσ.

Μολις τωρα κανονιζα να δω αυτες τις μερες το pi και το fountain ακουγοντας clint mansell 

O Mansell είναι κορυφή. Ειδικά στο Moon η μουσική του ήταν υπέροχη.

This is 40

Το είδα και εγώ προχθές. Περίμενα κάτι καλύτερο από τον Apatow. Τελευταία καλή κωμωδία που είχε κάνει ήταν το Knocked Up. Μετά λίγα πράγματα...

• Like 2
Δημοσ.

Fotis13 : Και ένα εκατομμύριο Einstein να έχεις σα χώρα αν δε συνεργαστούν μεταξύ τους, μέσα από εταιρίες να παράξουν υπεραξία και προϊόντα , πάλι θα πεθάνουν από την πείνα(όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή που δε φτάνουν καθόλου λεφτά σε όποιο άτομο εντός της ελληνικής επικράτειας του αρέσει να χρησιμοποιεί το μυαλό του για να παράγει κάτι). Θεωρώ δε γνωρίζοντας την Ελληνική ανθρωπογεωγραφία ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Ούτε καν έχουμε πλησιάσει τον πάτο του βαρελιού.

• Like 1
Δημοσ.

Pi 

Ηταν λιγο διαφορετικο απο οτι περιμενα. Δεν ηταν η ταινιαρα που νομιζα οτι ειναι. Μου κανει εντυπωση παντως που η πρωτη ταινια του aronovsky ειναι ασπρομαυρη, στα ορια της τρελας και λιγο πιο πανω απο 1 ωρα. Μου θυμισε το following του νολαν σε αυτα τα πραγματα αν και του νολαν ειχε ενα καλο μπερδεμενο σεναριο

Corpse Bride

Και μετα το paranorman, αυτο. Stop motion και tim burton. Εκει τελειωνει το θεμα. Αυριο λογικα θα δω και το coraline 

Δημοσ.

Οδηγος Αισιοδοξιας ..

Μπορειται να μου πειτε ΕΝΑΝ λογο που εχει παρει 8/10 στο imdb???? Πλακα μας κανατε??? Στα πρωτα 15 λεπτα βρηκα ακριβως τι θα γινει στο τελος,και ηταν ακριβως αλλη μια Κλασικη ρομαντζοκωμωδια,δεν διαφερει καθολου σε συγκριση με αλλες τετοιου στιλ...

Δεν λεω περασε ευχαριστα η ωρα,ομορφουλα η Hunger Games,ΣιγουρΑ δεν ηταν για οσκαρ η ηθοποια της αλλα ηταν πολυ καλη. Φοβερος as always και ο ΝτεΝιρο.

5/10 με επιοικια..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...