Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα.

Επειδή βλέπω ότι το Argo  έχει αποσπάσει εδώ πολλές αρνητικές γνώμες θα ήθελα να το <<υπερασπιστώ>>.Τεχνικά η ταινία είναι άρτια.Έχει πολύ καλή σκηνοθεσία,εξαιρετική φωτογραφία,ερμηνείες επιπέδου και ένα αγωνιώδες σενάριο που παρότι ξέρεις την κατάληξη του σε κρατάει μέχρι τέλους.Τώρα όπως έγραψε και κάποιος άλλος πριν αυτή η αγωνία και το σασπενς που είναι και από τα κύρια ατού της ταινίας δεν βγαίνουν όταν παρακολουθείς  την ταινία σε dvd.Ή δεν βγαίνουν τόσο πολύ όσο σε μια κινηματογραφική αίθουσα.Τέλος πάντων όσοι έχουν αρνητική άποψη για την ταινία σίγουρα θα την έκριναν αλλιώς εάν την είχαν δει στον κινηματογράφο.

Τώρα οι ενστάσεις μου για την ταινία βρίσκεται στο περιεχόμενο της.Πρόκειται ξεκάθαρα για μια προπαγανδιστική ταινία που παρά τα κάποια εντυπωσιακά στοιχεία της (το εισαγωγικό voice over με τη μικρή ιστορική αναδρομή στα του Ιράν) δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη.Η Αμερική προστάτιδα του ελεύθερου κόσμου και υπερασπιστής της δημοκρατίας .Και το Ιράν άλλο ένα σημείο του κόσμου απολίτιστων και πρωτόγονων ανθρώπων.

Και για να πω και και εγώ μια ταινία που είδα.

Stand Up Guys.

Καλή ταινία με γέροντες που δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι ο χρόνος πέρασε.Όχι τίποτα το συγκλονιστικό αλλά καλή για ένα απλό χάζεμα.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο χριστος και η παναγια μαζι...

Οχι μαλλον δεν καταλαβατε, δεν ζητησα την αποψη σας.Απλα εξεφρασα την γνωμη μου για το εργο.

Ναι το γουσταρα και η προσωπικη μου βαθμολογια ηταν αυτη που ειδατε, τωρα αν δεν σας αρεσει προβλημα σας, απλα προσπεραστε το δικο μου ποστ και ασχολειθητε με το σπαμαρισμα σας.

• Like 2
Δημοσ.

Μπερδεψες τα threads. Εδω βαλε το: http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-144

Επισης υπαρχει οριο στην υποκειμενικοτητα και στο γουστο. Αν ειναι δυνατον να γραφετε καποιοι οτι το Perks of being a wallflower ειναι αμερικανια. 

To Perks of being a wallflower είναι εξαιρετική ταινία αλλά δεν θα δώσει κανένας λογαριασμό στον άλλον το τι κριτική θα κάνει.όποιος γουστάρει θα την πει αριστούργημα και όποιος γουστάρει θα την πει αμερικανιά. Όποιος δεν γουστάρει την κριτική του άλλου απλά προχωράει παρακάτω.....

• Super Moderators
Δημοσ.

Όποιος δεν γουστάρει την κριτική του άλλου απλά προχωράει παρακάτω.....

κριτική στην κριτική άλλου, i see what you did there :P
  • Like 2
Δημοσ.

Μπερδεψες τα threads. Εδω βαλε το: http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-144

Επισης υπαρχει οριο στην υποκειμενικοτητα και στο γουστο. Αν ειναι δυνατον να γραφετε καποιοι οτι το Perks of being a wallflower ειναι αμερικανια. 

Το ότι το πρώτο μισό της ταινίας είναι υπερκαρααμερικανιά είναι το πιο αντικειμενικό πράγμα που έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό. Είναι το τρανσφόρμερς των ρομαντικών ταινιών. Όσων αφορά το γούστο δεν ξέρω τι θες να πεις, εγώ δεν είπα ότι δεν μου άρεσε συνολικά η ταινία απλά μέχρι να σοβαρέψει έβαζα τα γέλια σε κάθε σκηνή και έλεγα ένα κάρο μαλακίες γελώντας μόνος μου. Και δεν έφταιγα εγώ, απλώς δεν μου άφηνε κα άλλη επιλογή με αυτά που γινόντουσαν, και με τον τρόπο μου γινόντουσαν.

Και αυτό το 8,1 στο imdb είναι υπερτεράστιο, για κανα 7 καλή είναι

Δημοσ.

argo 2012

Νταξει. αμερικανια, αλλα ηταν πιστο στα γεγονοτα.

Παραμενει αμερικανια...

Βαριέμαι να ψάχνω να το ξαναβρώ, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι τουλάχιστον το τελευταίο μέρος -που ήταν και η κορύφωση- ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα.

Ότι δηλ. από τη στιγμή που έφτασαν στο αεροδρόμιο, δεν έπαιξε κυνηγητό/ζόρι με το "θα περάσουν-δε θα περάσουν το έλεγχο" κλπ. + όταν ρωτήθηκε ο Μ.Α. σε συνέντευξη για το κατά πόσο ήταν πιστά τα γεγονότα κλπ είπε (παραφράζω, αλλά αυτό ήταν το ζουμί) "Hollywood είμαστε, κάποια πράγματα έτυχαν μεγένθυσης ένεκεν της δραματοποίησης"...

Δημοσ.

κριτική στην κριτική άλλου, i see what you did there :P

Κριτική σε μία νοοτροπία που λέει ότι η δική μας η αισθητική και το γούστο είναι τέλειο ενώ των άλλων για τα πανυγήρια. Όποιος δεν το καταλαβαίνει μπορεί να εξομοιώνει και να διαστρεβλώνει απόψεις 

• Super Moderators
Δημοσ.

still όποιος περιμένει σε ένα forum να μην κριτικάρει άλλος το γούστο/γνώμη του καλύτερα να γράφει σε ημερολόγιο όπως ειπώθηκε σε άλλο topic...

• Like 4
Δημοσ.

Σαφώς αλλά άλλο μια κριτική με επιχειρήματα όπου θα  μου πεις γιατί δεν συμφωνείς μαζί μου και άλλο η ειρωνεία από μερικούς.Μέχρι τώρα δεν έχω δει όταν κάποιος διαφωνεί με την κριτική του άλλου επιχειρήματα μόνο κάτι ο χριστός και η παναγία και τέτοια.Ωραία στο επόμενο θα γράψω και εγώ ο χριστός και ο απόστολος και θα το γυρίσουμε το thread σε θεία λειτουργία.

• Like 1
Δημοσ.

δεν στο απαγορεύει κανείς, αυτό είναι το θέμα...

Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε οι  δυο μας οπότε το αφήνω νοιώθω ότι ανταπαντάς απλώς σε δουλειά να βρισκόμαστε.Νομίζω ότι ο τίτλος του thread είναι το ποια ταινία μόλις είδατε και όχι οι ψαλμοί του Δαυίδ ή η απαξίωση της γνώμης του άλλου. Τεσπα για μένα κλείνει ανεξάρτητα από το αν απαντήσεις.

Δημοσ.

Σαφώς αλλά άλλο μια κριτική με επιχειρήματα όπου θα  μου πεις γιατί δεν συμφωνείς μαζί μου και άλλο η ειρωνεία από μερικούς.Μέχρι τώρα δεν έχω δει όταν κάποιος διαφωνεί με την κριτική του άλλου επιχειρήματα μόνο κάτι ο χριστός και η παναγία και τέτοια.Ωραία στο επόμενο θα γράψω και εγώ ο χριστός και ο απόστολος και θα το γυρίσουμε το thread σε θεία λειτουργία.

Welcome to Insomnia. :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...