Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 HugoΚαλη ταινια. Ωραια ιστουριουλα. Πολυ ωραιες εικονες καισκηνοθεσια. Απλα δεν ειχε το αποκορυφωμα να το πω στο τελος. Και στοσεναριο ισως με ξενισε λιγο που εγιναν πολλα πραγματα στην τυχη και στηνσυγκιρια και οχι στην ικανοτητα του πρωταγωνιστη.7.5/10
speedy23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Lincoln. Οπως πολλοι θα εχετε πει ηδη, Κραταω μονο την ερμηνεια του DDL ως Αβραμη και μονο αυτο. Δεν γνωριζω και παρα πολλα για εκεινη την περιοδο αλλα κατι μου λεει οτι τον εχουν "ωραιοποιησει" πολυ τον Αβραμη σ'αυτο το εργο ο Spielberg και η παρεα του. Απ'οσο ειχα διαβασει απλα ηθελε να καταργησει την δουλεια για πολιτικους λογους (και για τον εμφυλιο πολεμο) και δεν πιστευε στην ισοτητα ολων. Anyway.... 6/10
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 the ABCs of terror ... δεν προτεινω, πραγματικα δεν προτεινω. Αν και ειχε καποια καλα σκηνικα...
revolver1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ^^ Από τις 26 σκηνές ζήτημα να άξιζαν οι 5-6.Κρίμα γιατί θα μπορούσε να γίνει πιο μεστό .
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 the ABCs of terror ... δεν προτεινω, πραγματικα δεν προτεινω. Αν και ειχε καποια καλα σκηνικα... α ναι θελω σαν κολασμενος το τρακ που επαιξε στο youngbuck ωσαν κολασμενος ^^ Από τις 26 σκηνές ζήτημα να άξιζαν οι 5-6.Κρίμα γιατί θα μπορούσε να γίνει πιο μεστό . ηταν κατι το διαφορετικο, με αποτελεσμα να μην παιζει με τους κανονες που εχεις/εχουμε συνηθίσει... α ναι θελω σαν κολασμενος το τρακ που επαιξε στο youngbuck ωσαν κολασμενος ηταν κατι το διαφορετικο, με αποτελεσμα να μην παιζει με τους κανονες που εχεις/εχουμε συνηθίσει... http://www.youtube.com/watch?v=DLsw4JzpejA
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 I Am Legend. Πολύ καλή ταινία με τρομερή ατμόσφαιρα. Και ο Will Smith ήταν άριστος. Μπέρδεμα λίγο στο τέλος αλλά βρήκαμε την άκρη με τον φίλο μου. Την συνιστώ σε όσους ενδιαφέρονται για post-apocalyptic σκηνικά. Είδα και το alternative ending, αλλά μου φάνηκε μεγάλη μπαρούφα. Χίλιες φορές το κανονικό. 9/10
CROM271 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειδα χτες για πρωτη φορα το Site: http://www.imdb.com/title/tt0062622/">2001: A Space Odyssey . Αν και ειμαι μεγαλος sci-fi fan την συγκεκριμενη ταινια την ''απεφευγα'' γιατι παντα ειχα την υποψια (απο κομματια που ειχα δει και διαφορα σχολια) πως θα με απογοητευε. Ας ξεκινησουμε πρωτα απο τα εφε, την φωτογραφια, την σκηνοθεσια, την μουσικη κλπ. Η ταινια εχει στο τσεπακι της ενα 10/10 λαμβανοντας υποψη και την χρονολογια που ειναι γυρισμενη βεβαια. Δεν χρειαζεται να αναλυσω κατι παραπανω πιστευω. Αδιαμφισβητητο επισης το γεγονος οτι η ταινια ειναι πρωτοποριακη και μπροστα απο την εποχη της. Αρκει απλα να σκεφτεις πως ο ανθρωπος δεν ειχε παει ακομα στη σεληνη. Επισης η υποθεση ειναι πολυ καλη με συμβολικο βαθος και μηνυματα. Ολα τα παραπανω δειχνουν πως προκειται για μια ταινια επος. Δυστυχως ο Κιουμπρικ καταφερε να καταστρεψει μια υπεροχη ιδεα και να κανει μια απο τις πιο κουραστικες ταινιες ολων των εποχων. Στην προσπαθεια του να περασει τα νοηματα που ηθελε ξεπερασε δυστυχως πολυ το οριο με αποτελεσμα η πλοκη να ξετυλιγεται υπερβολικα αργα, με ατελειωτες ακολουθιες ανουσιων εικονων που απο ενα σημειο και μετα σε προκαλουν να κλεισεις την τηλεοραση. Συμπερασματικα η ταινια θα μπορουσε να ειναι κατι πολυ μεγαλο αλλα αυτη η προσπαθεια οχι απλως μενει ημιτελης αλλα γινεται τοσο κουραστικη και βαρετη σε σημειο που δεν θα προτεινα σε κανενα να δει την ταινια. Βαθμολογια δεν βαζω γιατι θα ειμαι υπερβολικα κακος, μιας και αυτο που μου αφησε τελικα η ταινια ειναι θυμος για την καταστροφη ενος αριστουργηματος. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2013 από CROM271
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αχχχ θα με τρελανετε τρελοπαιδα ,παω να παρω τα ηρεμιστικα μου... 1
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Tragic που λέει και η Τασούλα Ρε μην τα πετάτε έτσι αυτά.
CROM271 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Tragic που λέει και η Τασούλα Ρε μην τα πετάτε έτσι αυτά. Τα tragic και τα συναφη αστα. Αν θες να πεις την αποψη σου ή θελεις να κανεις κριτικη στην κριτικη μου ελευθερα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2013 από CROM271 2
6xXx6 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 candy (2006) 7/10 http://www.imdb.com/title/tt0424880/ 1
Billys636 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 berberian sound studio 2012 περιμενα να δω μια αποκρυφιστικη ταινια με δοσεις thriller αλλα το μονο που ειδα ηταν τo σεβαστο "ελληνικο" σκυλι... τουτεστιν δεν καταλαβα τι εγινε... Ουτε κι εγω καταλαβα τι εγινε, και μετανιωσα που δεν την σταματησα απο την αρχη.. Sushi Girl Σαν remake του Reservoir Dogs, με πολλή βία και στυλ του Ταραντίνο. Αξίζει να τη δείτε. 7/10 Με εξεπληξε ευχαριστα η ταινια, και ημουν διστακτικος οταν την ξεκινησα. Την προτεινω κι εγω.
b_real Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1255953">Incendies Απλά συγκλονιστικό
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 a company man 2012 νταξει, περασε η ωρα... επισης θα ορκιζομουν οτι καποια στιγμη αλλαξανε καμερες...
souz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 A perfect ending διαφορετικό αλλά καλό... Τα μυθικά πλάσματα του Νότου: τα περίμενα κάπως διαφορετικό αλλά με κέρδισε ήταν ωραίο μόνο που ήταν λίγο 8/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις