cthulhucarbide Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από cthulhucarbide
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ειδα επιτελους και εγω το Prometheus. Δυστυχως η ταινια ουτε καν πλησιαζει το τιτανοτεραστιο πρωτο Alien. Ξεκιναει παρα πολυ καλα θα ελεγα με εκπληκτικες εικονες και τοπια και συνεχιζει αρκετα καλα επισης περιπου μεχρι το 1/3 της ταινιας. Μετα τα πραγματα πιανουν γρηγορα την κατηφορα. Δεν υπαρχει καμια αληθοφανεια στους χαρακτηρες (και εκτος απο την ιδια την Shaw και το ρομποτακι ολοι οι αλλοι δεν χωνευονται με τιποτα). Επισης για αποστολη που κοστισε 1 τρις δολαρια και το γεγονος οτι προκειται για την σημαντικοτερη αποστολη του ανθρωπινου ειδους οι χαρακτηρες υπολοιπονται σοβαροτητας. Δεν ξερω, εφτασε το τελος και δεν ημουν σιγουρος τι ειδα αυτες τις 2 ωρες. Απο την εξαιρετικα ενδιαφερουσα αρχη με τους πολυ καλους διαλογους φτασαμε εδω που φτασαμε. Θα εντυπωσιασει ισως νεοτερους σε ηλικια αλλα εμενα με απογοητευσε. 4/10 απο εμενα. Κατω του μετριου. 3
Fotis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειδα επιτελους και εγω το Prometheus. Δυστυχως η ταινια ουτε καν πλησιαζει το τιτανοτεραστιο πρωτο Alien. Ξεκιναει παρα πολυ καλα θα ελεγα με εκπληκτικες εικονες και τοπια και συνεχιζει αρκετα καλα επισης περιπου μεχρι το 1/3 της ταινιας. Μετα τα πραγματα πιανουν γρηγορα την κατηφορα. Δεν υπαρχει καμια αληθοφανεια στους χαρακτηρες (και εκτος απο την ιδια την Shaw και το ρομποτακι ολοι οι αλλοι δεν χωνευονται με τιποτα). Επισης για αποστολη που κοστισε 1 τρις δολαρια και το γεγονος οτι προκειται για την σημαντικοτερη αποστολη του ανθρωπινου ειδους οι χαρακτηρες υπολοιπονται σοβαροτητας. Δεν ξερω, εφτασε το τελος και δεν ημουν σιγουρος τι ειδα αυτες τις 2 ωρες. Απο την εξαιρετικα ενδιαφερουσα αρχη με τους πολυ καλους διαλογους φτασαμε εδω που φτασαμε. Θα εντυπωσιασει ισως νεοτερους σε ηλικια αλλα εμενα με απογοητευσε. 4/10 απο εμενα. Κατω του μετριου. Axxx! θα με αρρωστησεις εσυ στο τελος ειμαι και σε περιεργη ηλικια σερνονται και εμφραγματα . Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από Fotis13
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν, είδα χθες το The White Ribbon του Haneke. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο είναι το νόημα της ταινίας και γενικά τον σκοπό της και με ποιον τρόπο προσπάθησε να το περάσει;
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Axxx! θα με αρρωστησεις εσυ στο τελος ειμαι και σε περιεργη ηλικια σερνονται και εμφραγματα . ?? Για εξηγησου λιγο σουαχιλι αν θελεις γιατι δεν καταλαβα. Γιατι να σε αρρωστησω?
Fotis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ?? Για εξηγησου λιγο σουαχιλι αν θελεις γιατι δεν καταλαβα. Γιατι να σε αρρωστησω? Δεν μπορω ντρεπομαι .
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Είδα το Django . Entertainment value 10/10. Eίχα καιρό να απολαύσω έτσι ταινία με μια μεγάλη γκάμα συναισθημάτων. Ο πούστης ο Ταραντίνο το ξέρει καλά το είδος. Χιούμορ και βία και έντονα αντιρατσιστικά μηνύματα αλλά όχι μόνο αυτά. Υπάρχει και δράμα, ναι. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Δεν το περίμενα τόσο καλό και αν και 2μιση ώρες δεν κούρασε καθόλου. 9/10 3
RottenLungs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Είδα το The Perks Of Being A Wallflower. Μου άρεσε πολυ. Απολαυστικές ερμηνείες απο όλους τους μικρούς. Τέλεια δομή και και σενάριο που σε κράταγε. Η μόνη παραφωνία ήταν οι τόσοι γνωστοί ηθοποιοί σε δεύτερους μη απαιτητικούς ρόλους. Τι κέρδισες ή όλη παραγωγή απο αυτό, τίποτα. Κάτι μου λέει οτι ο Miller κυρίως αλλα και η Watson θα μας χαρίσουν πολυ καλες ερμηνείες στο μέλλον. 8/10
kjtzemis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Σημαρα ηταν βραδυα Liam Neeson. Site: http://www.imdb.com/title/tt0936501/?ref_=fn_al_tt_1">TAKEN & Site: http://www.imdb.com/title/tt1397280/?ref_=tt_rec_tt">TAKEN 2 Τις ειχα ξαναδει φυσικα και τις δυο ταινιες, απλα η παρεα δεν ειχε δει την 1η και την εβαλα ε και μετα την πρωτη δεν αντεξαμε και βαλαμε και την δυο, ειχαμε μπει στο κλιμα που δεν μπορουσαμε να σταματησουμε μονο στο 1. Δεν εχω να πω κατι γιαυτες τις ταινιες (μιας και εχω ξαναμιλησει και σε προηγουμενα ποστ μου και για τις 2), το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειδικα το 1 ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ...και το 2 καλο ηταν, μαρεσε που συνεχισε εκει που "εμεινε" το 1 αλλα ηταν φυσικα κατωτερο του πρωκατοχου του. Ανετα τις ξαναεβλεπα και αλλες φορες και τις 2. Μια μερα θελω να κατσω να δω επεισης απο Liam Neeson το "The Grey", ειχα ακουσει οτι ηταν καλο..ειχα ακουσει επεισης οτι ηταν πατατα, οπως και ναχει θα το τιμησω και αυτο μια μερουλα.
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν, είδα χθες το The White Ribbon του Haneke. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο είναι το νόημα της ταινίας και γενικά τον σκοπό της και με ποιον τρόπο προσπάθησε να το περάσει; A Masterly Tale on the Circulation of Violence
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Expendables 2Καλη για το ειδος της. Το τελευταιο ξεκωλιασμα του Σταλονε πωρωση σκετη6.5/10
yanc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι μου λέει οτι ο Miller κυρίως αλλα και η Watson θα μας χαρίσουν πολυ καλες ερμηνείες στο μέλλον. 8/10 O Miller ηδη εχει δωσει ρεσιταλ στο We need to talk about Kevin.
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Friends With BenefitsΜετρια αμερικανια, χωρις να εχει να σου πει κατι, απλα χαζευες μιαμιση ωρα και αυτο.5.5/10
deesnider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Friends With Benefits Μετρια αμερικανια, χωρις να εχει να σου πει κατι, απλα χαζευες μιαμιση ωρα και αυτο. 5.5/10 Αυτό δεν το βλέπεις επειδή έχει κάτι να σου πει. Το βλέπεις για να βλέπεις αυτό και να φτιάχνεσαι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις