Tranquil23 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Killer Instinct Απίστευτη ταινία!!!!!!
Hamurabi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως ο Τσουρινάκης στο PC Master το έκανε πολλά χρόνια αυτό, δηλαδή έβαζε υψηλές βαθμολογίες σε πολλά adventures games. Ήταν παθιασμένος ο άνθρωπος και το έβγαζε αυτό. Δεν παραπονέθηκε κανείς. Αντιθέτως, για πολλούς ήταν ο άνθρωπος χάρη στον οποίο παίζουν το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών. Ψςςςς τσουρινακης.....τι ειπες τωρα Ρε αδερφε...με ταξιδεψες 15 Χρονια Πισω!
gavros10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Star Wars V Καλυτερο απο το πρωτο πιστευω. Το "κοινο" μυστικο της ταινιας που για καποιο λογο ηταν να σαν το ηξερα απο παντα, ηταν συγκλονιστικο. Ο vader εχει τρομερα ψυχολογικα προβληματα, δεν θα κατσω να το αναλυσω τωρα αλλα εχει πολλα προβληματα. Η λεια σε διπλο ταμπλο ετσι; αγαπαει τον εναν αλλα πεταει και τα φιλακια της στον μικρο. 1
CROM271 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Killer Instinct Απίστευτη ταινία!!!!!! Για βαλε link απο imdb. Γιατι το πατησα στο google και μου εβγαλε αποτελεσματα απο καποιες ταινιες που εχουν βαθμολογια γυρω στο 4. Μηπως λες αυτο? http://www.imdb.com/title/tt1259014/ Γαλλικο ειναι?
Plug Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Lincoln μου αρεσε ιδιαιτερα!Φοβερος ο Lewis ,μου την εσπασε λιγο η γυναικα του,πολυ κλαψα ρε παιδι μου. 8,5/10 μισοτρελη ηταν
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Είδα πριν λίγο το Black Swan. Παρότι θα μπορούσα, δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι αισθάνομαι πως δεν θέλω να δω καμιά ταινία για λίγες μέρες, θα ήταν άδικο για τις επόμενες αλλά ποιες επόμενες θα μου πείτε. Πλέον θα είναι όλες πιο μικρές... 2
dismemberer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Είδα πριν λίγο το Black Swan. Παρότι θα μπορούσα, δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι αισθάνομαι πως δεν θέλω να δω καμιά ταινία για λίγες μέρες, θα ήταν άδικο για τις επόμενες αλλά ποιες επόμενες θα μου πείτε. Πλέον θα είναι όλες πιο μικρές... Αυτο ελεγα και γω οταν το εβλεπα. Ειδικα οταν η Kunis ηταν αναμεσα στα ποδια της Portman 2
gavros10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Killing Them Softly Τι μαλακια ηταν αυτη; Εκανα το πρωτο fast forward της χρονιας. Καλα ρε brad το γαμω-σεναριο δεν το διαβασες; Ε; Πολυ παρεα με τον nicolas cage κανεις και δεν μαρεσει
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 9/10 Από εμένα, ξέχασα. Αυτο ελεγα και γω οταν το εβλεπα. Ειδικα οταν η Kunis ηταν αναμεσα στα ποδια της Portman Άμα ήταν αλλού αυτή η σκηνή θα είχε ασπρίσει η οθόνη, αλλά το ότι υπήρχε ουσία και αγωνία μέχρι και σε μια τέτοια σκηνή που σε έκανε να την βλέπεις όχι μόνο για το σεξουαλικό περιεχόμενο, είναι μεγάλο επίτευγμα για την ταινία συνολικά αλλά και για την σκηνοθεσία. 1
NoisePollution Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Killing Them Softly Τι μαλακια ηταν αυτη; Εκανα το πρωτο fast forward της χρονιας. Καλα ρε brad το γαμω-σεναριο δεν το διαβασες; Ε; Πολυ παρεα με τον nicolas cage κανεις και δεν μαρεσει Για το fast forward: In other news... Groundhog Day (1993) Αυτό θα πει original ταινία. Bill is the man! 8/10
gavros10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Για το fast forward: In other news... Groundhog Day (1993) Αυτό θα πει original ταινία. Bill is the man! 8/10 3
deesnider Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ρε brad το γαμω-σεναριο δεν το διαβασες; Ε; Πολυ παρεα με τον nicolas cage κανεις και δεν μαρεσει Είναι ηθοποιάρα βλέπεις και η παρέα με τον Cage τού ρίχνει το επίπεδο...
mpasketpro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καμια ταινιουλα (εκτος απο τις γνωστες) με τον Sean William Scott ?
gpgalanis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Pitch Perfect. Χαρουμενη και αναλαφρη ταινια. Αν εισαι αντρας 5/10, αν εισαι κοπελα 7/10, αν την δειτε παρεα 6/10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις