Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Silent Hill Revelation (2012)

Γιατί ρε παιδιά γ..άτε ότι γουστάρουμε και αγαπάμε? Τί σας φταίνε οι κάλές ταινίες και κάνετε remake-sequel-prequel-@@@quel?

Για να βάλετε 3D? Αφού σε divx τις βλέπουμε τις μούφες.

Για να πάιξει ο Kit Harington ? Τον βλέπουμε και στο Game of Thronew τί λαπάς είναι.

Γιατί να παίξει η κουκλάρα Carrie-Anne Moss αφού την έχετε κάνει αγνώριστη από το makeup (ούτε που την κατάλαβα)?

Γιατί ξαναγράφετε το σενάριο του original? Σας είπε κανένας ότι δεν μας άρεσε?

Άη σιχτίρ εσείς και οι ιδέες σας.

3/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1379177/?ref_=fn_al_tt_1">The Disappearance of Alice Creed (2009)

Απο σποντα την ειδα την συγκεκριμενη ταινια, ηταν να δω το django αλλα κατι εγινε και ειδαμε αυτην.

Λοιπον, σκηλοβαρεθηκα να βλεπω το ιδιο μερος επι πανω απο ωρα.

Το εργο ειχε ανατροπες, η κοπελια επαιζε πολυ καλα τον ρολο της, το τελος απο την μια το περιμενα (οσο περναγε κιολας η ταινια) αλλα απο την αλλη μολις το ειδα εκανα το σταυρο μου, δλδ ποσο πιο καλα να γινοταν αυτο που εγινε (δεν θελω να ριξω και spoiler κιολας).

Κατα τα αλλα...δηλαδη αμαν για τον Θεο...τι σκατα ηταν ολες αυτες οι ανωμαλιες να πουμε?Μουρθε να ξερασω ρε φιλε.

Γενικα η ταινια ηταν κατω του μετριου, ολα κιολα 3 ατομα συμμετηχαν...(το φορτηγακι που εκαψαν πιστευω αξιζε τα περισσοτερα χρηματα αποτι δηποτε αλλο μεσα απο την ταινια, ετσι κιαλλιως ολη η ταινια μεσα σενα "δωματιο" γυριζοτανε).

4/10

Δημοσ.

Get the gringo

http://www.imdb.com/title/tt1567609/

Το περιμενα λιγο καλυτερο απο αποψεις που διαβασα εδω. Ευχαριστα βλεποταν βεβαια αλλα με κουρασε σε καποιες στιγμες.

6,5/10

Old school

http://www.imdb.com/title/tt0302886/

Την ειχα δει και πριν χρονια. Το πρωτο μισο της ταινιας τα σπαει. Πραγματικα γελας δηλαδη... Στο δευτερο μισο ωστοσο πεφτει λιγο.

7,5/10

Δημοσ.

Argo. 5/10. Αργο και βαρετο και αδιαφορο. Αντι να μας δειξει τι εγινε με οσους εγκλωβιστηκαν και προφανως υπεφεραν μας δειχνει τι εγινε με οσους την πουλεψαν και ειχαν αραξει στην πρεσβεία του Καναδα. Σιγα τους ηρωες. Τωρα που το σκεφτομαι 3/10.

Δημοσ.

Due Date

Eew.. Seriously, it was awful. 

Την έκλεισα, δεν με τράβηξε το παραμικρό. Χαζό humour επιπέδου Σεφερλή στο πρώτο μισάωρο. Έφυγα τρέχοντας. Αδικείται αρκετά ο Robert με την παρουσία του εκεί. Οικονομικά προβλήματα είχε και έκανε τέτοια ταινία; 4 για το Robert και το χαριτωμένο σκυλάκι.

Κρατώ επιφυλάξεις για τη συνέχειά της, μπορεί να γινόταν καλή, αλλά χαντακώθηκε από την αρχή. Ας πει και κάποιος που την είδε ολόκληρη.

αισχος !!

• Like 2
Δημοσ.

7 Psychopaths.Eνα 7αρι δυσκολα.Δεν ειναι οτι σκυλοβαρεθηκα αλλα γενικα περιμενα κατι πολυ καλυτερο και πιο ''δουλεμενο'' εχοντας δει το In (fucking) Bruges του ιδιου σκηνοθετη. Προσπαθησαν να το κανουν cool και cult (κρυφοκοιταζοντας προς ταραντινο) αλλα εχω την εντυπωση πως δεν τους βγηκε οπως το ηθελαν.

Δημοσ.

Καλα το The Impossible γιατι το είδα;;;; Είχα τόσες καλές ταινίες και επειδή είμαι πτώμα απο το διάβασμα είπα να βάλω κάτι απλα για να περάσει η ώρα.

Η μόνη καλή στιγμή ήταν στο νοσοκομείο που για λίγο έχανε ο ένας τον άλλον (έριξα τρελό γέλιο με την κλισεδιά αυτή).

Σίγουρα αυτό που είδαμε θα συνέβει σε κάποια οικογένεια λίγο πολύ. Σε αλλες θα συνέβησαν και πολυ χειρότερα. Και σε κάποιες σκηνές που έβαζε κι εσύ τον εαυτό σου μέσα, σε έπιανε τρέμουλο και μόνο στην ιδέα ΑΛΛΑ εμένα μου φάνηκε πολυ εμπορική η προσέγγιση και καθαρά για να προκαλέσει κλάμα και στεναχώρια. Άμα δεν ξέραμε οτι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα θα έπερνε 0, άνετα. Ανέπτυξε ρε πούστη λίγο τους χαρακτήρες, δώσε λίγο βάθος... Σαν να έβλεπες ταινία δράσης χωρίς τον χαβαλέ τον εκρήξεων. ε τράβα και @!@$...

3/10 και πολύ

Δημοσ.

Back to the Future 1 και 2.

Αρχίζοντας το πρώτο δεν με ενθουσίασε και λέω μήπως είναι μαλακία αλλά τελικά ήταν πολύ καλό. Είχε πολύ χιούμορ, καλή δράση και το σκεπτικό με το ταξίδι στον χρόνο ήταν καλά φτιαγμένο. Είναι πιο πολύ για μικρές ηλικίες αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ στην τελική, ίσως κιόλας είχα πολύ καιρό να δω τέτοια ταινία.  8/10

Το 2ο μαύρα χάλια. Πέρα από το ότι ήταν καθαρά βασισμένο στην πρώτη ταινία και κρατιόταν πάνω της με νύχια και με δόντια, παρά την απουσία χιούμορ και τα αστεία που αστεία που δεν έπιαναν στο τέλος λέει to be continued και πετάει το τραιλερ της τρίτης ταινίας που θα διαδραματίζεται στην άγρια δύση.  6/10

Πιο ξενέρωτο πράγμα από αυτό το τραιλερ δεν έχω ξαναδεί. Παρότι την έχω ήδη καταβάσει την τρίτη, θα πάει για σβήσιμο κατευθείαν.

Το πρώτο αξίζει όμως

Δημοσ.

Requiem for a Dream

Θα μου είχε αρέσει λίγο περισσότερο αν δεν υπήρχε τόσο hype(δικαιολογημένο βέβαια).

Τα αισθήματα που ξυπνάει είναι αρκετά έντονα σε ορισμένα σημεία(διαφορετικό σημείο για τον καθένα-εξαρτάται με ποιον ταυτίζεται πιο πολύ) και νομίζω πως τα πρεζόνια και οι μοναχικοί θα τους συνέπαιρνε περισσότερο.

Γενικά είναι πάρα πολύ καλή η ταινία αν και με το τέλος δεν ξετρελάθηκα όσο με κάποιες σκηνές στην μέση της ταινίας(ειδικά εκεί που ο τύπος επισκέπτεται την μάνα του και του λέει τον πόνο της) διότι μου φάνηκε πως κάποια πράγματα που συνέβησαν δεν ήταν άμεσο αποτέλεσμα των ναρκοτικών αλλά και λίγο συμπτωματικά, όπως δηλαδή το ότι τον μαύρο και τον άσπρο τους έπιασαν, και σα να μην έφτανε αυτό τους έβαλαν κατευθείαν φυλακή (!) (ίσως υπερβάλλω βέβαια σε αυτό). Επίσης προβληματίστηκα λίγο με το ότι αυτά που τους συνέβησαν θα μπορούσαν να ξεπεραστούν μετά από λίγο καιρό,οι 2 θα έβγαιναν από την φυλακή θα έβρισκαν και πάλι προμηθευτή και δεν χρειαζόταν να πουλιέται η γκόμενα και την γριά θα την έκαναν καλά οι γιατροί που έπεσαν πανω της. Μετά βέβαια του κόψαν το χέρι και της γριάς της έμεινε μόνιμη η ψύχωση και τοο άλλος θα μείνει για πάντα στην φυλακή-anyway.

Και θέλω λίγο να σταθώ στο θέμα της μουσικής. Το κύριο soundtrack της ταινίας το είχα ακούσει καμιά εκατοστή φορές, και το έβρισκα πάρα πολύ καλό. Όμως δεν μπορούσα με την καμία να φανταστώ πόσο πολύ θα έδενε μέσα στην ταινία και πόση αγωνία ρυθμό και ένταση θα προσέδιδε στις σκηνές ακόμα και όταν δεν γινόταν κάτι "μεγάλο" ή σημαντικό για την εξέλιξη. Πρέπει να είναι μακράν η καλύτερη μουσική που έχω ακούσει σε ταινία. Και μετά από λίγο μπήκα να διαβάσω τι λένε για το φιλμ στο imdb και έπεσε το μάτι ότι δεν πήρε όσκαρ. Δεν προτάθηκε καν! Αν έχουν τον θεό τους, ακούω τώρα το κομμάτι που κέρδισε για τον τίγρη και τον δράκο και είναι μια πίπα και μισή. Άκουσα και αυτά που προτάθηκαν και είναι κάτι μετριότητες που μπορεί και να έχω 100 φορές ξανακούσει παρόμοιο κομμάτι, τίγκα συνηθισμένο δλδ. Ειδικά του πατριώτη και της μαλένας είναι μαλακίες κανονικές. Σκατά σε αυτούς που αποφασίζουν για τα όσκαρ και να τους μπει το αγαλματίδιο εκεί που θα πάρει ίδιο χρώμα με την βάση του.

Και ίσως έπρεπε και η γριά να πάρει όσκαρ, καλύτερη δεν θα μπορούσε να είναι, τρομερή.

8,6/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...