Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Thing 2011

Τραγικα γελοιο το εξωγηινο τερας, τραγικα αθλια τα κλισε, αλλα ειχε αρκετες πετυχημενες στιγμες φοβου. Το ηξερες δλδ, το περιμενες, αλλα ειχε chills

3/10

Το παλιο τουλαχιστον ελεγε τπτ, αμα ειναι να ξεκινησω με κεινο?

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παλιο ειναι η συνεχεια του καινουριου, το καινουριο ειναι prequel

Δλδ του 2011 τελειωνει στη σκηνη απο την οποια ξεκιναει αυτο του 1982

Στην πραγματικοτητα ομως ειναι remake, δλδ ειναι πανομοιοτυπιο στην ουσια του και στην εξελιξη του. Απλα το παλιο κατα τη γνωμη μου ηταν λιγοτερο φασαριοζικο και ψευτο-εντυπωσιακο και ως εκ τουτου δουλευε καλυτερα ψυχολογικα

Οποτε ειτε ξεκινας με του 1982 του Καρπεντερ και βλεπεις μια καλυτερη ταινια και χεσ'το του 2011 (αφου θα εχεις δει στην ουσια την ιδια ταινια) ή ξεκινα με του 2011 που δειχνει τι εγινε στο Noρβηγικο σταθμο και συνεχιζεις χρονικα με τους 1982 που δειχνει τι εγινε μετα στον Αμερικανικο σταθμο (απλα τοτε θα εχει μικροτερο Impact το παλιο αφου θα εχεις δει το καινουριο)

Δημοσ.

Oντως το The Thing 2011-αθλιο το τερας..!!

Σημερα ειδα το Insidius...σε κραταει και στο τελος ειναι ολα τα λεφτα..του βαζω 8,5/10.!

Δημοσ.

The Skin I Live In

Δεν υπήρξα ποτέ Αλμοδοβαρικός, δε νομίζω άλλωστε να έχω δει πάνω από 3 ταινίες του. Η συγκεκριμένη θεωρώ ότι ήταν πολύ ιδιαίτερη, προσωπικά τη βρήκα προβλέψιμη αλλά πολύ αξιοπρεπής

7,1/10

Insidious

Εϊχα όρεξη για ψυχολογικό θριλεράκι σήμερα. Δεν είναι μούφα όπως έχω ακούσει από πολλούς αλλά ούτε και κάτι σπουδαίο. Μια ατμόσφαιρα την έχει κακά τα ψέματα. Μου άρεσε το τέλος.

6,6/10

Δημοσ.

Το Catch 44 παρόλο που έχει καλό καστ (ένας απο τους λόγους που είδα την ταινία) είναι επιεικώς μετριότατη. Μου θύμισε Ταραντίνο (όχι στις καλές του μέρες): οι διάλογοι, η ίδια η υπόθεση και ειδικά το τέλος (χιλιοειπωμένο και εντελώς αναμενόμενο).

Ευτυχώς έχει μικρή διάρκεια διαφορετικά ...

Δημοσ.

ειδα χθες το ghost writer (οχι το ghost rider :D)... πολύ καλή πλοκή και αινιγματική....μπορώ να πω πως σου δίνει ένα πολύ βασικό νόημα

Δημοσ.

συμφωνώ με salazar1991 και εγώ εχτές την είδα και ήταν μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία 2 χρόνια 9,5/10

Δημοσ.

συμφωνώ με salazar1991 και εγώ εχτές την είδα και ήταν μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία 2 χρόνια 9,5/10

Τη σταμάτησα 40 λεπτά πριν το τέλος γιατί κατάλαβα ότι έπρεπε να τη δω σε cinema οπωσδήποτε!

Δημοσ.

Persepolis

persepolis.jpg

Αυτο προερχεται απο τα Graphic Novel? Το γνωριζει κανεις περα απο ταινια? Επειδη εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω που ειχα ξανακουσει καποιο reference, αλλα μαλλον πρεπει να το ειχα δει σε κομιξ στα Public...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...