BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Pitch Perfect. Χαρουμενη και αναλαφρη ταινια. Αν εισαι αντρας 5/10, αν εισαι κοπελα 7/10, αν την δειτε παρεα 6/10. και αν τη δεις με όλο το cinema 10/10 btw εγώ μόλις είδα το "Hollow Man"(2000) Η αρχή μεχρι την μέση πολύ καλή με επιστήμη κτλ αλλά το τέλος βλακεία με σκοτωμους κτλ.οπότε της βάζω 6/10 http://www.imdb.com/title/tt0164052/
epp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Django καλο ηταν μου αρεσε , ειχε κ πιστολιδι (ταραντινο) αλλα σινεμα δεν θα το εβλεπα , οχι γιατι εχει καποιο μεγαλο μειονεκτημα απλα δεν εχει εφε κλπ που θα ειχε νοημα να το δει κανεις στο σινεμα , για σπιτι dvd παιρνει 8/10 (στην κλιμακα μου ας πουμε 10/10 παιρνει για dvd το prestige ειτε το hachiko) ps : θεος ο samuel jackson
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 2 ταινίες (btw yify-torrents είναι εγγύηση) Skyfall James Bond, άξιζε την ώρα παρακολούθησης, με αρκετό tribute στον James bond, υπέροχη φωτογραφία , δεν ήταν όσο σκοτεινό έπρεπε όμως αν και προσπάθησε , με αξιόλογο κακό αν και λίγο κλισέ στο τέλος. 8/10 καθαρό. The man with the Iron fists Τι να πρωτοπω. Τόσα λεφτά πεταμένα πραγματικά στον κάδο. Kung fu με rap αισθητική. Δράση της πλάκας, χορογραφίες του πέους, slow motion εμετικά και ερασιτεχνικά χρησιμοποιημένο, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ χαρακτήρες, άπειρες τρύπες σεναρίου με άλλα λόγια πλην της φωτογραφίας είναι ΑΠΛΑ ΣΚΑΤΑ. 2/10. Δεν τελείωνε με τίποτα.
tzir21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 The impossible....Το ειδα χτες το βραδυ....Πολυ καλο με δυνατες ερμηνειες κ μεικτα συναισθηματα...Αξιζει...Κατα την αποψη μου παντα...8/10...
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Angst του 1983! Απλα γαματο, ταινια serial killer με αρχιδια. Μικρη σε διαρκεια (περιπου 80 λεπτα) αλλα ηταν αρκετη. Ξεκιναει κατευθειαν στο ψητο και τελειωνει και παλι στο ψητο. Απο εμενα 8/10. 2
gavros10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Star Wars VI Οκ, το επος συνεχιζεται. Οταν τελειωσω για την 2η τριλογια θα γραψω μια γενικη αποψη
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα δεν ηξερα ποια ταινια να δω σημερα, ειχα βαλει στο dvd το the tree of life αλλα δεν ημουν σε θεση να δω τετοιο εργο, και καπως μου την βαρεσε και την εβγαλα.Εβαλα λοιπον την παρακατω ταινια που βαζω στο link. Site: http://www.imdb.com/title/tt0947798/?ref_=sr_1">Black Swan (2010) Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη ταινια (να πω την αληθεια μαρεσουν οι ταινιες με χορο [για τετοια ταινια ξεκινησα και εγω ο ερμος] αλλα οχι το μπαλετο),εφτασε λοιπον λεω η μερα να κατσω να τη δω.Εκτος οτι βαρεθηκα σε καποια σημεια, δεν ελεγε να περασει και η ωρα κιολας να τελειωσει (1ωρα και 35 λεπτα ηταν περιπου, αν ηταν μεγαλυτερη ισως να την ειχα βγαλει),το μονο που με κραταγε ηταν επειδη ηθελα να δω τι σκ@τ@ θα γινει στο τελος. Μου την εδωσε στα νευρα η κοπελια, δεν προλαβενε καποιος να της πει μια κουβεντα κατευθειαν εβαζε τα κλαμματα ανευ λογου και αιτιας (νταξει το καταλαβαινω με αυτα που περναγε ειχε γινει καταθληπτικια, ηταν και ο χαρακτηρας της τετοιος αλλα ημαρτον...).Επεισης αλλο ενα σπαστικο ηταν οτι δεν επερνες χαμπαρι για το ποτε φανταζετε καποια πραγματα και ποτε ειναι πραγματικοτητα.Νταξει το τελος μπορω να πω μετα απο αυτα που ειχα δει στα τελευταια λεπτα δεν το περιμενα αλλα τοδαμε και αυτο. Δεν μπορω να της βαλω κακο βαθμο ομως γιατι αυτα που ηθελε να περασει τα περασε,επεισης αυτο το αποτελεσμα ηθελαν και το πετυχαν μπορω να πω και πολυ καλα. Σε καμια περιπτωση ομως δεν την ξαναεβλεπα. Η βαθμολογια που εχει βαλει το imdb πιστευω ειναι καλη βαθμολογια οπως ειπα και πιο πριν τα αποτελεσματα που ηθελαν τα εφεραν, τωρα αν εγω την βαθμολογουσα (με βαση αυτα που τραβηξα καθολη την διαρκεια της ) αφηστε το καλυτερα. Υ.Γ.καποια μερα θελω να δω και το django αλλα δεν βρισκω χρονο, ειναι και κοντα 3 ωρες ταινια να πουμε. Περασε εξω με απουσια σε παρακαλω XD 3
kjtzemis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Περασε εξω με απουσια σε παρακαλω XD αχαχαχχα το περιμενα να τα "ακουσω" απο καποιον αλλα τι να κανω? Ημουν οσο πιο αντικειμενικος μπορουσα, απο την μια καταλαβαινω οτι μιλαμε για μια μεγαλη ταινια που θελει και περναει πολλα πραγματα στον θεατη αλλα απο την αλλη εγω την εφαγα την ξενερα μου. :S Γιαυτο αλλωστε δεν εβαλα και δικια μου βαθμολογια. 1
kostas_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Χθες το βράδυ είδα το Boy Wonder http://www.imdb.com/title/tt1456060/ Ενδιαφέρουσα ταινία, χαμηλού προϋπολογισμού, χωρίς ιδιαιτέρως γνωστά ονόματα. Η υπόθεση δεν είναι κάτι το πρωτότυπο ή ιδιαίτερο, αλλά είναι καλογυρισμένη και παίζει πολύ καλά ο νεαρός πρωταγωνιστής. Έχει και πολύ καλό (ανατρεπτικό; ) φιναλε. Βλέπεται ευχάριστα αν και σ΄ ορισμένα σημεία είναι αρκετά αργή.
Genatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 αχαχαχχα το περιμενα να τα "ακουσω" απο καποιον αλλα τι να κανω? Ημουν οσο πιο αντικειμενικος μπορουσα, απο την μια καταλαβαινω οτι μιλαμε για μια μεγαλη ταινια που θελει και περναει πολλα πραγματα στον θεατη αλλα απο την αλλη εγω την εφαγα την ξενερα μου. :S Γιαυτο αλλωστε δεν εβαλα και δικια μου βαθμολογια. Παντως λογικο μου φαινεται να περασεις αυτα που περασες αν ησουν προετοιμασμενος για ταινια χορου.. Σε επιασε στα ξαφνικα... :-P
kjtzemis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Παντως λογικο μου φαινεται να περασεις αυτα που περασες αν ησουν προετοιμασμενος για ταινια χορου.. Σε επιασε στα ξαφνικα... :-P Ε ναι ρε, αφου ειπα στην αρχη ειχα βαλει να δουμε με την παρεα the tree of life αλλα μιας και βαριωμασταν να δουμε δραμα με ρωτησε μια φιλη αν εχω ταινια χορου (μιας και εχουμε δει ολα τα step up και ολα τα street dance) και μιας και δεν ειχα και αλλη ναι της λεω εχω και το black swan που ξερω οτι χορευουν μπαλετο...που ναξερα και εγω? Τελος παντων δεν πηραζει αλλωστε καποτε ηθελα να την δω την ταινια αυτη.
gavros10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Get The Gringo Αναπαντεχα καλη ταινια. Ηταν αψογη απο αποψη σεναριου, κατι που εκτιμω πολυ σε μια ταινια. Αμα δεν επαιζε ο mel gibson και ειχε πιο διασημους ηθοποιους για "κακους", θα ειχε γινει ντορος Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από gavros10
kostas_dr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Η συγκεκριμένη ταινία λέγεται Get the Gringo (χωρίς το to) http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt1567609%2F&ei=ItkQUbyGG-PA0QWhmoFQ&usg=AFQjCNGhAQ1A-L7N2KVJ1Is50NrWgnqYqQ&bvm=bv.41867550,d.d2k
Dementia89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Django 9/10 απ'τις καλυτερες ταινίες που εχω δει τον τελευταιο καιρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις