Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

P.S.Σαν 'δωρακι' .....(μετα τους τιτλους τελους του ποστ μου) ......ειδα και το φημισμενο βιντεακι της Melissa King Miss Teen Delaware.Kαλυτερη απο Τζουλια ...χειροτερη απο Ντουβλη....αλλα εχει δυνατοτητες!!!!!  2/10

Αίσχος και ντροπή... που το βρήκες?

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχως ηρθε η ωρα τους...

Argo

Επειδη αργησε να βγει η ταινια στην Ελλαδα δεν την ειδα στον κινηματογραφο και την ειδα πριν 2 μερες στο Home cinema. Χαιρομουν ολον αυτο τον καιρο που εβλεπα οτι επιτελους αναγνωριζεται η δουλεια του ben affleck μιας και τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Δυστυχως ομως λυπαμαι που με αυτη την ταινια επιτελους τον υπολογιζουν και εμαθαν να τον αγαπανε εκει στην Αμερικη. Καταρχην μπραβο τους που με αυτο το σεναριο εκαναν 2ωρη ταινια. Ακομα απορω πως το εκαναν. Ξεκιναει η ταινια με τους καλυτερους οιωνους, εχω αρχισει και ψιλο τρομαζω με αυτα που βλεπω (με την εννοια οτι ειναι αληθινα γεγονοτα), παει τρενο μεχρι καποιο σημειο και μετα απο επανασταση, ομηριες κλπ κλπ τι θα κανουμε; Παρτυ! Αυτο το 15λεπτο ηταν τοσο εξω απο το κλιμα της ταινιας οσο καλος πρωθυπουργος ηταν ο GAP ή ο καραμανλης αν προτειματε δεν εχω προβλημα. Συνεχιζω σε spoiler, μην φαω κραξιμο παλι

Αυτο που θα πω τωρα νομιζω οτι αφορα το σεναριο και την πολιτικη. Εχουμε 50 ανθρωπους υπο ομηρεια στο ιραν απο ανταρτες τι ηταν αυτοι και 6 που καταφεραν να φυγουν και να πανε να κρυφτουν σε αλλη πρεσβεια. Το στορυ ομως ηταν ταινιεας ηταν οτι θα προσπαθησουν να σωσουν τους 6, οχι τους 50 που μπορει να τους βασανισουν να αποσπασουν σημαντικες πληροφοριες ή ακομα και να τους σκοτωσουν. Θα παμε να σωσουμε τους 6 που επι 2 μηνες ειναι ασφαλης στα κρεβατακια κινδυνευοντας να ντροπιαστουμε με τον τροπο που θα το κανουμε. Παρεμπιπτοντως ηταν καλη ιδεα και λογικα θα ηταν αποτελεσματικη. Δεν θεωρω το τελος χαζο ή υποτιμητικο για τους ιρανους αλλα αποτελεσματικο. Γυρισαν πισω οι 6 και ολοι η αμερικη χαιροταν που σωθηκανε. για τους 50 στα αρχ!δ!@ τους. Ηταν 1 χρονο + ομηροι αλλα δεν τους εννοιαζαν. Οχι εμεις καναμε το καθηκον μας και τους σωσαμε, τους 6. 

Με αυτη την αθλια, χαζη λογικη του σεναριου (που δυστυχως εγινε και στην πραγματικοτητα), η ταινια καταφερε να παρει οσκαρ καλυτερης ταινιας, η βραβευση να γινει απο τον λευκο οικο, οι αμερικανοι να συσπιρωθουν σαν λα(θ)ος και ο ben να παρει αρκετα βραβεια σκηνοθεσιας εκτος απο οσκαρ. Σε αυτο το σημειο παραδεχομαι την ακαδημια γιατι ηξερε τι εκανε. Δεν αξιζε οσκαρ αυτη η σκηνοθεσια. Μην τρελαθουμε τελειως. Υποκριτικα κιολας ο ben ηταν αθλιος. ΑΘΛΙΟΣ. Ειχε μουσι και μαλλι, ενα στανταρ υφος και
ακομα και να του ελεγες οτι πεθανε ολη του η οικογενεια αυτος θα ειχε ακομα την ιδια εκφραση. Ηταν μια απο τις μεγαλυτερες προπαγανδες πετυχαν αυτο που ηθελαν. Και οι μακακες οι ιρανοι διαμαρτυρηθηκαν γιατι τους εκαναν να μοιαζουν σαν χαζοι. Χαζοι ειναι απο τη στιγμη που διαμαρτυρηθηκαν για λαθος λογο.

Lo Impossible

Ειχα την εντυπωση οτι σεναριακα για αλλη μια φορα δεν θα εχω τιποτα να σχολιασω... Δεν ζουμε ουτοπικα ομως. Ας αρχισω παλι. Τα κυματα στην πραγματικοτητα ηταν 3, εδω μονο 2. Για αλλη μια φορα ηθελαν να δειξουν το ποσο ενωμενοι ειναι οι ανθρωποι, μπλα μπλα, κοντινα στις χειραψιες και στις αγκαλιες... μπλα μπλα αλλα το εκαναν λαθος και αυτον. Καταρχην ηταν 5 ατομα στην πισινα οταν εσκασε το κυμα και εζησαν ολοι. Τα μικρα παιδια ουτε γρατζουνια. Στις σκηνες που ηταν η μανα με τον μεγαλο γιο και παλευαν με τα κυματα ηταν ολομοναχοι. Κανεις αλλος. Μια τεραστια εκταση και κανεις αλλος δεν υπηρχε. Ηταν ΜΟΝΟΙ τους. Αντι να μας δειξει το πως θα βοηθησουν να σωσουν του ανθρωπους απο τα συντριμια και το αισθημα της βοηθειας που βγαινει απο τον αθρωπο σε τετοιες καταστασεις ο σκηνοθετης εστιασε στην naomi watts και την σχεση της με τον γιο της και το πως θα βρεθει παλι ολη η οικογενεια μαζι. Πιο εγωιστικη πλοκη δεν θα μπορουσε να ειχε. Ειδικα στο τελος που ηρθε με αεροπλανο 1 υπαλληλος την ασφαλιστικης και τους λεει ολα ειναι οκ παμε σπιτι θα μιλησουμε μετα, και φευγει ενα αεροπλανο αδειο σε μια τετοια κατασταση φρικαρα. Ουτε εναν αθρωπο δεν βοηθησαν. Ουτε εναν. Εκτος απο το μικρο παιδακι που βρεθηκε στον δρομο τους και εκει αναγκαστικα το βοηθησαν. Αμα δεν ειχε μικρα αδερφια αυτος θα σου ελεγα εγω. Το χειροτερο με τον ασφαλιστη ηταν σαν να λεει ο αμερικανος ή ο ιαπωνας μιας και εκει εμεναν, πληρωνε την ασφαλεια σου και εμεις θα σε ξελασπωσουμε και απο το μεγαλυτερο τσουναμι. Το ονομα Νεα ορλεανη ή πουκετ δεν υπηρχε μεσα στην ταινια. Ακομα και την τοποθεσια αλλαξαν για να τους βολεψει.

Η ερμηνεια του μεγαλου γιου ηταν φοβερη. Αν ηταν ακομα και υποψηφιος για οσκαρ δεν θα μου εκανε εντυπωση

Ο edwan mcgregor αν και τον συμπαθω ισως να ειναι χαλια ηθοποιος και τελος απορω για αλλη μια φορα πως ηταν υποψηφια για οσκαρ η naomi watts η οποια ειναι η μονη ηθοποιος που δεν μπορω να καταλαβω πια ειναι αμα δεν το ξερω

Anna Karenina

Στην αρχη μπερδευτηκα και νομιζα οτι εβλεπα musical. Πρεπει να συγχαρω τον σκηνοθετη για αυτο το θεαμα, τις εναλλαγες σκηνικων στην θεατρικη σκηνη, τα κοστουμια τα παντα. Αν και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα με κερδισε η σκηνοθεσια η οποια ηταν φοβερη. Το τελος ηταν αναμενομενο, εμεινα εκπληκτος οταν περασε το τρενο και δεν... αλλα μετα ενταξει εφτιαξε.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως ηρθε η ωρα τους...

Argo

Επειδη αργησε να βγει η ταινια στην Ελλαδα δεν την ειδα στον κινηματογραφο και την ειδα πριν 2 μερες στο Home cinema. Χαιρομουν ολον αυτο τον καιρο που εβλεπα οτι επιτελους αναγνωριζεται η δουλεια του ben affleck μιας και τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Δυστυχως ομως λυπαμαι που με αυτη την ταινια επιτελους τον υπολογιζουν και εμαθαν να τον αγαπανε εκει στην Αμερικη. Καταρχην μπραβο τους που με αυτο το σεναριο εκαναν 2ωρη ταινια. Ακομα απορω πως το εκαναν. Ξεκιναει η ταινια με τους καλυτερους οιωνους, εχω αρχισει και ψιλο τρομαζω με αυτα που βλεπω (με την εννοια οτι ειναι αληθινα γεγονοτα), παει τρενο μεχρι καποιο σημειο και μετα απο επανασταση, ομηριες κλπ κλπ τι θα κανουμε; Παρτυ! Αυτο το 15λεπτο ηταν τοσο εξω απο το κλιμα της ταινιας οσο καλος πρωθυπουργος ηταν ο GAP ή ο καραμανλης αν προτειματε δεν εχω προβλημα. Συνεχιζω σε spoiler, μην φαω κραξιμο παλι

Αυτο που θα πω τωρα νομιζω οτι αφορα το σεναριο και την πολιτικη. Εχουμε 50 ανθρωπους υπο ομηρεια στο ιραν απο ανταρτες τι ηταν αυτοι και 6 που καταφεραν να φυγουν και να πανε να κρυφτουν σε αλλη πρεσβεια. Το στορυ ομως ηταν ταινιεας ηταν οτι θα προσπαθησουν να σωσουν τους 6, οχι τους 50 που μπορει να τους βασανισουν να αποσπασουν σημαντικες πληροφοριες ή ακομα και να τους σκοτωσουν. Θα παμε να σωσουμε τους 6 που επι 2 μηνες ειναι ασφαλης στα κρεβατακια κινδυνευοντας να ντροπιαστουμε με τον τροπο που θα το κανουμε. Παρεμπιπτοντως ηταν καλη ιδεα και λογικα θα ηταν αποτελεσματικη. Δεν θεωρω το τελος χαζο ή υποτιμητικο για τους ιρανους αλλα αποτελεσματικο. Γυρισαν πισω οι 6 και ολοι η αμερικη χαιροταν που σωθηκανε. για τους 50 στα αρχ!δ!@ τους. Ηταν 1 χρονο + ομηροι αλλα δεν τους εννοιαζαν. Οχι εμεις καναμε το καθηκον μας και τους σωσαμε, τους 6. 

Με αυτη την αθλια, χαζη λογικη του σεναριου (που δυστυχως εγινε και στην πραγματικοτητα), η ταινια καταφερε να παρει οσκαρ καλυτερης ταινιας, η βραβευση να γινει απο τον λευκο οικο, οι αμερικανοι να συσπιρωθουν σαν λα(θ)ος και ο ben να παρει αρκετα βραβεια σκηνοθεσιας εκτος απο οσκαρ. Σε αυτο το σημειο παραδεχομαι την ακαδημια γιατι ηξερε τι εκανε. Δεν αξιζε οσκαρ αυτη η σκηνοθεσια. Μην τρελαθουμε τελειως. Υποκριτικα κιολας ο ben ηταν αθλιος. ΑΘΛΙΟΣ. Ειχε μουσι και μαλλι, ενα στανταρ υφος και

ακομα και να του ελεγες οτι πεθανε ολη του η οικογενεια αυτος θα ειχε ακομα την ιδια εκφραση. Ηταν μια απο τις μεγαλυτερες προπαγανδες πετυχαν αυτο που ηθελαν. Και οι μακακες οι ιρανοι διαμαρτυρηθηκαν γιατι τους εκαναν να μοιαζουν σαν χαζοι. Χαζοι ειναι απο τη στιγμη που διαμαρτυρηθηκαν για λαθος λογο.

Όχι ότι είμαι δικηγόρος του Affleck ή των Αμερικάνων αλλά η ταινία επιλέγει να μην ασχοληθεί με τους 50 και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπάθησαν να τους σώσουν. Μυστική επιχείρηση για διάσωση των 50 με 8 ελικόπτερα απέτυχε παταγωδώς και οδήγησε στο θάνατο 8 στρατιωτών.  Μετά οι Ιρανοί πήραν τους 50 από την πρεσβεία και τους "μοίρασαν" σ' όλη την Τεχεράνη με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο για τους Αμερικανούς να τους διασώσουν. Λογικό και αναμενόμενο μια Αμερικανική ταινία να μην ασχοληθεί με τις αποτυχίες της Αμερικής και να επικεντρωθεί στις "λαμπρές" επιτυχίες της. Αυτό είναι και το μόνο μείον στην ταινία για μένα. Κατά τα άλλα είναι μια υπέροχη ταινία.

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Eagle_Claw

Δημοσ.

Όχι ότι είμαι δικηγόρος του Affleck ή των Αμερικάνων αλλά η ταινία επιλέγει να μην ασχοληθεί με τους 50 και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπάθησαν να τους σώσουν. Μυστική επιχείρηση για διάσωση των 50 με 8 ελικόπτερα απέτυχε παταγωδώς και οδήγησε στο θάνατο 8 στρατιωτών.  Μετά οι Ιρανοί πήραν τους 50 από την πρεσβεία και τους "μοίρασαν" σ' όλη την Τεχεράνη με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο για τους Αμερικανούς να τους διασώσουν. Λογικό και αναμενόμενο μια Αμερικανική ταινία να μην ασχοληθεί με τις αποτυχίες της Αμερικής και να επικεντρωθεί στις "λαμπρές" επιτυχίες της. Αυτό είναι και το μόνο μείον στην ταινία για μένα. Κατά τα άλλα είναι μια υπέροχη ταινία.

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Eagle_Claw

καλα κανεις μιας και εγω σχολιασα αυτα που γινονται στην ταινια. δεν ηξερα οτι εγιναν τελειως διαφορετικα τα πραγματα απο οτι μας εδειξε η αμερικη. οχι ο ben αλλα η αμερικη

Δημοσ.

The Perks of being a Wallflower

Απο τις καλυτερες ταινιες του 2012. Ηταν τεραστια εκπληξη για μενα. Το σεναριο ηταν φοβερο, αξιο αντιγραφης, με τα up και down του. Οι ερμηνειες των 3ων παιδιων ηταν πολυ αληθινες. Ο καθενας ταιριαζε στον ρολο του απολυτα. Ειδικα ο πρωταγωνιστης το ενιωθε πραγματικα. Εμεις δεν μπορουμε να κρινουμε τις συμπεριφορες των εφηβων στο λυκειο μιας και η ταινια εξελισσοταν στην αμερικη, που οπως ξερουμε σε αυτον τον τομεα εκει τα πραγματα ειναι λιγο πιο σκληρα. Παντως τα παιδια αυτα ετσι οπως μας τα παρουσιασε δεν ηταν και τοσο του περιθωριου. Μαλλον ηταν με την εννοια οτι ψαχνοντουσαν λιγο παραπανω σε σχεση με αυτα που περασαν πιο παλια. Το σεναριο και το ολο στησιμο το ζηλεψα πραγματικα. Το soundtrack ειναι φοβερο, τωρα παιζει στο background. Και εκλεισε με μια ωραια ανατροπη αν και δεν ξερω για ποσους απο εσας ηταν ανατροπη μιας και εγω κατι υποψιαζομουν. Η ενσταση μου σε αυτο στο spoiler. Στην σκηνη που ειναι στο νοσοκομειο καπου στην μεση της ταινιας και ολοι ειναι απο πανω του, ετσι οπως μιλαγε, ο τονος της φωνης του, το στυλ του μου θυμησε τον christian bale. Εχουν συνεργαστει κιολας στο παρελθον οποτε καλα εκανε και τον αντεγραψε.

Μου αρεσε ετσι οπως εξελιχθηκε και βγηκε στην επιφανεια του προβλημα με την θεια του. Σκεφτομουν σε ολη την ταινια οτι κατι μπορει να του ειχε κανει αλλα δεν πηγε το μυαλο μου εκει. πως γινεται μια τετοια γυναικα να κακοποιησει σεξουαλικα! ενα παιδακι γυρω στα 7. Δεν μου κολλαγε

ΥΓ. Εχω δει και αλλες ταινιες για τις οποιες δεν εχω γραψει, ισως δεν χρειαζεται κιολας εκτος απο το skyfall. Αμα αυτη ηταν η καλυτερη ταινια bond οι προηγουμενες ποσο χαλια ηταν; (εχω δει μερικες)

Όντως από τις καλύτερες ταινίες και η  Emma απλά καταπληκτική.Συν το ότι είναι και τόσο κουκλάρα.Καλά  η θεία του αγοριού για κλωτσιές όμως...

Δημοσ.

Zero Dark Thirty : Πολύ καλή αν και λίγο μεγαλούτσικη (δυόμισι ώρες). Το τέλος είναι αρκετά σκοτεινό , οπότε προτείνω να τη δείτε βραδυνές ώρες για να καταλαβαίνετε καλύτερα τι γίνεται.

9/10 γιατί σε κρατάει σε εγρήγορση. (Βέβαια το θέμα είναι full αβανταδόρικο!)

Δημοσ.

Life of Pi

Εκπληκτικη ταινια. Τα εφε ηταν φοβερα, οι εικονες ηταν που καθαρες και γενικα σου αφηνε μια ωραια αισθηση. Ο ηθοποιος που υποδυοταν τον συγγραφεα απορω τι εκανε εκει. Τον ειχα για τελειως χαζο. Ο μεγαλος "πισινας" καποιον ηθοποιο αντεγραφε σε εκφρασεις του προσωπου του αλλα δεν θυμαμαι ποιον. Ισως τον christopher walken.

Ang Lee προσκυνω! Τι σκηνοθεσια... του αξιζε οντως και αυτο το οσκαρ. Παω να ξεσκονισω την φιλμογραφια του

• Like 1
Δημοσ.

Το Life of Pi βλέπεται η βαριέσαι;

Ρωτάω γιατί βλέπω μια βάρκα με έναν άνθρωπο και μια τίγρη και το φοβάμαι.

Δημοσ.

Ειδαμε και λεμε..........

1)Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1853728/?ref_=sr_1">Django Unchained

Eνταξει τιποτα λιγοτερο απο αυτο που περιμενα!!!!!!!!Νομιζω οτι της αξιζαν ολες οι διθυραμβικες κριτικες και τα καλα λογια που εχουν ακουστει γιαυτην!!!!!!

Αψογη σε ολα της.........σεναριο εκπληκτικο....ερμηνειες εξαισιες....σε κραταει παντα στην κοψη του ξυραφιου.....και ακομα και τις στιγμες που σε σοκαρει με την βιαιοτητα της το κανει να μοιαζει τοσο ταιριαστό!!!!

Οι αναφορες στο παρελθον σαφεστατες.

Το υποκωφο χιουμορ ειναι Ταραντινικο και εξαισιο!!

Αυτοι που ξεχωριζουν ειναι σαφεστατα ο Waltz και ο Samuel και λιγο πισω ο Leo.

Δεν ειναι η καλυτερη ταινια του Ταραντινο...αλλα ειναι η καλυτερη ταινιια που εχω δει φετος ,εως τωρα !! (με ανεση κιολας)

(Ασχετη ερωτηση.....χωρις να χρειαζεται να την βαλω σε σποιλερ.....Ποιος ηταν ο λογος να παιζει ο ιδιος ηθοποιος 2 ρολους μεσα στην ταινια....ιδιαιτερα μαλιστα απο την στιγμη που στον πρωτο 'σκοτωνεται' μεσα στα πρωτα λεπτα??Εντυπωση που εκανε.....και δεν μπαινω στο κοπο να το googlαρω!!)

8/10

2)Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1907668/?ref_=sr_1">Flight

Ωραιοτατη ταινιουλα!!!!!!!Κομμενη και ραμμενη επανω στον πρωταγωνιστη που δινει ρεστα!!!Το'χει ακομα ο Denzel.....μπορει και σηκωνει στις πλατες του μια ολοκληρη ταινια...μπορει να αποδωσει πιστα εναν 'γηινο' ψευτοηρωα με της αδυναμιες και τα παθη του....την εσωτερικη του παλη αναμεσα στο φαινεσθε και το ειναι και την διαμαχη του με τον εξω κοσμο!!

Η σημειολογια της τυπισσας junkie μου αρεσε!!!!

Δεν μου αρεσε το 'καλλωπισμενο' τελος ....ιδανικο για να βγουν τα αμερικανακια ανακουφισμενα και περηφανα απο τις αιθουσες!!!!Δυστυχως η ζωη ειναι περισσοτερο αμειλικτη.

Τρελλο γελιο ο Goodman και ο ρολος του!!

6,5/10

Δημοσ.

ειδα το john dies at the end, πλακα ειχε και καλοπαιγμενο απο τους πρωταγωνιστες για ταινια του ειδους,..βλεπεται ευχαριστα

• Like 1
Δημοσ.

Το Life of Pi βλέπεται η βαριέσαι;

Ρωτάω γιατί βλέπω μια βάρκα με έναν άνθρωπο και μια τίγρη και το φοβάμαι.

Δεν βαρεθηκα καθολου. Εχει backstory και ακομα και οι σκηνες που ειναι μονοι τους σε κρατανε σε εγρηγορση. Αν την δεις σε καλη ποιοτητα, 720p+ και σε καλη τηλεοραση με Home cinema ειναι ακομα καλυτερα. Εχει φανταστικες εικονες

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποκριτικα κιολας ο ben ηταν αθλιος. ΑΘΛΙΟΣ. Ειχε μουσι και μαλλι, ενα στανταρ υφος και

ακομα και να του ελεγες οτι πεθανε ολη του η οικογενεια αυτος θα ειχε ακομα την ιδια εκφραση.

Άκουσα ότι άνοιξε σχολή υποκριτικής η Kristen Stewart και o Ben παρακολουθεί μαθήματα.

Δημοσ.

Wow!!!!!!!!Ξεκιναω με αυτο....εχει σημασια....

Απολαυσαμε και λεμε...

1)Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1560747/">The Master

Eιχα ακομα την 'μαγεια' και το γλυκο συναισθημα του django νωπο μεσα μου.....και ξεκινησα να δω την ΤΑΙΝΙΑΡΑ αυτη ανυποψιαστος..........

Νταξ......ευκολα η καλυτερη ταινα που εχω δει φετος....σαφεστατα καλυτερη και απο το απολαυστικο επος του Quentin.

To σινεμα οπως πρεπει να ειναι για μενα!!!!!!

Ναι το σεναριο ειναι καπως δαιδαλωδες.....ναι θα μπορουσαν να ειναι τα συμπερασματα  περισσοτερο ξεκαθαρα....αλλα ποιος νοιαζεται για τετοιες λεπτομεριες????

Για την σκηνοθεσια και την φωτογραφια ξεραμε τι να περιμενουμε.....αλλα εδω με το εκπληκτικο σεναριο και τους απιστευτους ηθοποιους πιστευω οτι χτυπαει ψηλα ταβανια!!

Ειναι απο τις ταινιες που θα με βασανιζει για καιρο..καθως ειναι ιδιαιτερα πολυεπιπεδη....

Σου βαζει γριφους του στυλ 'τι εννοουσε εδω?'....'τι ηθελε να δειξει με αυτη την σκηνη??'.......'........τροφη για σκεψη και για προβληματισμο!!!!Ειμαι σιγουρος οτι μολις την ξαναδω τα ερωτηματα (και η ευεξια που τα ακολουθει) θα πολλαπλασιαστουν!!!

Τον Hoffman τον ξερουμε....ειναι βραβευμενος....ειναι ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ.....end of story.

Αυτος που σε αφηνει λιγο λακαμα με την ερμηνεια του ειναι ο Χοακιν.Πραγματικα απορω πως δεν καταφερε να κερδισει το αγαλματακι.....ειναι μαγικο να μπορει να δει κανεις πως 'ντυνεται' τον ρολο....πως μεταμορφωνει το σωμα του.....το προσωπο του....τον τροπο ομιλιας του....πως με τις εκφρασεις του δινει τον προβληματικο  αντικοινωνικο και αδυναμο (ή μηπως οχι?) χαρακτηρα του Freddie.Ειναι σκηνες (οποιοι εχουν δει το εργο θα καταλαβουν) που η καμερα ειναι στραμμενη στο προσωπο του για ωρα χωρις αλλο πλανο να μεσολαβει......και πραγματι εκει δειχνει ποσο μεγαλος ειναι....σου κοβει την ανασα και δεν θες να κουνηθεις απο την θεση σου.Απλα μοναδικος.

Ειναι ομορφο να βλεπεις οτι αποφασισε να ξαναγυρισει μαζι  στην ηθοποια γιατι το εχει!!

Ιδιαιτερη μνεια στην Ανταμς (παρακαλω να προσεχθει ο ιδιαιτερος ρολος που παιζει) και στο τροπο που μιλαει με το προσωπο της!!!Την βοηθαει το fusique της βεβαια, αλλα μονο με την σιωπη της κραυγαζει λεξεις.Πολυ καλη!!

Οσο για τα μυστικιστικα ερωτηματα που πλανωνται (περι σαιεντολογιας ο λογος??) δεν μπορω να πω οτι απαντωνται......και δεν νομιζω οτι ηθελε ο σκηνοθετης να τα απαντησει.Περισσοτερο τον ενδιεφεραν νοηματα οπως οικογενειακη αποσαρθρωση.....συσσωρευμενος εσωτερικος θυμος....χειραγωγηση του πληθους.....η μοναξια και η αντικοινωνικοτητα!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΔΕΝ ισχυριζομαι οτι ειναι το αριστουργημα που θα γινει ο φαρος στην ιστορια του σινεμα...

ΔΕΝ ειναι ευκολη ταινια....ουτε και το καταλληλο ειδος για να δει κανεις μασουλωντας nachos με μπυρα..

Τα 137 λεπτα (και ομως τοσο λιγα) ειναι τοσο πυκνα που λιγοι θα καταφερουν να μπουν στην μαγεια της...

Ειναι ομως....... 'Μεθυστικά ελκυστικό, εντυπωσιακά διλληματικό,
απόλυτα ουσιώδες και βαθιά φιλοσοφημένο, το "The Master" είναι μία από
τις πιο αμφιλεγόμενες και συνάμα ποιοτικότερες ταινίες του 2012!'  (κλεμμενη κριτικη απο το ποπκορν)

Οτι καλυτερο ειδα φετος!

8,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Argo (2012)

Ο Ben πραγματικά άθλιος στην συγκεκριμένη (όχι ότι είναι και καλός γενικότερα). Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον gavro και προσωπικά βρήκα ποιο ενδιαφέρουσα σε ένταση (εδώ να πω ότι δεν μου έβγαλε την ένταση και αγωνία που διάβασα σε πολλά review) και εξέλιξη χαρακτήρων (oldman θεός) η προπερσινή Tinker Tailor Soldier Spy (και οι δυο κατηγορίας drama, thriller, mystery).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...