gavros10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 13 Assassins Εχω την εντυπωση οτι μπορει να βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα, δεν το εχω ψαξει ακομα. Αν θελετε να δειτε μαχη με σπαθια και αρκετο αιμα δειτε την. Σεναριακα τελειωνει στην 1 ωρα και 25 λεπτα απο τις 2ωρες+ που διαρκει η ταινια. Ολος ο υπολοιπος χρονος ειναι η μαχη. Σε αυτην την 1ωρα και 25 λεπτα επρεπε να χτισει πλοκη, να μας κανει να μισησουμε τον εχθρο να μαθουμε ποιους πρεπει να υποστηριζουμε και να μας δωσει και καποιο ηθικο διδαγμα. Τα τελευταια λεπτα ηταν τα καλυτερα. Αυτος ο τυπος, που βρηκανε στο δασος, τι τρελος χαρακτηρας θεε μου. Σε οποια σκηνη και να επαιζε την εκανε μανταρα 2
NoisePollution Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 American Gangster Denzel my man... Τι να πεις γι' αυτόν τον ηθοποιό. Απλά τεράστιος. respect και πάλι respect. Κατά τα άλλα η ταινία είναι πολύ καλή, γεμάτη ένταση και έχει και έναν Josh Brolin να σκίζει γάτες. Ο Scott είναι μεγάλος σκηνοθέτης και 90% ξέρεις ότι θα δεις κάτι καλό. Μπορεί όχι πάντα αριστούργημα αλλά κάθε φορά η δουλειά του έχει επίπεδο. Δεν καταλαβαίνεις πως πέρασαν οι 2μισι ώρες με το American Gangster αφού σε κρατάει συνεχώς μέσα στην υπόθεση. Α ναι έπαιζε και ο Ράσελ Κρόου. Μπράβο Ράσελ good job. 5
linkin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Απλα τεραστιος,τον θεωρω εναν απο τους μεγαλυτερους εν ενεργεια ηθοποιους.Ακομα και ταινιες που δεν εχουν να πουν κατι το τρομερο,μπορει να τις απογειωσει με την ερμηνεια του.
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Pretty Baby (1978) Αδιάφορη σχεδόν σε όλα. Σε σενάριο, ερμηνείες, πλοκή, ρυθμό. Ο μόνος λόγος για να το δει κανείς είναι λίγο τα βυζιά της Σαραντον αλλά περισσότερο για να τεστάρει πόσο παιδεραστής είναι, λόγω Brooke Shields φυσικά. Και ο τελευταίος πρέπει να είναι ο μόνος λόγος που δεν έχει ξεχαστει τελείως αυτή η ταινία... 5,5/10
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 lincoln .δε μαρεσε καθόλου.σε fast forward το είδα 1/10 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1659337/?ref_=sr_1">The perks of being a wallflower Ενταξει οι γλυκαναλατες δεν ειναι το ειδος μου, απλα την ειδα επειδη καποιος ειπε πως ειναι το νεο stand by me, το οποιο φυσικα και ειναι ιεροσυλια .Οτι θα εβλεπα και την Εmma Watson αναφτρα δεν το περιμενα ποτε . 6/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Οτι θα εβλεπα και την Εmma Watson αναφτρα δεν το περιμενα ποτε . Γιατί ρε συ? Εμένα απο το Harry Potter 2 με άναβε. Δύο ταινίες αυτό το σ/κ. Flight Η σκηνή στο αεροπλάνο αρκετά έντονη με τσίτωσε αρκετά (τα φοβάμαι και λίγο είναι η αλήθεια). Η συνέχεια αρκετά αδύναμη και γεμάτη κλισέ. 6,1/10 LA Confidential Το είχα δεί όταν είχε πρωτοπαιχτεί στη τηλεόραση αλλά δε το είχα εκτιμήσει τότε. Χτες ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία. Και δε πήγε χαμένη. Με κέρδισε από την αρχή μέχρι το τέλος. Φοβερή νουάρ ατμόσφαιρα, δυνατές ερμηνείες και μια ωραία ιστορία με αρκετά (όχι φτηνά) twists. 8,1/10 3
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 DOP εισαι πορνογερος αυτο ειναι δεν ειναι κατι αλλο !
gavros10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 DOP εισαι πορνογερος αυτο ειναι δεν ειναι κατι αλλο ! αμεσως εσυ. μπορει τοτε να ηταν 9 χρονων και να του αρεσε 1
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Frankenweenie Τιμ Μπάρτον , χαριτωμένο και τρομακτικό κατά το τέλος, λίγο βαρετό κατά τα άλλα.6/10 Man from Earth Πιο budget πεθαίνεις. Ενδιαφέρον τοποθετήσεις και συζητήσεις , είχε μικρά κενά και δεν έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο ενώ θα μπορούσε. Με ενδιαφέρον twist. Γεμάτη ταινία. 7.5/10
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 αμεσως εσυ. μπορει τοτε να ηταν 9 χρονων και να του αρεσε Σου έβαλα like αλλά μετά κατάλαβα ότι εννοούσες τον dop
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 traffickers 2012 το σεναριο ήταν καλο παιζει ενα wtf moment, που ορκιζεσαι οτι βλεπεις φαντασματα villain of the year οπως ηταν φυσικο καποια σημεια δεν ηταν αρκετα καλα όπως το: physical acting... that being said, θα μπορουσε να ειχε γινει το επομενο "i saw the devil" και τα λοιπα...
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Site: http://www.imdb.com/title/tt1748122/?ref_=sr_1">Moonrise Kingdom Με κουρασε δεν το ειδα μεχρι τελος ,γενικα δεν την παλευω πλεον αν κατι δεν μου κανει το κοβω με συνοπτικες διαδικασιες.DOP εσενα θα σου αρεσει παiζει και ενα μικρο μεσα . 5/10 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2013 από Fotis13
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το έχω δεί και φυσικά μου άρεσε. Για ποιό μικρό από τα δύο λες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις