Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε οι δυο μας οπότε το αφήνω νοιώθω ότι ανταπαντάς απλώς σε δουλειά να βρισκόμαστε.Νομίζω ότι ο τίτλος του thread είναι το ποια ταινία μόλις είδατε και όχι οι ψαλμοί του Δαυίδ ή η απαξίωση της γνώμης του άλλου. Τεσπα για μένα κλείνει ανεξάρτητα από το αν απαντήσεις.από την στιγμή που η κριτική πάνω στην κριτική του άλλου δεν παραβιάζει το policy του forum, δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να την κάνει, για αυτό έγραψα πιο πάνω ότι δεν μπορεί να σου απαγορεύσει κάποιος χρήστης να γυρίσεις το thread σε "θεία λειτουργία"...Welcome to Insomnia. θα μας πνίξεις
dhmhtrhs79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 γιαυτο δες κανα κορεατικο... τι καθεσαι και τρως burger Εγώ που είμαι fan των κορεάτικων, αλλά τρελαίνομαι και για burger, τι να κάνω? edit: Βρήκα την λύση: 1
gavros10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ρε παιδια, πρεπει να διαφωνουμε μεταξυ μας και να κριτικαρουμε την κριτικη του αλλου γιατι δειχνουμε οτι ειμαστε μια μικρογραφια της υγειης κοινωνιας μας 1
Disappointment from Hellas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ρε παιδια, πρεπει να διαφωνουμε μεταξυ μας και να κριτικαρουμε την κριτικη του αλλου γιατι δειχνουμε οτι ειμαστε μια μικρογραφια της υγειης κοινωνιας μας Σε αυτό μαζί σου αλλά να βλέπουμε κριτική δηλαδή εγώ δεν συμφωνώ μαζί σου για την κριτική σου στην ταινία γιατί α, β,γ όχι απλά ειρωνία στην κριτική του άλλου.
liakinen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγώ που είμαι fan των κορεάτικων, αλλά τρελαίνομαι και για burger, τι να κάνω? Εσύ που είσαι και fan για ρίξε στο τραπέζι μερικές προτάσεις. Έχω δει τα παρακάτω: The Chaser Oldboy The Man from Nowhere The Yellow Sea Memories of Murder: Αυτήν την είδα φέτος το καλοκαίρι (1080p mkv) και ήταν η καλύτερη ταινία για το 2012 και μέσα στα καλύτερα 10 αστυνομικά – θρίλερ – μυστηρίου όλων των εποχών (εκπληκτική τελευταία σκηνή – μουσική). 1
Disappointment from Hellas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Και λιγα ειπες Καλά για το όσο ποιος λέει μπούρδες εδώ μέσα και προσβάλει κάθε ιερό και όσιο ακόμα και νεκρά παιδιά με αποτέλεσμα να κλειδώνονται θέματα είναι προφανές δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση νομίζω.!!!!!!!!!!!!!!!!
damian1977 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Aκομα 2 ταινιουλες!!!!!! 1) Site: http://www.imdb.com/title/tt1568338/?ref_=sr_1">Man on a Ledge Kαλουτσικη ταινια!!!!!Οχι κατι που δεν εχουμε ξαναδει.......με υποτιθεμενα εξυπνα twists.......ουτε κρυο ουτε ζεστη........ειλικρινα δεν θυμασαι πολλα μετα. 5/10 2) Site: http://www.imdb.com/title/tt0485851/?ref_=sr_1">The Air I Breathe Mου αρεσε!!!!!!Ομορφες παραλληλες ιστοριουλες που πλεκωνται μαγικα μεταξυ τους!!!!!!Μου αρεσουν αυτα τα σεναρια!!!Ενδιαφερουσες ερμηνειες!!Θα την προτεινα!! 6/10
NoisePollution Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Aκομα 2 ταινιουλες!!!!!! 1) Site: http://www.imdb.com/title/tt1568338/?ref_=sr_1">Man on a Ledge Kαλουτσικη ταινια!!!!!Οχι κατι που δεν εχουμε ξαναδει.......με υποτιθεμενα εξυπνα twists.......ουτε κρυο ουτε ζεστη........ειλικρινα δεν θυμασαι πολλα μετα. 5/10 2) Site: http://www.imdb.com/title/tt0485851/?ref_=sr_1">The Air I Breathe Mου αρεσε!!!!!!Ομορφες παραλληλες ιστοριουλες που πλεκωνται μαγικα μεταξυ τους!!!!!!Μου αρεσουν αυτα τα σεναρια!!!Ενδιαφερουσες ερμηνειες!!Θα την προτεινα!! 6/10 Δική σου υπόθεση φυσικά το πως βαθμολογείς αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να λες "μου άρεσε!!!!!!" και να βάζεις 6/10.
damian1977 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δική σου υπόθεση φυσικά το πως βαθμολογείς αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να λες "μου άρεσε!!!!!!" και να βάζεις 6/10. Ναι καταλαβαινω τι λες!!!!!!!Μερικες φορες με μπερδευω και εμενα....αλλα μιας και τα κριτηρια οπως ειπες ειναι υποκειμενικα....και μιας (οπως εχω ξαναπει) η γνωμη μου δεν εχει καποια ιδιαιτερη τεχνοκρατικη αξια.... επιλεγω να συνεχιζω να βαθμολογω τις ταινιες που βλεπω με τον δικο μου παραξενο τροπο.....( και απο την στιγμη που δεν παραβιαζω και καποιο ορο του φορουμ που με φιλοξενει!) Γενικα θα πω πως ξεχωριζω τις ταινιες σε 3 γκρουπ.....κατω απο το 5 (που ειναι ταινιες που δεν μου αρεσουν καθολου)......απο το 5 εως το 7 (που ειναι ταινιες λιγοτερο ή περισσοτερο καλες) και πανω απο το 7 που μιλαμε για ταινιες που μου εκαναν εντυπωση!! 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ^^Μου αρέσει ο τρόπος που βαθμολογείς. Σας έχω μιλήσει ποτέ για το δικό μου? 3
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγώ που είμαι fan των κορεάτικων, αλλά τρελαίνομαι και για burger, τι να κάνω? Εσύ που είσαι και fan για ρίξε στο τραπέζι μερικές προτάσεις. Έχω δει τα παρακάτω: The Chaser Oldboy The Man from Nowhere The Yellow Sea Memories of Murder: Αυτήν την είδα φέτος το καλοκαίρι (1080p mkv) και ήταν η καλύτερη ταινία για το 2012 και μέσα στα καλύτερα 10 αστυνομικά – θρίλερ – μυστηρίου όλων των εποχών (εκπληκτική τελευταία σκηνή – μουσική). θα ορκιζομουν οτι ειναι παναρχαιο 1
damian1977 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ^^Μου αρέσει ο τρόπος που βαθμολογείς. Σας έχω μιλήσει ποτέ για το δικό μου? Ειμαι ολος 1
liakinen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 θα ορκιζομουν οτι ειναι παναρχαιο Ναι ρε viper του 2003 είναι, εγώ το είδα το 2012 σε 1080p
Προτεινόμενες αναρτήσεις