Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ο Τσουρινάκης στο PC Master το έκανε πολλά χρόνια αυτό, δηλαδή έβαζε υψηλές βαθμολογίες σε πολλά adventures games. Ήταν παθιασμένος ο άνθρωπος και το έβγαζε αυτό. Δεν παραπονέθηκε κανείς. Αντιθέτως, για πολλούς ήταν ο άνθρωπος χάρη στον οποίο παίζουν το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών.

Ψςςςς τσουρινακης.....τι ειπες τωρα Ρε αδερφε...με ταξιδεψες 15 Χρονια Πισω!

Δημοσ.

Star Wars V 

Καλυτερο απο το πρωτο πιστευω. Το "κοινο" μυστικο της ταινιας που για καποιο λογο ηταν να σαν το ηξερα απο παντα, ηταν συγκλονιστικο. Ο vader εχει τρομερα ψυχολογικα προβληματα, δεν θα κατσω να το αναλυσω τωρα αλλα εχει πολλα προβληματα. Η λεια σε διπλο ταμπλο ετσι; αγαπαει τον εναν αλλα πεταει και τα φιλακια της στον μικρο. 

• Like 1
Δημοσ.

Lincoln

μου αρεσε ιδιαιτερα!Φοβερος ο Lewis ,μου την εσπασε λιγο η γυναικα του,πολυ κλαψα ρε παιδι μου.

8,5/10

μισοτρελη ηταν

Δημοσ.

Είδα πριν λίγο το Black Swan.

Παρότι θα μπορούσα, δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι αισθάνομαι πως δεν θέλω να δω καμιά ταινία για λίγες μέρες, θα ήταν άδικο για τις επόμενες αλλά ποιες επόμενες θα μου πείτε. Πλέον θα είναι όλες πιο μικρές...

• Like 2
Δημοσ.

Είδα πριν λίγο το Black Swan.

Παρότι θα μπορούσα, δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι αισθάνομαι πως δεν θέλω να δω καμιά ταινία για λίγες μέρες, θα ήταν άδικο για τις επόμενες αλλά ποιες επόμενες θα μου πείτε. Πλέον θα είναι όλες πιο μικρές...

Αυτο ελεγα και γω οταν το εβλεπα.

Ειδικα οταν η Kunis ηταν αναμεσα στα ποδια της Portman :-D

• Like 2
Δημοσ.

Killing Them Softly

Τι μαλακια ηταν αυτη; Εκανα το πρωτο fast forward της χρονιας. Καλα ρε brad το γαμω-σεναριο δεν το διαβασες; Ε; Πολυ παρεα με τον nicolas cage κανεις και δεν μαρεσει 

Δημοσ.

9/10 Από εμένα, ξέχασα.

Αυτο ελεγα και γω οταν το εβλεπα.

Ειδικα οταν η Kunis ηταν αναμεσα στα ποδια της Portman :-D

Άμα ήταν αλλού αυτή η σκηνή θα είχε ασπρίσει η οθόνη, αλλά το ότι υπήρχε ουσία και αγωνία μέχρι και σε μια τέτοια σκηνή που σε έκανε να την βλέπεις όχι μόνο για το σεξουαλικό περιεχόμενο, είναι μεγάλο επίτευγμα για την ταινία συνολικά αλλά και για την σκηνοθεσία.

• Like 1
Δημοσ.

Killing Them Softly

Τι μαλακια ηταν αυτη; Εκανα το πρωτο fast forward της χρονιας. Καλα ρε brad το γαμω-σεναριο δεν το διαβασες; Ε; Πολυ παρεα με τον nicolas cage κανεις και δεν μαρεσει 

Για το fast forward:

not-sure-if-joking-or-serious-thumb.jpg

In other news...

Groundhog Day (1993)

Αυτό θα πει original ταινία. Bill is the man!

8/10

Δημοσ.

Καλα ρε brad το γαμω-σεναριο δεν το διαβασες; Ε; Πολυ παρεα με τον nicolas cage κανεις και δεν μαρεσει 

Είναι ηθοποιάρα βλέπεις και η παρέα με τον Cage τού ρίχνει το επίπεδο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...