Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ντααααξει

παιζαν κατι σκηνικα "μην βαρατε τον παππου ρε παιδια", αλλα, γενικα μονο για τα ποδια της αδικοχαμενης στο following θα μπορουσες να δωσεις βαθμο στο imdb... 

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

The impossible. Το μόνο impossible είναι οτι κατάφερα και την είδα (με ανοιχτό laptop και κλεφτές ματιές που και πού στην ταινία) ολόκληρη.

Έχε χάρη.

Καλύτερα documentaries στο youtube. Waaaay more interesting.

Δημοσ.

ντααααξει

παιζαν κατι σκηνικα "μην βαρατε τον παππου ρε παιδια" αλλα γενικα μονο για τα ποδια της αδικοχαμενης στο following θα μπορουσες να δωσεις βαθμο στο imdb... 

Πάλι καλά που έπαιζε το original cast. Κυρίως για την Maggie Grace λέω :wub:

Δημοσ.

ειδα το βραδυ το sushi girl, πολυ ωραια ταινία με μεγαλη ανατροπή στο τέλος αν και λίγο προβλέψιμη, αλλα γενικα το κλίμα που δημιουργει οι σκηνοθέτης είναι πολυ ωραιο, βέβαι οποιος δεν αντεχει την βια ας μην την δει

Δημοσ.

gangster squad παιδιά..κρίμα είναι να μην την δείτε σινεμά..δράση,πιστολίδι, βία, ερμηνείες, ατμόσφαιρα όλα στο τέρμα..σαν να ανέβηκα πρώτη φορά σε τρενάκι λούνα παρκ..θέλω ξανά..αν ήταν χωρίς εισιτήριο σίγουρα την ξανάβλεπα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικα με το gangster squad...

δεν την ειδα γιατι δυστυχως ακουσα ολο το τρειλερ στην τηλεοραση (ξερω καλα αγγλικα), και ηταν σαν να ειδα ολη την ταινια. δεν νομιζω οτι χωρανε σε 1ωρα και 50 λεπτα τοσοι καλοι ηθοποιοι και η emma stone. κατι εχουν κοψει. αμα ηταν 2.30 ωρες + τοτε ολα θα ηταν διαφορετικα. 

edit

Upside Down

Αλλη μια ταινια που ειχε πολυ ωραιο concept αλλα στην εκτελεση μας τα εκανε μανταρα. Η ιδεα ηταν φοβερη, μου φαινεται περιεργο που μου αρεσε η kristen dunst, πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. Το concept σωνει καπως την ταινια αλλιως ουτε για 4

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Βασικα δεν ηξερα ποια ταινια να δω σημερα, ειχα βαλει στο dvd το the tree of life αλλα δεν ημουν σε θεση να δω τετοιο εργο, και καπως μου την βαρεσε και την εβγαλα.Εβαλα λοιπον την παρακατω ταινια που βαζω στο link.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0947798/?ref_=sr_1">Black Swan (2010)

Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη ταινια (να πω την αληθεια μαρεσουν οι ταινιες με χορο [για τετοια ταινια ξεκινησα και εγω ο ερμος] αλλα οχι το μπαλετο),εφτασε λοιπον λεω η μερα να κατσω να τη δω.Εκτος οτι βαρεθηκα σε καποια σημεια, δεν ελεγε να περασει και η ωρα κιολας να τελειωσει (1ωρα και 35 λεπτα ηταν περιπου, αν ηταν μεγαλυτερη ισως να την ειχα βγαλει),το μονο που με κραταγε ηταν επειδη ηθελα να δω τι σκ@τ@ θα γινει στο τελος.

Μου την εδωσε στα νευρα η κοπελια, δεν προλαβενε καποιος να της πει μια κουβεντα κατευθειαν εβαζε τα κλαμματα ανευ λογου και αιτιας (νταξει το καταλαβαινω με αυτα που περναγε ειχε γινει καταθληπτικια, ηταν και ο χαρακτηρας της τετοιος αλλα ημαρτον...).Επεισης αλλο ενα σπαστικο ηταν οτι δεν επερνες χαμπαρι για το ποτε φανταζετε καποια πραγματα και ποτε ειναι πραγματικοτητα.Νταξει το τελος μπορω να πω μετα απο αυτα που ειχα δει στα τελευταια λεπτα δεν το περιμενα αλλα τοδαμε και αυτο.

Δεν μπορω να της βαλω κακο βαθμο ομως γιατι αυτα που ηθελε να περασει τα περασε,επεισης αυτο το αποτελεσμα ηθελαν και το πετυχαν μπορω να πω και πολυ καλα.

Σε καμια περιπτωση ομως δεν την ξαναεβλεπα.

Η βαθμολογια που εχει βαλει το imdb πιστευω ειναι καλη βαθμολογια οπως ειπα και πιο πριν τα αποτελεσματα που ηθελαν τα εφεραν, τωρα αν εγω την βαθμολογουσα (με βαση αυτα που τραβηξα καθολη την διαρκεια της :P ) αφηστε το καλυτερα.

Υ.Γ.καποια μερα θελω να δω και το django αλλα δεν βρισκω χρονο, ειναι και κοντα 3 ωρες ταινια να πουμε.

Δημοσ.

Είδα το Flight(2012)

Καταπληκτική ταινία!

MV5BMTUxMjI1OTMxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjc3

O Robert Remeckis οτι και να κάνει είναι αριστούργημα

9,5/10

http://www.imdb.com/title/tt1907668/

Kαλα,μπορω να σκετω αρκετες ταινιες του zemeckis που απειχαν πολυ απο το να ειναι αριστουργηματα...

Δημοσ.

Οι πιο πολλές του πάντως ήταν αριστουργήματα για μένα

I Wanna Hold Your Hand

Used Cars            

Romancing the Stone

Back to the Future

Who Framed Roger Rabbit

Back to the Future Part II

Back to the Future Part III          

Death Becomes Her

Forrest Gump

Contact   

What Lies Beneath              

Cast Away

The Polar Express

Beowulf             

A Christmas Carol            

Flight

Δημοσ.

Omg φιλε μου,ε οχι και αριστουργηματα τα death becomes her,what lies beneath,the polar express,beowulf.Πολυ μετριες θα τις χαρακτηριζα.

Κατσε δες καμια σοβαρη ταινια γενικα και ισως αλλαξεις λιγο τα κριτηρια συμφωνα με τα οποια κατατασεις μια ταινια ως αριστουργημα.

• Like 1
Δημοσ.

Omg φιλε μου,ε οχι και αριστουργηματα τα death becomes her,what lies beneath,the polar express,beowulf.Πολυ μετριες θα τις χαρακτηριζα.

Κατσε δες καμια σοβαρη ταινια γενικα και ισως αλλαξεις λιγο τα κριτηρια συμφωνα με τα οποια κατατασεις μια ταινια ως αριστουργημα.

Τι σου ειπε !τα μισα να μου ελεγε μονο...

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...