Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Back to the Future 1 και 2.

Αρχίζοντας το πρώτο δεν με ενθουσίασε και λέω μήπως είναι μαλακία αλλά τελικά ήταν πολύ καλό. Είχε πολύ χιούμορ, καλή δράση και το σκεπτικό με το ταξίδι στον χρόνο ήταν καλά φτιαγμένο. Είναι πιο πολύ για μικρές ηλικίες αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ στην τελική, ίσως κιόλας είχα πολύ καιρό να δω τέτοια ταινία.  8/10

Το 2ο μαύρα χάλια. Πέρα από το ότι ήταν καθαρά βασισμένο στην πρώτη ταινία και κρατιόταν πάνω της με νύχια και με δόντια, παρά την απουσία χιούμορ και τα αστεία που αστεία που δεν έπιαναν στο τέλος λέει to be continued και πετάει το τραιλερ της τρίτης ταινίας που θα διαδραματίζεται στην άγρια δύση.  6/10

Πιο ξενέρωτο πράγμα από αυτό το τραιλερ δεν έχω ξαναδεί. Παρότι την έχω ήδη καταβάσει την τρίτη, θα πάει για σβήσιμο κατευθείαν.

Το πρώτο αξίζει όμως

σεβαστη η αποψη σου αλλα αν σου πω πως το 2 με αρεσε πιο πολυ.Ηταν πιο σκοτεινο απ το 1 πιο αγωνιωδες και εστω και αν ειχε καπια εληψη χιουμορ που αυτο δεν απουσιαζε απο το πρωτο   ειχε το καταλληλο σετινγκ για να το δεις μεχρι στο τελος.
το 3 δεν ηταν τιποτα γουαω απλα μονο και μονο για να ολοκληρωθει η τριλογια και ειχε 2 σκηνες δρασης για να το παιξει ταιμ τραβελ και wild west    
Μαλιστα το φιναλε το βρηκα καραηλιθιο αλλα οι ηθοπιοι στο τελος ηταν αυτοι που εσωσαν το εργακι.Μαλιστα θυμαμαι το χα δει στο σινεμα οταν ειχε βγει τοτε και δεν ειχα καταλαβει πολλα αφου εκανε αναφορα στα αλλα 2 που χτυπαω το κεφαλι μου που δεν τα χει και αυτα τοτε στο σινεμα αλλα η ταινια μου ξυπνα παλιες αναμνησεις.. :shock:
Οτι και να πεις για το BACK TO THE FUTURE        για μενα ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ sci fi των 80ς που πλεον πιστευω πως αν το ρολο δεν θα το παιρνε ο michael j fox    αλλα o eric stoltz     η ταινια θα πηγαινε στον απατο..κατι ηξερε ο ρομπερτ :-D
  • Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lincoln. 6.5/10

.Με αυτά που είχα  ακούσει για την ταινία  πίστευα ότι θα έβλεπα κάτι καλύτερο .Αδιάφορο cast και εναν Daniel Day-Lewis που ήταν σαν μαστουρωμένος 

Δημοσ.

Argo. 5/10. Αργο και βαρετο και αδιαφορο. Αντι να μας δειξει τι εγινε με οσους εγκλωβιστηκαν και προφανως υπεφεραν μας δειχνει τι εγινε με οσους την πουλεψαν και ειχαν αραξει στην πρεσβεία του Καναδα. Σιγα τους ηρωες. Τωρα που το σκεφτομαι 3/10.

Το argo σαρώνει τα βραβεία πάντως!

http://www.nooz.gr/entertainment/to-argo-epikratise-kai-sta-vraveia-baftapsx

Απο προπαγάνδα οι ΗΠΑ δεν ειχαν ποτε πρόβλημα. 

Απότι καταλαβαίνω, όσοι το δουν σε divx/home cinema έχουν χάσει όλη την ταινία. Στο σινεμά σου έβγαζε μια απίστευτη ένταση, σε είχε καθηλωμένο στη καρέκλα να αγωνιάς, και ας ήξερα την έκβαση της υπόθεσης δηλαδή το τέλος της ταινίας ήταν προβλέψιμο. Για αυτόν τον λόγο πήρε βραβείο achievement of cinematography.

Όσον αφορά την προπαγάνδα, κάνετε λάθος. Από την αρχή της ταινίας κατέστησε σαφές ότι για την κατάσταση στο Ιράν φταίει αποκλειστικά η Αμερική και το ανδρείκελό της ο Σάχης. Δεν μάσησε τα λόγια του, εμμέσως δικαιολόγησε και την εισβολή στη πρεσβεία. Επίσης έδειξε το πόσο εύκολα θα πρόδιδαν τους ίδιους τους ανθρώπους τους η CIA/κυβέρνηση. Η ταινία ήταν αφιερωμένη στις προσπάθειες ενός ατόμου, πράκτορα, που παρέβηκε διαταγές και έβαλε τη ζωή του σε κίνδυνο για να σώσει συμπολίτες του, όχι για το God Bless America.

• Like 2
Δημοσ.

File.png Download: http://www.imdb.com/title/tt1024648/?ref_=sr_1">Argo

Πολυ καλη ταινια συγκαταλεγεται ανετα  μεσα στις καλυτερες της χρονιας.Στα συν της  η αριστη αναπαρασταση της εποχης(80΄s) σε ολες τις  λεπτομερειες.H ερμηνεια του Affleck οσο και να φαινεται περιεργο ηταν πολυ καλη και απροσμενα  λιτη .Σιγουρα εχει και σημεια που εκανε κοιλια αλλα η γενικη εντυπωση ειναι πως προκειται για μια σωστα δομημενη ταινια  για ενα ευαισθητο θεμα  που απαιτει αρκετη δοση αυτοκριτικης  απο την αμερικανικη πλευρα.

8/10

Δημοσ.

berberian sound studio 2012

περιμενα να δω μια αποκρυφιστικη ταινια με δοσεις thriller

αλλα το μονο που ειδα ηταν τo σεβαστο "ελληνικο" σκυλι...

τουτεστιν 

δεν καταλαβα τι εγινε...

Δημοσ.

The Master

Με κάλυψε απόλυτα ο DeadOrganPlayer. Να προσθέσω μόνο την άριστη ποιότητα στο κομμάτι της εικόνας (1080p θέαση).

Requiem for a Dream

Μετά από χρόνια το είδα (1080p) και αν και έχουν ακουστεί τα τόσα θετικά σχόλια για την συγκεκριμένη, αν εξαιρέσω το πασίγνωστο εξαιρετικό soundtrack, την συγκεκριμένη θα την χαρακτήριζα ως μια υπερτιμημένη ταινία (όπως άλλωστε θεωρώ και τον σκηνοθέτη της). Για την ακρίβεια θα την χαρακτήριζα ως Trainspotting ηλιθίων.

• Like 2
Δημοσ.

we need to talk about kevin

http://www.imdb.com/title/tt1242460/?ref_=fn_al_tt_2

Πολυ ενδιαφερον σαν θεμα, με προβληματισμους, και να αναρωτιεσαι για πολλα πραγματα στο τελος.

Ομως επειδη ειναι η μεταφορα ενος κοινωνικου θεματος απο τη σκοπια του σκηνοθετη, για μενα 0/10!

Δηλ ρε συ σκηνοθετη πρεπει να βαλεις οπωσδηποτε τις σκληρες εικονες , να μας δειξεις πως ακριβως με ποιο τροπο σκοτωσε την οικoγενεια του? απο αυτη τη σκηνη και μονο νομιζω κατεστρεψε ολο το εργο.

Δημοσ.

Argo: Το λάτρεψα. Και να φανταστείτε ότι πριν απ'αυτή την ταινία θεωρούσα τον Affleck ατάλαντο και ανέκφραστο. Πλέον άλλαξα γνώμη χάρις στο Argo. Έδωσε ρέστα ο άνθρωπος, τί να λέμε τώρα. Η ταινία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, έβγαζε ένταση και αγωνία μέσα σε ένα ωραίο σενάριο. Την γκρίνια για προπαγάνδα δεν θα την σχολιάσω. Προφανώς ο καθένας είδε την ταινία με άλλη ματιά. 9.5/10

Lincoln: Το όσκαρ πάει σίγουρα στον Lewis. Αυτός ήταν -σχεδόν- όλη η ταινία. Ίσως ο καλύτερος ρόλος στην καριέρα του. Σε μια φάση μου φάνηκε σαν να έκανε κοιλιά η ταινία γιατί έπεσε πολύ ο ρυθμός της αλλά το τέλος ωραιότατο. Επίσης, ήταν προσεγμένο όλο το καστ. 8/10

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1601913/?ref_=sr_1">The Grey (2011)

Περιμενα αρκετο καιρο για να την δω, επιτελους φιλοτιμηθηκα.

Αρκετα καλη ταινια, φυσικα κορυφαιος Liam Neeson (μιλαγε λιγο αλλα ελεγε κουβεντες με μεγαλη σημασια)...εδινε ρεσιταλ για αλλη μια φορα.

Η ταινια οπως ειπα ηταν αρκετα καλη αλλα ωρες ωρες ηταν και αρκετα κουραστικη, μου φανηκε σαν να προχωρουσε αργα.Δευτερη φορα δεν ξερω αν θα την εβλεπα (αν καποτε την εβαζε η tv θα της εριχνα μια ματια, αλλα να την βαλω μονος μου δυσκολο).

Καλα επικο φιναλε, φοβερο το σημειο οπου τελειωσε (βασικα περιμενα να μας διξει το σκηνικο στο τελος αλλα το εκωψε, δεν πηραζει ομως).

"Live or die on this day"

7.5/10

Δημοσ.

Είδα και εγώ το Django Unchained.

Εντάξει, δεν τρελάθηκα κιόλας. Είναι fun, περνάει η ώρα ευχάριστα, αλλά κάποια "κολλήματα" του Ταραντίνο μου χαλάνε πάντα το σύνολο. Δεν ξέρω, κάπου φλυαρεί περισσότερο από όσο πρέπει, κάπου το ξεφτιλίζει εντελώς, κάπου σκαλώνει το μυαλό του (μαύροι, γερμανοί κτλ.) κάτι με χαλάει πάντως. Σκηνοθετικά είναι φοβερός, με ωραία πλάνα τόσο στις σκηνές δράσης όσο και στις πιο ήρεμες. Τα σενάρια του μάλλον με χαλάνε, αλλά έτσι είναι και σε όποιον αρέσει υποθέτω. Πάντως χαίρομαι που βγαίνουν ακόμα ταινίες τυπου western (έστω και μπασταρδεμένες) να αλλάζουμε παραστάσεις που και που. Όλο τα ίδια και τα ίδια οι υπόλοιποι δημιουργοί.

Κανονικά σαν ταινια θα του έβαζα ένα 7, αλλά θα βάλω επιπλέον 0,5 για τον κόπο του Ταραντίνο (3 ώρες ταινία) και την τόλμη (τρέλα) του να φτιάχνει διαφορετικά έργα και άλλο 0,5 για τον S.L.Jackson, ο οποίος ήταν φοβερός (και αστείος) και εντελώς διαφορετικός από άλλους ρόλους του, μου άρεσε πολύ.

Οπότε 8/10 και είμαστε κομπλέ (είμαι στις καλές μου :-D )

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...