the_end Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Timecrimes Cult ισπανική ταινία με ταξίδι στο χρόνο, λούπες, παράδοξα, και όλα αυτά που μας αρέσουν. Πολύ υψηλό μου φαίνεται όμως το 7,2 του imdb, εμένα μου φάνηκε γεμάτη παραλογισμούς και παράλογες συμπεριφορές. Την έχει δει κανείς άλλος ρε παιδιά? ωραία ατμόσφαιρα, ρυθμικό, καλή ανάμνηση, κάπου ανάμεσα στο 6 και το 7 βαθμολογικά. για παραλογισμούς δε με βοηθά η μνήμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Την έχω δει. Λόου μπάτζετ χρονοθρίλερ, όντως έχει αποκτήσει καλτ στάτους. Υπάρχει στα βιντεοκλάμπ με τίτλο Εγκλήματα στον χρόνο. Εμένα μου άρεσε πολύ. Τί σου φάνηκε τόσο παράλογο; (εκτός του θέματος που διαπραγματεύεται ...) Μου φάνηκαν παράλογες οι αντιδράσεις του πρωταγωνιστή σε πολλές φάσεις τηα ταινίας. Προς τι η εμμονή του Έκτωρ 2 να γίνουν όλα όπως τα είχε δει ο Έκτωρ 1? Ακόμα και όταν έβλεπε ότι η κατάσταση χειροτέρευε αυτός επέμενε λες και του είχε πει κάποιος ότι έτσι πρέπει να γίνει. Αντιθέτως, του είπαν να κάτσει στα αυγά του. Γενικά πολλά σκηνικά που έγιναν στη πορεία (όπως οι αντιδράσεις αλλά και ο θάνατος της κοπελιάς) μου φάνηκαν υπερβολικά, όχι τόσο πειστικά να το πω. Anyway, γενικά δεν ήταν κακή πάντως και μένα μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μoneyball Kλισεδιαρικη καργα αλλα καλοφτιαγμενη και με πολυ δυνατο Πιτ. Ειμαι sucker για τετοιες underdog ταινιες βεβαια. Για λιγο νομιζα οτι ηταν του Φιντσερ γιατι για καποιο λογω μου θυμιζε το αλλο με το Φεισμπουκ. Γενικα περασα ευχαριστα αλλα αμφιβαλλω αν θα την ξαναεβλεπα 5/10 οι Oakland A's αποκλείστηκαν το 2002 από τους Minnesota Twins στα playoffs, όπως αναφέρεται και στη ταινία. Αυτό που παραλείπει η ταινία είναι ότι οι Twins ήτανε ακόμα πιο φτωχοί από τους A's (κάτω από $40M προϋπολογισμό και αυτοί). Και ήτανε και πραγματικά "διαλυμένη" ομάδα, η MLB σχεδίαζε εκείνη τη χρονιά να τους διαλύσει πραγματικά, γιατί εκτός από πάμφτωχοι ήτανε και άχρηστοι. Και ήτανε αυτοί που πραγματικά φτιάξανε ομάδα από το τίποτα (είχανε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα), ενώ οι A's είχανε ήδη αστεράτο υλικό Χμ Αυτο δεν το ηξερα - δεν ασχολουμαι αλλωστε- αλλα πραγματικα αλλαζει ολη την οπτικη της ταινιας (κοινως νταξει, ηθελε να σου δειξει καποιον που πιστεψε στις ιδεες του για να αλλαξει το αθλημα και αυτο δεν αλλαζει αλλα το γεγονος οτι αυτες οι ιδεες μεγαλοποιηθηκαν επειδη ηταν φτωχη ομαδα αρα δεν ειχαν το υποβαθρο και αποτι λεει ο φιλος τελικα καποιοι πιο φτωχοι τους κερδισαν οσο και να ειναι, αφαιρει "μεγαλειο" απο την ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Margin Call Ενδιαφερουσα ταινια, με αρκετα καλες ερμηνειες που με εβαλε στο τρυπακι να μαθω τι συνεβη στη Lehman Brothers και εν τελη να αποκομισω μια, εστω και επιφανειακη, εικονα για την απαρχη της κρισης του χρηματοπιστωτικου συστηματος. στα συν της ταινιας, οπως ειπα και πριν, οι καλες ερμηνειες απο παραδοσιακα καλους ηθοποιους (Jeremy Irons, Kevin Spacey). Μ αρεσει σε ακομη μια ταινια και ο Paul Betthany. Γενικα νομιζω ειναι μια ταινια που παρακολουθειται ευχαριστα, ακομη και απο καποιον που δεν εχει ιδεα για το πως λειτουργει το τραπεζικο-επενδυτικο-χρηματοπιστωτικο συστημα. Η αληθεια ειναι οτι σε μερικα σημεια, καποιος ανιδεος με τα ομολογα και τη λειτουργια των αγορων, ισως "χαθει" για λιγο, ομως αργοτερα ο σκηνοθετης φροντιζει να το κανει πιο .. "λιανα", με το τιμημα βεβαια να ειναι η υπεραπλουστευση της ολης καταστασης. απο μενα ενα 7,5 γιατι τετοιου ειδους ταινιες (που ειτε αναφερονται σε πραγματικα γεγονοτα ειτε κριτικαρουν σε καποιο βαθμο το πως λειτουργουν διαφορει φορεις στην αλλη πλευρα του ατλαντικου) μου αρεσουν γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μου φάνηκαν παράλογες οι αντιδράσεις του πρωταγωνιστή σε πολλές φάσεις τηα ταινίας. Προς τι η εμμονή του Έκτωρ 2 να γίνουν όλα όπως τα είχε δει ο Έκτωρ 1? Ακόμα και όταν έβλεπε ότι η κατάσταση χειροτέρευε αυτός επέμενε λες και του είχε πει κάποιος ότι έτσι πρέπει να γίνει. Αντιθέτως, του είπαν να κάτσει στα αυγά του. Γενικά πολλά σκηνικά που έγιναν στη πορεία (όπως οι αντιδράσεις αλλά και ο θάνατος της κοπελιάς) μου φάνηκαν υπερβολικά, όχι τόσο πειστικά να το πω. Anyway, γενικά δεν ήταν κακή πάντως και μένα μου άρεσε. Αν και είναι κάτι μήνες που την είδα, δεν νομίζω να είναι τόσο θέμα εμμονής, όσο θέμα ότι έτσι έγιναν τα πράγματα από μόνα τους..Χωρίς ο ίδιος να μπορεί να κάνει κάτι..Ουσιαστικά σαν να μην μπορείς να αλλάξεις τα γεγονότα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 The Ides of March Δυνατό πολιτικό δράμα, κινείται σε αρκετά ρεαλιστικές διαστάσεις θα έλεγα και σε κρατάει στη τσίτα (αν σου αρέσουν αυτές οι ταινίες) καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας. Όλες οι ερμηνείες είναι πολύ δυνατές (Clooney, Seymour-Hoffman, Paul GIamatti) ακόμα και ο Gosling που ως γνωστόν υποδύεται με το βλέμμα είναι αρκετά πειστικός. Δε την ξαναβλέπεις αλλά αυτό δε μειώνει την αξία της. 7,2/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Eισαι σιγουρος για το 7,2? Οχι 7,3 ή 7,1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Hunting down small predators (http://www.imdb.com/title/tt1666364/) 6.8/10 Καλουτσικη. Rundskop (http://www.imdb.com/title/tt1821593/) 9.1/10 Τεραστια ταινιαρα.Απλα δειτε την και ξαναδειτε πολλες φορες.Θα σαρωσει τα παντα το 2012.Προσοχη περιεχει σκληρες σκηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Eισαι σιγουρος για το 7,2? Οχι 7,3 ή 7,1? Ναι το σκεφτόμουν όλο το βράδυ και τελικά κατέληξα εκεί. Μη μου βάζεις ιδέες τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Eισαι σιγουρος για το 7,2? Οχι 7,3 ή 7,1? Επιπόλαιος μια ζωή ήταν, τι ψαχνεις τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χρόνια πολλά insomniacs. Σας έχω ένα δωράκι. The Recipe ή Doenjang ή H Συνταγή Κορεάτικη, 2010. "Γιατί ένας θανατοποινίτης αναπολεί μια σούπα πριν την εκτέλεση του;" Δεν θα σποϊλεριάσω και καλό είναι να μη σποϊλεριάσετε κι εσείς τον εαυτό σας γκουγκλάροντας άσκοπα. Απλά θα πω ότι είναι διαμαντάκι και ότι έκαψα φλάντζες γι'αυτούς τους υπότιτλους: λινκ 1 opensubtitles λινκ 2 Greek S ελπίζω να το δείτε λοιπόν και περιμένω σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χρόνια πολλά insomniacs. Σας έχω ένα δωράκι. The Recipe ή Doenjang ή H Συνταγή Κορεάτικη, 2010. "Γιατί ένας θανατοποινίτης αναπολεί μια σούπα πριν την εκτέλεση του;" Δεν θα σποϊλεριάσω και καλό είναι να μη σποϊλεριάσετε κι εσείς τον εαυτό σας γκουγκλάροντας άσκοπα. Απλά θα πω ότι είναι διαμαντάκι και ότι έκαψα φλάντζες γι'αυτούς τους υπότιτλους: λινκ 1 opensubtitles λινκ 2 Greek S ελπίζω να το δείτε λοιπόν και περιμένω σχόλια. αφου εισαι τοσο καλος στους υποτιτλους δεν μας βρησκεις και για το αλλο κορεατικο { the client} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Unthinkable καλη ταινιουλα. Οχι κατι το εξαιρετικο μεν, ομως περναει ευχαριστα η ωρα. Το σεναριο δεν ειναι ουτε πρωτοτυπο ουτε εντυπωσιαζει. εχει καλες ερμηνειες απο τους 3 βασικους ηθοποιους και νομιζω αυτο ειναι το δυνατο σημειο της ταινιας. απο μενα ενα 6,5 κατα βαση λογω cast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Hostel part III Καλυτερο απ' οτι περιμενα. Εβαλα να το δω με το σκεπτικο "α) αποψε θελω να δω καμια ταινια αλλα νυσταζω πολυ γι' αυτο δε θα βαλω τιποτα που ενδεχεται να ειναι γαματο β) καιρο (για τα δεδομενα μου)ειχα να δω αγνα πετσοκομματα υπο σκοτεινη ατμοσφαιρα. Για να κανω λιγο χαζι...". Τελικα ηταν το λιγοτερο slash/splatter Hostel απο τα 3 με διαφορα, αν και προσπαθει να το σωσει λιγο εν τελει. Βεβαια αυτο δεν ειναι κατι απαραιτητα κακο. Γουσταρα σκηνοθεσια και φωτογραφια. Ομορφα πλανα και χρωματα, προσεγμενο γυρισμα, κομπλε. Τα εφε επαρκως ρεαλιστικα. Οι ερμηνειες οκ για το ειδος, αν και θα μπορουσαν να 'ταν καλυτερες. Ωραια μουσικουλα ανα περιοδους, ενω σε αλλες μια απ' τα ιδια αμερικανικα. Το σεναριο εμοιαζε απλοικο αλλα τελικα ειχε μπολικες εκπληξεις, επεσε δουλεια πανω σ' αυτο. Εδω ειναι και το αρνητικοτερο της ταινιας βεβαια. Ενω λειτουργουσε καλα σε αρκετες περιπτωσεις, σε καποια σημεια ηταν too much. Δε λεω τιποτα για να μην το χαλασω και δε χαλαστειτε κι εσεις Θα της εβαζα παραπανω αν δεν τελειωνε οπως τελειωσε: για 'μενα ηταν τερμα fail. 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 The Thing 2011 Τραγικα γελοιο το εξωγηινο τερας, τραγικα αθλια τα κλισε, αλλα ειχε αρκετες πετυχημενες στιγμες φοβου. Το ηξερες δλδ, το περιμενες, αλλα ειχε chills 3/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις