Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Green Street Holligans

Πολυ καλη ταινια, ωραιο ξυλικι και σε πορωνε οσο πηγαινε.

8.5/10

Αυτη ειναι η καλυτερη ταινια με hooligans, δες και το 2ο το οποιο ειναι εξισου καλο αλλα οχι οσο το 1ο.

Εχω ψαξει να βρω και να δω και αλλες ταινιες με hooligans αλλα καμια δεν εφτανε το green street, καλη ταινια ηταν και το football factory αλλα οπως ειπα οχι οπως το green street.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Berlin Calling

Ταινιαρα λογο μουσικης κυριως. Απο τις αγαπημενες μου. Φοβερος ο Kalkbrenner, οσους σας αρεσει η Techno House να την δειτε. Αν και η ταινια διαπραγματευεται και αλλα πραγματα περαν της μουσικης αυτης

8/10

Δεν μπορω να την βρω πουθενα , με αυτα μεγαλωσα δεν βοηθας να την βρουμε και εμεις να θυμηθουμε τα νιατα μας  :-D.ΣΕ ΠΜ ΕΛΕΟΣ! νιωστε λιγο...

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

O άγρυπνος φρουρός είναι εδώ και επιβλέπει. Προσέξτε μην δεχθείτε την τιμωρία του Μάμρα. Του Παντοντινού.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να την βρω πουθενα , με αυτα μεγαλωσα δεν βοηθας να την βρουμε και εμεις να θυμηθουμε τα νιατα μας  :-D.ΣΕ ΠΜ ΕΛΕΟΣ! νιωστε λιγο...

Καταρχην δεν βρικσω που να σε στειλω προσωπικο μηνυμα :P

Κατα δευτερο, ψαξε στα γνωστα τορρενταδικα και θα την βρεις, Την εχουν

Δημοσ.

Green Street Hooligans 2

Πραγματικα το πιστευω, αυτος που
σκηνοθετησε την ταινια, αυτος που εγραψε το σεναριο και γενικα ολοι οσοι
ασχοληθηκαν με αυτην την ταινια, ηταν φοιτητες που εκαναν πρακτικη για
το πτυχιο τους στην σχολη κινηματογραφου που περασαν. Πολυ χαλια, πολυ
γελοια καποια πραγματα, σαν να βλεπω ερασιτεχνικη ταινια. Καμια συγκριση
με το πρωτο.
2/10

Δημοσ.

The Master

Δεν θα πω πολλά. Φωτογραφία απίθανη. Σενάριο εγγύηση PTA. Ερμηνείες άριστες. Respect...

*Άντε γ@μήσου ακαδημία και εσύ και οι ηλίθιες υποψηφιοτητές σου 

Δημοσ.

Αυτη ειναι η καλυτερη ταινια με hooligans, δες και το 2ο το οποιο ειναι εξισου καλο αλλα οχι οσο το 1ο.

Εχω ψαξει να βρω και να δω και αλλες ταινιες με hooligans αλλα καμια δεν εφτανε το green street, καλη ταινια ηταν και το football factory αλλα οπως ειπα οχι οπως το green street.

Θα διαφωνησω.

Το football factory πιστευω ειναι πολυ ανωτερο. Το green street δεν μου αρεσε καθολου. Δεν θυμαμαι ακριβως τι γινεται μιας και εχω χρονια που το ειδα, αλλα απο οτι θυμαμαι μου ειχε φανει πολυ μαπα με πολλες παιδαριωδεις σκηνες.

Και το σημαντικοτερο

Δεν γινεται να παρεις στα σοβαρα ταινια στην οποια ο Frodo ειναι χουλιγκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Θα διαφωνησω.

Το football factory πιστευω ειναι πολυ ανωτερο. Το green street δεν μου αρεσε καθολου. Δεν θυμαμαι ακριβως τι γινεται μιας και εχω χρονια που το ειδα, αλλα απο οτι θυμαμαι μου ειχε φανει πολυ μαπα με πολλες παιδαριωδεις σκηνες.

Και το σημαντικοτερο

Δεν γινεται να παρεις στα σοβαρα ταινια στην οποια ο Frodo ειναι χουλιγκαν.

Ουτε καν φιλε μου.

Το green steet προσεφερε και φοβερη ιστορια αλλα και πολυ ξυλικι, οτι γινοτανε δηλαδη παλια στην αγγλια με τους χουλιγκανς.Το football factory ναι μεν ηταν καλη ταινια αλλα ηθελα να δω περισσοτερο ξυλο μεσα (αλλωστε γιαυτο την εβλεπα την ταινια και δεν μου το προσεφερε οπως το green street.

Εγω ειχα δει πρωτα το 2ο και μολις ειχα παει να δω το 1ο και ειδα τον Frodo στο εξωφυλλο κολωσα καπως γιατι δεν μαρεσει ο ηθοποιος και δεν μπορουσα να τον φανταστω σε αυτη την ταινια, και ομως μολις την ειδα και οσο προχωρουσε σιγα σιγα η ταινια και εμπενε και αυτος στα κολπα μου αρεσε πολυ...και μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το 2ο.

Δημοσ.

The Master

Δεν θα πω πολλά. Φωτογραφία απίθανη. Σενάριο εγγύηση PTA. Ερμηνείες άριστες. Respect...

*Άντε γ@μήσου ακαδημία και εσύ και οι ηλίθιες υποψηφιοτητές σου 

Ας κρατησουμε ενα επιπεδο τουλαχιστον απο ατομα οπως εσυ .Μονο ο DOP μπορει να ξεφευγει εδω μεσα και αυτος τιμης ενεκεν.

• Like 2
Δημοσ.

Για...χουλιγκανια πολυ καλο ηταν το I.D. (1995) και το Rise of the footsoldier (2007) αν και το δευτερο δεν ηταν αμιγως χουλιγκανικης θεματολογιας.

Δημοσ.

Green Street Holligans

Πολυ καλη ταινια, ωραιο ξυλικι και σε πορωνε οσο πηγαινε.

8.5/10

Οπου αν δεν τον γνωρίσατε ή θυμάστε παίζει ο Charlie Hunnam ή αλλιώς jax απο το son of anarchy

Δημοσ.

καταρχάς ειναι φίλε,καταρχήν διαφωνείς ή συμφωνείς,για λόγους αρχής.

Καταρχην δεν βρικσω που να σε στειλω προσωπικο μηνυμα :P

Κατα δευτερο, ψαξε στα γνωστα τορρενταδικα και θα την βρεις, Την εχουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...