Sellers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 μπορέι να είναι και photoshop? Σε αυτές που βγαίνει αψεγάδιαστη, ίσως.. Εδώ δεν νομίζω.
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 21Αρκετα καλη, ωραια η πλοκη, μεχρι και mindfuck την λες με αυτο που εγινε στο τελος Οι ηθοποιοι σαν να υστερουσαν λιγο.7.5/10
6xXx6 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 skyfall 7,5 o ''παστίλιες για τον πόνο του αλλού'' έκλεψε την παράσταση!
gavros10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 skyfall 7,5 o ''παστίλιες για τον πόνο του αλλού'' έκλεψε την παράσταση! αυτο το αστειακι με τον "κακο του seven συνεχιζεται"
Gilmaru Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Argo Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτή η ταινία έχει 86/100 metascore στο imdb. Πέρα από την αγωνία στην οποία σε κρατάει το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι από όλη την ταινία είναι τα 5 πρώτα λεπτά όπου γίνεται μια σύντομη αναφορά της ιστορίας του Ιραν. Πέρα από αυτό το πεντάλεπτο δεν προσφέρει ούτε καν τον ρεαλισμό που θα περίμενε κανείς από μια ταινία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, αλλά ούτε εμβαθύνει σε οτιδήποτε άλλο σε σχέση με τα γεγονότα, πέρα από την αγωνία και το αγχος που βιώνουν οι πρωταγωνιστές μέχρι το τέλος. ΟK, μια πετυχημένη ταινία με σασπένς όπως δεκάδες άλλες, προς τι ο ντόρος δεν καταλαβαίνω. Argo fuck yourselves critics. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2013 από Gilmaru
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Due Date Eew.. Seriously, it was awful. Την έκλεισα, δεν με τράβηξε το παραμικρό. Χαζό humour επιπέδου Σεφερλή στο πρώτο μισάωρο. Έφυγα τρέχοντας. Αδικείται αρκετά ο Robert με την παρουσία του εκεί. Οικονομικά προβλήματα είχε και έκανε τέτοια ταινία; 4 για το Robert και το χαριτωμένο σκυλάκι. Κρατώ επιφυλάξεις για τη συνέχειά της, μπορεί να γινόταν καλή, αλλά χαντακώθηκε από την αρχή. Ας πει και κάποιος που την είδε ολόκληρη. 2
paul_agg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Είδα το Site: http://www.imdb.com/title/tt1907668/">Flight ! Καλή ταινία. Το πρώτο μισάωρο ειδικά είναι όλα τα λεφτά, απο κει και πέρα απο οτι κατάλαβα ακόμα και ο ίδιος ο σκηνοθέτης "αράζει" και χαζεύει την τρομερή ερμηνεία του Denzel Washington ο οποίος όπως πάντα παίζει ρέστα, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται καλύτερος. Μάλλον αυτό ισχύει, ίσως του πήγαινε και ο ρόλος βέβαια. Όσον αφορά την υπόθεση απο την πρώτη σκηνή σε ετοιμάζει περίπου για το τι θα δεις, οπότε δεν εκπλήσεσαι. Έχω κάποιες ενστάσεις βέβαια για το τέλος, αλλά δεν θέλω να ρίχνω spoilers οπότε τις κρατάω για τον εαυτό μου. Με λίγα λόγια μια καλή ταινία για ένα ωραίο βράδυ και αν κολλήσετε απο δίπλα και κανα ποτάκι-μπυρίτσα θα την ευχαριστηθείτε περισσότερο - σε προδιαθέτει η υπόθεση άλλωστε. Αν πρέπει να βάλω βαθμό της δίνω ένα 7αράκι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Funny Games του 97. Σε αντίθεση με το White Ribbon και το Cache που κάτι πήγαν να κάνουν αλλά δεν έκαναν τελικά τίποτα, αυτή ήταν καλή. Τελειώνει η ταινία και νοιώθεις ότι κάτι πήρες. Όχι σαν τα 2 προηγούμενα που φεύγεις ελαφρύτερος από ότι όταν άρχισες. Και το Piano Teacher καλό ήταν. So:Funny Games (97) 7,2The Piano Teacher 6,5The White Ribbon 5Caché 5,1 Το κόλπο με το τηλεκοντρόλ στο τέλος δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν ήταν άκυρο ή ιδιοφυές. Πάντως το καλύτερο σημείο όταν λίγο πριν εμφανίζεται το μπαλάκι του γκολφ, καταλαβαίνεις ποια είναι η μοίρα. Με το funny games του 2007 τι παίζει; Γιατί έφτιαξε πάλι την ίδια ταινία; Να την δω ή είναι εντελώς ίδια; 1
dhmhtrhs79 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Funny Games του 97. Σε αντίθεση με το White Ribbon και το Cache που κάτι πήγαν να κάνουν αλλά δεν έκαναν τελικά τίποτα, αυτή ήταν καλή. Τελειώνει η ταινία και νοιώθεις ότι κάτι πήρες. Όχι σαν τα 2 προηγούμενα που φεύγεις ελαφρύτερος από ότι όταν άρχισες. Και το Piano Teacher καλό ήταν. So: Funny Games (97) 7,2 The Piano Teacher 6,5 The White Ribbon 5 Caché 5,1 Το κόλπο με το τηλεκοντρόλ στο τέλος δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν ήταν άκυρο ή ιδιοφυές. Πάντως το καλύτερο σημείο όταν λίγο πριν εμφανίζεται το μπαλάκι του γκολφ, καταλαβαίνεις ποια είναι η μοίρα. Με το funny games του 2007 τι παίζει; Γιατί έφτιαξε πάλι την ίδια ταινία; Να την δω ή είναι εντελώς ίδια; Χωρίς να την έχω δει, νομίζω είναι remake shot to shot, δηλαδή ακριβώς ίδιο. Απλά ξαναγυρίστηκε για τα Αμερικανάκια που απεχθάνονται τους υπότιτλους και γενικά οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός της "δικής" τους. http://www.imdb.com/title/tt0808279/board/nest/188431726?ref_=tt_bd_3 Εμένα πάντως αυτό που λες στο σπόιλερ με χάλασε, για μένα πάει στην κατηγορία άκυρο!!! Είδα χθες το βράδυ το Leon (1994) http://www.imdb.com/title/tt0110413/?ref_=sr_2 Καλή ήταν, κρύβει καλά τα χρόνια της (κοντεύει 20 χρονών) και συνδυάζει ωραία χιούμορ, δράση, συναίσθημα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν διακαιολογεί το 8,6 στο imdb, ένα 7,5 θα έβαζα εγώ, άντε 8 χαριστικά. Φοβεροί (όπως πάντα) Ζαν Ρενό και Γκάρυ Όλντμαν, όμως την παράσταση κλέβει η Νάταλι Πόρτμαν, πραγματικά έδειξε από μικρή ότι έχει ταλέντο. Έχω δει τα περισσότερα έργα της και μου ήταν αδιάφορη ερμηνευτικά, εδώ με εξέπληξε ευχάριστα. Τι να πω, ίσως επαναπαύτηκε αργότερα ή δεν την βοήθησαν οι ρόλοι της. Τώρα θα μου πείτε για το Black Swan και το Όσκαρ, αλλά εγώ προσωπικά δεν τρελάθηκα κιόλας με την ερμηνεία της και τα Όσκαρ δεν μου λένε και τίποτα (σχεδόν όλοι έχουν πάρει πλέον από ένα). Πάντως δεν ξέρω αν γίνεται σκόπιμα από τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη, αλλά η Πορτμαν ξυπνάει το παιδόφιλο μέσα σου. Τι ήταν τούτο πάλι; Η χαρά του παιδεραστή. Απορώ πως το άφησαν έτσι οι πουριτανοί Αμερικάνοι, αν και ξέρω ότι εκεί προβλήθηκε άλλη έκδοση μικρότερης διάρκειας που αφαιρεί κάποιες "περίεργες" σκηνές, αλλά και πάλι το "θέμα" υποβόσκει συνέχεια. Edit: Τώρα διάβασα στα trivia του imdb: "According to actress Maïwenn, part of the film is based on her romantic relationship with director Luc Besson. Le Besco (who plays the blond prostitute in the opening scene) was engaged to writer/director at the time the film was made. Le Besco had met Besson when she was 11, and had fallen in love with him when she was 15 (Besson was 32 at the time)." Έτσι εξηγούνται όλα
skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Argo Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αυτή η ταινία έχει 86/100 metascore στο imdb. Πέρα από την αγωνία στην οποία σε κρατάει το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι από όλη την ταινία είναι τα 5 πρώτα λεπτά όπου γίνεται μια σύντομη αναφορά της ιστορίας του Ιραν. Πέρα από αυτό το πεντάλεπτο δεν προσφέρει ούτε καν τον ρεαλισμό που θα περίμενε κανείς από μια ταινία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, αλλά ούτε εμβαθύνει σε οτιδήποτε άλλο σε σχέση με τα γεγονότα, πέρα από την αγωνία και το αγχος που βιώνουν οι πρωταγωνιστές μέχρι το τέλος. ΟK, μια πετυχημένη ταινία με σασπένς όπως δεκάδες άλλες, προς τι ο ντόρος δεν καταλαβαίνω. Argo fuck yourselves critics. Φαντάζομαι ότι θα πήρε ψηλές βαθμολογίες επειδή αναπαριστά με επιτυχία την τότε εποχή.
speedy23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Flight 6/10 Η πρωτη μετρια προς καλουτσικη ταινια που αμα δεις το τρειλερ καταλαβαινεις τι θα γινει πανω κατω. Την χαρακτηριζω ετσι διοτι στην τελικη το νοημα που περναει δεν ειναι κατι που δεν εχει ειπωθει ή δεν εχουμε δει ξανα. Ο Ντενζελ πολυ καλος και δεν ηταν δυσκολο να διακριθει αναμεσα στο υπολοιπο καστ. The Hobbit 7/10 Να πω πρωτα πως δεν εχω διαβασει τα βιβλια. Θα εβαζα παραπανω αν εβλεπα για πρωτη φορα τον κοσμο του Τολκιν ν'απεικονιζεται στην TV. Κατα τ'αλλα μια χαρα κυλησε και η ιστορια και ο dildo. Gandalf θεουλης παντα.
linuslost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Due Date Eew.. Seriously, it was awful. Την έκλεισα, δεν με τράβηξε το παραμικρό. Χαζό humour επιπέδου Σεφερλή στο πρώτο μισάωρο. Έφυγα τρέχοντας. Αδικείται αρκετά ο Robert με την παρουσία του εκεί. Οικονομικά προβλήματα είχε και έκανε τέτοια ταινία; 4 για το Robert και το χαριτωμένο σκυλάκι. Κρατώ επιφυλάξεις για τη συνέχειά της, μπορεί να γινόταν καλή, αλλά χαντακώθηκε από την αρχή. Ας πει και κάποιος που την είδε ολόκληρη. Γιατι ετσι? Εμενα μου αρεσε αρκετα η ταινια...Βασικα γελουσα μονο και μονο που εβλεπα τα μουτρα του Γαλυφιανακη!
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τι να σου πω mate... Χαίρομαι που σου άρεσε γιατί δεν έχασες το χρόνο σου όπως εγώ. Hotel Transylvania Συμπαθητική θα την έλεγα. Είχε πλάκα, πέρασε η ώρα ευχάριστα, ΑΛΛΑ αυτή η ταινία αξίζει απίστευτα για μια σκηνή - παρωδία στο τέλος της. Είχα πέσει από τον καναπέ. Αν βαριέστε να δείτε κάτι τόσο παιδικό ολόκληρο, πηγαίνετε στο τέλος που... ...ο Δράκουλας κυνηγάει τον ξεμαλλιασμένο νεαρό που είναι μέσα στο αεροπλάνο. Πραγματικά ΠΟΛΥ γέλιο η σατυρική σκηνή που ακολουθεί. 8/10
Mozzie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 The Nines (2007) Αν και δεν έχει τόσο καλή βαθμολογία στο imdb, προσωπικά μου άρεσε αρκετά.Έχει ωραία υπόθεση, αρκετά πρωτότυπη, και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών πολύ καλές.Αν είστε fans των ταινιών με μπερδεμένη υπόθεση και twists στην εξέλιξη, θα σας αρέσει. ps: Προσωπικά, τις περισσότερες φορές δε βλέπω trailers ταινιών, γιατί αρκετές φορές περιέχουν αρκετά spoilers (όχι κατ' ανάγκη για το τέλος της ταινιάς, αλλά όταν σου δείχνει σκηνές-κλειδιά απ' το 1/3 ή από τη μέση της ταινίας, όσο να 'ναι...). Imho, καλύτερα να μη δείτε το trailer της, απλά διαβάστε την περιγραφή από το imdb...
Fotis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1907668/?ref_=sr_1">Flight Ωραιος ο Denzel ,πολυ καλη ερμηνεια ,η ταινια βλεπετε ευκολα παρολο την "κοιλια" που κανει σε καποια σημεια. 6,5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις