Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Persepolis

persepolis.jpg

Αυτο προερχεται απο τα Graphic Novel? Το γνωριζει κανεις περα απο ταινια? Επειδη εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω που ειχα ξανακουσει καποιο reference, αλλα μαλλον πρεπει να το ειχα δει σε κομιξ στα Public...

Ναι.

Σήμερα βγήκε στους σινεμάδες η νέα ταινία της Marjane Satrapi, POULET AUX PRUNES / CHICKEN WITH PLUMS (και αυτό βασισμένο σε graphic novel της).

Δημοσ.

Mission Impossible 3 The Ghost Protocol

Οτι ακριβως περιμενεις απο τετοια ταινια ισως και καλυτερο απο αυτο που περιμενεις..

6,5/10

Δημοσ.

Black Swan

Δεχομαι οτι ειναι ταινια χαρακτηρων, ομως το βασικο της θεμα (μπαλετο) με αφηνει παγερα αδιαφορο. Δεχομαι οτι εχει καλες ερμηνεις, δεχομαι οτι εχει καλη σκηνοθεσια αλλα πραγματικα βαρεθηκα οσο τιποτε αλλο. Το σεναριο μου φανηκε ιδιαιτερα απλο, χωρις πλοκη ενω και το θριλερ της υποθεσης δε με συνεπηρε σε καμμια στιγμη. Μιας και βλεπω οτι εχει παρει εξαιρετικες κριτικες απο ολο τον κοσμο, συμπαιρενω οτι μαλλον ειμαι λιγο ρηχος και ατεχνος!!!!

5/10 απο μενα και πολυ εβαλα.

Δημοσ.

Άμα το μπαλέτο σε αφήνει παγερά αδιάφορο τότε πως περίμενες να σου αρέσει η ταινία;

Το κύριο θέμα της είναι!

Δημοσ.

το ξερω, αλλα περιμενα βαση κριτικων πως αλλα στοιχεια της ταινιας (οπως οι οντως καλες ερμηνειες ηθοποιων η η σκηνοθεσια, η η ατμοσφαιρα θριλερ) να μετριασουν λιγο την αδιαφορια μου ως προς το μπαλετο...

τελικα ομως, ΔΕΝ!!! πραγματικα δεν την παλεψα στην ταινια....

Δημοσ.

Άμα το μπαλέτο σε αφήνει παγερά αδιάφορο τότε πως περίμενες να σου αρέσει η ταινία;

Το κύριο θέμα της είναι!

Εμένα το μπαλέτο μαφήνει αδιάφορο και όμως την λάτρεψα...

Δημοσ.

προφανως ειμαι ατεχνος και ξυλο απελεκητο! κοντεψα να κοιμηθω στην ταινια..!!!

η ρηχος χαρακτηρας (προτιμω ταινιες δρασης, αστυνομικες, πολεμικες, ιστορικες, πολιτικες κλπ).

Δημοσ.

Black Swan

Δεχομαι οτι ειναι ταινια χαρακτηρων, ομως το βασικο της θεμα (μπαλετο) με αφηνει παγερα αδιαφορο. Δεχομαι οτι εχει καλες ερμηνεις, δεχομαι οτι εχει καλη σκηνοθεσια αλλα πραγματικα βαρεθηκα οσο τιποτε αλλο. Το σεναριο μου φανηκε ιδιαιτερα απλο, χωρις πλοκη ενω και το θριλερ της υποθεσης δε με συνεπηρε σε καμμια στιγμη. Μιας και βλεπω οτι εχει παρει εξαιρετικες κριτικες απο ολο τον κοσμο, συμπαιρενω οτι μαλλον ειμαι λιγο ρηχος και ατεχνος!!!!

5/10 απο μενα και πολυ εβαλα.

Ουτε εμενα με τρελανε σε σχεση με αυτο που περιμενα.Δεν εισαι ο μονος.

Δημοσ.

A Lonely Place to Die (2011)

"A group of five mountaineers are hiking and climbing in the Scottish Highlands when..."

Ωραιο θριλλεράκι. Ξεκιναει καπως κοινοτυπα. Στη συνεχεια τραβαει το ενδιαφερον και ανεβαζει στροφες, ενω προκαλει καποια αγωνια, εχοντας και τα αναπαντεχα του, και τις εντονες σκηνες. Αυτη η Melissa George ποια ειναι, που την προμοταρει η ταινια λες και την προσφερει για αισθησιακες νυχτες σε πολυτελη ξενοδοχεια; lol.

7-/10

Drive (2011)

Περιεργα πραγματα... λογικα κατι ειδατε εσεις (/οσοι τελοσπαντων της εδωσαν εξαιρετικες κριτικες) που δεν ειδα εγω.

Οκ, δε λεω, καλη ταινιουλα. Αξιολογη κινηματογραφηση και μουσικη, οκ ερμηνειες, ψιλοενδιαφερον σεναριο. Αυτα. Γνωριζοντας απο πριν οτι χαρακτηριζεται αριστουργημα προβληματιστηκα, αρχισα ν' αναρωτιεμαι αν ειδα την ιδια ταινια.

Τεσπα, θα συμφωνησω με τον τυπο που εντοπισα στο imdb: "the movie was sooooo slow and nothing happened most of the time ...". Η σκηνοθετικη αποψη "καθυστερω τα παντα για να φαινομαι κουλ και δεν εμβαθυνω ποτε στους χαρακτηρες για τον ιδιο λογο" δε με επεισε. Και συνηθως δεν ειμαι απ' αυτους που παραπονιουνται για κατι τετοια.

6.5/10

Insomnia (1997)

Χαρηκα οταν διαπιστωσα οτι δεν ειχα δει το Αμερικανικο remake :P

Περιμενα οτι θα μου αρεσε καπως περισσοτερο, αλλα, anyway, ωραια ταινια.

Ατμοσφαιρικη φωτογραφια και Ambient μουσικη, αϋπνία φασεις (αν κι εγω νυσταζα),

διαφθορα και φθορα, Stellan Skarsgård, τετοια.

7/10

The Recipe (2010)

Κι εκει που ανησυχω οτι εχω αρχισει να χανω την πορρωση μου με τον κινηματογραφο, βλεποντας καλουτσικες και οχι εντυπωσιακες ταινιες, ερχονται παλι οι Ασιατες να τα γαμησουν ολα, με την καλη εννοια, και να με συγκινησουν με μια ταινια που εχει ως θεμα το πως... φτιαχνεται σωστα μια (συγκεκριμενη) σουπα! Δραμα, μυστηριο κι ερως. Δεν περιγραφω αλλο.

8/10

King of the Devil's island (2010)

Να τα μας παλι, σενια ταινιουλα B) Γουσταρα ιδιαιτερα, απο οποιαδηποτε αποψη.

Απο κοινωνικο-πολιτικο-θρησκευτικα νοηματα, μεχρι την παγωμενη/χιονισμενη ατμοσφαιρα, το δραμα, τον c-1, τη μουσικη, τα παντα.

8/10

Δημοσ.

Hunger

hunger-strikes-20091115104748436.jpg

Μου άρεσε πολυ σαν ταινια. Ηξερε ποια σημεια να τονισει χωρις να γινεται κουραστικη τοσο σε σκηνες οσο και σε συνολικη διαρκεια. Ειπε αυτα που ηθελε να πει και περασε το μυνημα της. Πολυ καλοστημενη την χαρακτηριζω, αγγιξε πολυ καλα το concept της.

Επισης για αυτους που την εχουν δει, θα ηθελα να αναφερω πως εντυπωσιαστηκα σκηνοθετικα με το σημειο λιγο πριν ολοκληρωθει η πρωτη ωρα, που μιλαει ο πρωταγωνιστης στον Ιερεα σε μια συζητηση με εντονο υφος για κανα τεταρτο(!), χωρις η καμερα να αλλαξει σημειο ή να εστιασει καπου αλλου (00:44~01:00). Μπορει να ξεγελαει και απλα να ανοιγουν τα στοματα τους και να εχουν γινει διορθωσεις ή προσθηκες σε studio ηχογραφησης υστερα (το σκεφτηκα και αυτο), αλλα αν δεν συμβαινει κατι τετοιο και διατηρουνε διαλογο για 15 λεπτα, πραγματικα εντυπωσιακο. Ειναι λες και εβλεπα θεατρο σε εκεινη την σκηνη. Ξεφευγει τελειως απο τα Χολυγουντιανα γυρισματα που η καμερα εστιαζει μονιμως σε αυτον που μιλαει. Και μπραβο και στον Fassenberg που καταφερε και την απεδωσε. Τελικα νιωθω πως δεν ειχα αδικο που τον εχω ξεχωρισει σε αυτη τη γενια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...