Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που θα μπορουσα να εκτιμησω αν την ξαναεβλεπα ειναι το ποσο πολυτιμος ειναι ο χρονος για να τον χαραμιζεις ετσι...

Ρε μπας και αυτος ηταν ο σκοπος του εργου??? Αν ηταν αυτος προκειται για μεγαλη ταινια. Μου διδαξε πολλα...

Είσαι υπερβολικός. Στην τελική μπορείς απλά να χαζεύεις την κορμάρα της Marisa Tomei με τους κόφτες dental flush (που λεν και τα Ημιζ)... B)

Εγώ πάντως την έχω ψηλά (8/10) και δεν είμαι καθόλου φαν των ταινιών με ξύλο, μποξ κτλ. Δεν ξέρω, μου μίλησε στη ψυχή, ήμουν και λίγο στα κάτω μου τότε, μου έκανε κάτι.

Ισως δεν έχεις πέσει ποτέ χαμηλά για να νιώσεις το τι περνάει ο πρωταγωνιστής, το πόσο μόνος νιώθει και πόσο ανάγκη έχει να δείξει ότι υπάρχει ακόμα.

Τεσπά, γούστα είναι αυτά, αλλά ακόμα και αν δεν σου άρεσε η ταινία, δεν εκτίμησες ούτε τις σκηνές με την Marisa; Something's wrong dude...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Είσαι υπερβολικός. Στην τελική μπορείς απλά να χαζεύεις την κορμάρα της Marisa Tomei με τους κόφτες dental flush (που λεν και τα Ημιζ)... B)

Εγώ πάντως την έχω ψηλά (8/10) και δεν είμαι καθόλου φαν των ταινιών με ξύλο, μποξ κτλ. Δεν ξέρω, μου μίλησε στη ψυχή, ήμουν και λίγο στα κάτω μου τότε, μου έκανε κάτι.

Ισως δεν έχεις πέσει ποτέ χαμηλά για να νιώσεις το τι περνάει ο πρωταγωνιστής, το πόσο μόνος νιώθει και πόσο ανάγκη έχει να δείξει ότι υπάρχει ακόμα.

Τεσπά, γούστα είναι αυτά, αλλά ακόμα και αν δεν σου άρεσε η ταινία, δεν εκτίμησες ούτε τις σκηνές με την Marisa; Something's wrong dude...

Για τις δύσκολες μερες

http://www.amazon.com/WWF-Wrestlemania-Collection-1985-1997-XIII/dp/B0003V8WQA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359448944&sr=8-1&keywords=wwf+collection

Δημοσ.

Δηλαδη τωρα dhmhths79 μου λες πως θα επρεπε να μου αρεσει η ταινια γιατι πεταξε εξω τα βυζια η Marisa? Προφανως τις ''εκτιμησα'' τις σκηνες που λες αλλα μονο και μονο που το αναφερεις αυτο σαν κριτηριο αν μου αρεσε η ταινια δειχνει το επιπεδο της ταινιας.

Ειδα το Triangle

http://www.imdb.com/title/tt1187064/

Οι ηθοποιοι ηταν λιγο οτι να ναι αλλα η ιδεα ειναι αρκετα καλη. Στους fun του ειδους θα αρεσει. Σαν fun του ειδους και εγω θα της δωσω 7/10.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω δει κανένα, σίγουρα προτιμότερα από το The Kardashians :-P

Δηλαδη τωρα dhmhths79 μου λες πως θα επρεπε να μου αρεσει η ταινια γιατι πεταξε εξω τα βυζια η Marisa? Προφανως τις ''εκτιμησα'' τις σκηνες που λες αλλα μονο και μονο που το αναφερεις αυτο σαν κριτηριο αν μου αρεσε η ταινια δειχνει το επιπεδο της ταινιας.

Χιούμορ ήταν, ήλπιζα θα το καταλάβεις. Άσε που συνεχίζεις να εθελοτυφλείς, τέτοια κ@λαρα και εσύ λες για τα βυζιά... :-D

Πάντως δεν δικαιώνεσαι για την ταινία γενικά, καθώς όπως βλέπεις άρεσε σε χιλιάδες κόσμο και απέσπασε σημαντικές διακρίσεις. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τα γούστα του, αλλά όπως έχω ξαναπεί να ξέρουμε και τι πάμε να δούμε πριν το δούμε ώστε να μην μας ξενίζει μετά το αποτέλεσμα. Για μένα η ταινία δεν είχε πουθενά αδυναμίες για αυτό άλλωστε θεωρήθηκε επιτυχημένη. Αυτό που ήθελε να δείξει το έδειξε. Δεν μας είπες όμως που δεν έχει επίπεδο για σένα η ταινία. Σκηνοθετικά, σεναριακά, ερμηνευτικά; Φαντάζομαι το σενάριο σε χάλασε, αλλά τι άλλο περίμενες να δεις και δεν είδες;

Δημοσ.

Σωστα φανταζεσαι δημητρη. Το σεναριο με χαλασε. Το βρηκα εκπληκτικα βαρετο. Δεν μου αφησε εντελως τιποτα οταν τελειωσε η ταινια.

Εμένα μου άρεσε ο παλαιστής πάντως.

Σε ρωτησε κανενας εσενα? :-D

Τελοσπαντων πολυ το κουρασαμε... Θελω να ξεχασω την ταινια οσο το δυνατον συντομοτερα και με τις αντιδικιες δεν με βοηθατε :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Aμα γουσταρεις Will Ferrel δες υποχρεωτικα the other guys.

Το είδα πριν καιρό. Έχει και εκεί αυτό το χαζό χιούμορ ο Ferrell. Πάντως όσο χαζό και να είναι το χιούμορ του εμένα με κάνει να πεθαίνω στα γέλια. Απ' τους καλύτερους κωμικούς alive για μένα ο Ferrell...

• Like 1
Δημοσ.

Το είδα πριν καιρό. Έχει και εκεί αυτό το χαζό χιούμορ ο Ferrell. Πάντως όσο χαζό και να είναι το χιούμορ του εμένα με κάνει να πεθαίνω στα γέλια. Απ' τους καλύτερους κωμικούς alive για μένα ο Ferrell...

καφρο-κωμικους θελεις να πεις

• Like 1
Δημοσ.

The Paperboy

Τρελαινομαι για τις ταινιες που τοποθετουνται την δεκαετια του 60'. Οπως μου αρεσε και το rum diary ετσι μου αρεσε και αυτο. Μπορει να μην ηταν τοσο καλη ταινια, απο αποψη σεναριου, σκηνοθεσιας (η οποια ηταν αρκετα καλη) αλλα μου αρεσε. Παλι καλα που τα ανοιξε τα ποδια της η nicole

*μια ερωτηση θελω να κανω γιατι κολλησα. στην εκτη αισθηση (νομιζω δεν ειμαι σιγουρος) ποια ηθοποιος ειχε ανοιξει τα ποδια της σε μια ανακριση και φανηκε το αιδοιο της;

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1568338/">Man on a Ledge

Μολις την ειδα, πολυ καλη ταινια..περασε ωραια η ωρα μου και δεν βαρεθηκα καθολου.

Ωραια υποθεση ειχε.

Ετσι οπως ξεκινησε η ταινια φενοτανε οτι δεν θα εχει αρκετη δραση αλλα προς το τελος, περιπου τα τελευταια 20-25 λεπτα εδωσαν πονο.

Επεισης πολυ ωραιες παρουσιες (και οι 2 κοπελιες :D ).

8/10

Δημοσ.

*μια ερωτηση θελω να κανω γιατι κολλησα. στην εκτη αισθηση (νομιζω δεν ειμαι σιγουρος) ποια ηθοποιος ειχε ανοιξει τα ποδια της σε μια ανακριση και φανηκε το αιδοιο της;

O Bruce Willis ηταν αν θυμαμαι καλα....

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...